- Konu Sahibi ElmaShekerim
-
yağlar gidiyor da o belim neden incelmiyor
ben çok dertliyim bel konusunda ya
slm kızlarvalla kim bu topiği açmışsa ellerine sağlık, herkesin tam da istediği şey, spor arkadaşı ilk sayfadan itibaren okudum, kısaca geçmişimi anlatayım
uzun bir süre dukan diyeti yaptım, güzel sonuçlar almıştım ama devam edemedim, uzun süre kilomu koruyamıyorum malesef ben25 yaşımdayım sürekli al ver al ver...nereye kadar döner bu devran bilinmez, neyse uzatmayayım 3-4 aydır pilates yapıyordum ebru şallıyla birlikte, güzel sonuçlar aldım ama son 3 haftadır kendimi iyice saldım,nişanım vardı onu atlatana kadar sabrettim sonra ye-iç-yat moduna döndüm göbiş sarktı, basen-kalça zaten vardı iyice büyüdüler, tartıya çıkamıyorum korkumdan;4 kilo falan rahat almışımdır diye düşünüyorum, pazartesiden itibaren sıkı bir spor programı ile inşallah tez vakitte fıstık gibi kız olucam
incelir canim, yavasta olsa elbet incelicekbenim kalcamda cok genis ama sabretmeye calisiyorum ( bu yaz bütün yaglardan kurtulacaz insallah
mrb cnm spora tekrar baslamaya karar vermen ne güzel.. 4-5 kilo almissan fazla degil diye düsünüyorum, onu 1 ayda eritirsin bencespor ve saglikli beslenmeyle bu yaz sende fistik gibi olucaksin kesinlikle )
ben yeni olduğum için ölçülerimi hemen yazayım :)
göğüs:91
bel:78
basen:98
üst bacak:57
üst kol:29
önceki ölçülerime göre göbek 5 cm, basen 4 cm ilerlemiş, ahh ahhkeşke tutsaydım ağzımı diyorum ama olmuyor işte
kızlar ebru şallının 21 günlük kür cd sını alan var mı??????
4 tiffany dediğin nedir canım :44:önceki sayfaları okudumda tifanny nin sadece yan bölgeler için videosu paylaşılmış...sporumu yaptım da geldim, kendimi çok huzurlu hissediyorum
4 tiffany + 50 squatssquatsın aylık programını yapacağım.
valla göbek ölçüsü tam nasıl alınır bilmiyorum, göbek deliğinin çevresinden mi alacağız onucanim seni listeye aldim ama göbegi yazmayi unutmussun galiba
hem kiloda hem ölcülerde inis cikislar olmasi normaldir bence canim hic moralini bozma.. insaniz sonucta hatalar yapabiliriz, önemli olan bunu farketmek ve bu duruma cözüm bulmak.. sende bizimle yeni bi baslangic yapmak icin geldin, tekrardan hosgeldin aramiza
thebeauty gobek olcusu gobek deliginin ordan aliniyo.:)
kizlaaar bi video hatta 2 video buldum her biri 1000 kalori yakiyo ama tabi hepsini yapmak mumkun degil videonun yaninda hareketleri yaparken kac kalori yaktigini gosteriyo yani kac dk yapcaginiza siz karar vericeksiniz suan teldeyim pcye gecince link atarim . ben o videolari haftada 2-3 kez yapmaya calisicam bi gun birini bi gun digerini tabi tum videoyu yapamam cunku 1.5 saat suruyo her biri .
surekli ayni sporu yapmak fayda etmez bu arda hafta icinde spor yaparken mutlaka 1-2 gun degisik spor yapilmali:)
elma şekerim ya burda videolar felan paylaşsak olmaz mı bölgesel olanlar felan ?
ben netten indirmiştim, ağırlıklarla çalışıyor,1.3 saat gibi sürüyor ben biraz dinlenip yapmaya başlayacağım
4 tiffany dediğin nedir canım :44:önceki sayfaları okudumda tifanny nin sadece yan bölgeler için videosu paylaşılmış...
valla göbek ölçüsü tam nasıl alınır bilmiyorum, göbek deliğinin çevresinden mi alacağız onu
thebeauty gobek olcusu gobek deliginin ordan aliniyo.:)
kizlaaar bi video hatta 2 video buldum her biri 1000 kalori yakiyo ama tabi hepsini yapmak mumkun degil videonun yaninda hareketleri yaparken kac kalori yaktigini gosteriyo yani kac dk yapcaginiza siz karar vericeksiniz suan teldeyim pcye gecince link atarim . ben o videolari haftada 2-3 kez yapmaya calisicam bi gun birini bi gun digerini tabi tum videoyu yapamam cunku 1.5 saat suruyo her biri .
surekli ayni sporu yapmak fayda etmez bu arda hafta icinde spor yaparken mutlaka 1-2 gun degisik spor yapilmali:)
elmasekerim gogus icin olana bakamadim teledonda oldugum icin youtubedakilere bakabiliyorum sadece.
sey canim o plack mi ne onda kadinin yaptigi hareketleri mi yapicaz 1 dk boyunca ? yoksa her gosterdigi sekilde mi 1 dk durcaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?