- Konu Sahibi ElmaShekerim
-
1. video 1000 Calorie Workout Video - 84 Min HIIT Cardio, Total Body Strength Training + Abs, Fitness Blender - YouTube
2.video Fitness Blender's 1000 Calorie Workout at Home-HIIT Cardio, Total Body Strength Training + Stretch - YouTube
her ikisi toplamda 2 bin kalori yakıyo siz kaç kalori yakmak istiyosanız o kadar dk yapın yan tarafta yazıyo zaten kalori
baktim videolara cnm, bence güzele benziyor.. fitnessa gitmedigim günlerde vaktim olursa bunlari yapabilirim, hem ne kadar kalori yaktiginida gösteriyor :))
İyi akşamlar bende arnıza katılmak istiyorum. Aranızda en tombiş benım herhalde :) iki gün oldu spora başlayalı. Heryerim arıyor şuanda. Kısa yazacağım cünki saat gec oldu sabah iş var erken kalkıyorum. Zaman buldukca paylaşımlarda bulmak isterim ama biraz zamanım kısıtlı. Yaş: 32, boy: 158, kilo: 66, ölcülerim 96-80-103, göbek 95, üst bacak 63, kol 28 Tarih: 27.05.13. Fark ettiğiniz gibi inçeçiğim :)
hosbuldum.. üstümden kamyon cesmis gibiyim. Hergün mü spor yapiyorsunuz kizlar, bana haftada 3 gün yeterli denildi. Bugün zamanim olmicak galiba. Dis doktorunda randevum var.
Ben dün 12 dak. pisiklet sürdüm isinmak icin sonrada 30 saat eksersiz yaptim. 200 kalori anca yakmisimdir
göbegim cok kötü, hele oturunca cok irenc :2: insallah kurtulurum yaglardan.
günaydın kızlar
bu ara boğazım açıldı benim, spor yaparak bunu dengelemem gerek yoksa kilo almaya başlayacağım
tatlı yemeye de son vermeliyim, meyve çok seviyorum ve yiyorum ama bugünlerde çikolatadan başka birşey görmüyor gözüm
Kızlarrr ben cuma günü yolda düştüm bileğimdeki çapraz bağları zedelemişim doktor 1 hafta spor yapma dedibende ayak bileğimi zorlamayacak seyler yapmaya çalışıyorum. Squat ve tiffany'nin bikini abs ini yapıyorum. Jillian zorladıgı için bir hafta ara verdim. Salona da gitmiyorum bu hafta ama vicdanım hiçç rahat değil.. İnsan spor yaptıkca yapası geliyor, gerçekten bağımlılık gibi
İyi akşamlar bende arnıza katılmak istiyorum. Aranızda en tombiş benım herhalde :) iki gün oldu spora başlayalı. Heryerim arıyor şuanda. Kısa yazacağım cünki saat gec oldu sabah iş var erken kalkıyorum. Zaman buldukca paylaşımlarda bulmak isterim ama biraz zamanım kısıtlı. Yaş: 32, boy: 158, kilo: 66, ölcülerim 96-80-103, göbek 95, üst bacak 63, kol 28 Tarih: 27.05.13. Fark ettiğiniz gibi inçeçiğim :)
hoşgeldin öncelikleburda tombişlik falan tanımıyoruz birbirimizden destek alarak düzenli spor yapmaya çalışıyoruz tez vakitte istediğin ölçülere ulaşabilirsin inşallah
bugünkü yaptığım spor:
ebru şallı cardio pilates 1.3 saat
fndkkrdunun paylaştığı 2. videodan 20 dk yapabildim daha fazla dayanamadım270 kalori yakıldı
tifanny ile abs çalıştım birde 7 dk
ilk gün için fena sayılmaz ne dersiniz
hosbuldum.. üstümden kamyon cesmis gibiyim. Hergün mü spor yapiyorsunuz kizlar, bana haftada 3 gün yeterli denildi. Bugün zamanim olmicak galiba. Dis doktorunda randevum var.
Ben dün 12 dak. pisiklet sürdüm isinmak icin sonrada 30 saat eksersiz yaptim. 200 kalori anca yakmisimdir
göbegim cok kötü, hele oturunca cok irenc :2: insallah kurtulurum yaglardan.
Kızlarrr ben cuma günü yolda düştüm bileğimdeki çapraz bağları zedelemişim doktor 1 hafta spor yapma dedibende ayak bileğimi zorlamayacak seyler yapmaya çalışıyorum. Squat ve tiffany'nin bikini abs ini yapıyorum. Jillian zorladıgı için bir hafta ara verdim. Salona da gitmiyorum bu hafta ama vicdanım hiçç rahat değil.. İnsan spor yaptıkca yapası geliyor, gerçekten bağımlılık gibi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simitler için ne yapıyorsunuz.tiffany nın hangı vıdeosunu yapıyorsunuz ? link atabılır mısınız?
light çikolatalardan denesen, bir de hurmadan çikolata yapıyordum ben bir ara, bir diyetisyenin tarifiydi uğraştırıcı ama en azından kilo yapmıyor
geçmiş olsun, bence o bağlar iyileşmeden hiç bir şey yapma, birazcık ara vermiş olursun hem önemli olan senin sağlığın
Günaydi canlar..
dün aynanin karsisinda dönüp durdum kendime baktim.. hic bu kadar kilolu yagli olmamistim insallah eski fit görünümüme dönmeyi basara bilirim. Dün spor salonuna gidemem diyordum ama gittim sadece bir saat spor yapim bana kalsa bide zumba kursuna katilirdim ama eve gitmem gerekiyordu. Calisiyorum ve ilgi ve sevgi bekleyen kücük bir oglum var. Bekarken bende spor salonuna giderken bazen 2 saaten fazla kaliyordum. Simdi daha zor zaman ayirmak. Zumba hic yapmadim ve merak ediyorum. Dün 30 dak. crosstrainer (türkcesini bilmiyorum) spor yaptim sonra bide 30 dak. yogun bir fitness kursuna katildim.
Bide gün boyu yediklerimi not alip kalori lerini hesapladim 1377 kcal.
Bügün de not alacagim :) Ne kadar kalori almak gerekiyor günde bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?