spor hocamdan hoslaniyorum!

2gun teketek crossfit . 2gun yoga, pilates , zumba, yuzme, kickbox fln bi suru ders

Hepsini bundan almiyorsun sanirim, sadece iki gun. Hepsini yapmasi imkansiz gibi. Cimbizla laf cekiyoruz senden:) Iki gun goreceksin , bence umursama , formal davran , bazi seyler hic yasanmamis gibi. Yapamam diyorsan, yurt disinda begenmedigin hocalari degistirme imkanin var. Ben bu hocayla calismak istemiyorum, bayan hoca tercih ediyorum diyebilirsin. Ama bak beni gormeye dayanamadi gibi birsey de dusunebilir. Karari kendin ver.

2gun teketek diger dersleri baska hocalar veriyor.degistirsem bile sonucta gorecegim gene moralim bozulcak.su an allak bullak oldu oturdum agladim bi saat once.zaten bipolar rahatsizlim var alt ust oldum.

Bu arada telefondan yaziyorum cok Detay li anlatamadim.

Ben olsam degistirmem ama madem bipolarsan kaldiracagini sanmiyorum. O yuzden degistir. Gorsen ne olacak bosver kaybettigine yansin. Konusman seni daha cok yaralayacak ve kaldiramayacaksin bence. Degmeyecek erkekler icin aglamayin , gozyasiniza yazik.

Hasta degildim, son 2yildir duygu durumum boyle.tedavi gordugum icin 9 aydir kimseyle gorusmek istememistim.aglamamin sebebi ruh halim cabuk degisiyor kontrol edemiyorum .yarin teke tek ders var.belki iptal eder ne biliyim

Hasta degildim, son 2yildir duygu durumum boyle.tedavi gordugum icin 9 aydir kimseyle gorusmek istememistim.aglamamin sebebi ruh halim cabuk degisiyor kontrol edemiyorum .yarin teke tek ders var.belki iptal eder ne biliyim

Yarinkini sen iptal et. Biraz toparlan sonra gidersin. Hoslandin ama mal bir erkekmis de gec. Duygularini o degil, sen kontrol et.

Valla mal bu adam mesaj atmis spor yapcakmisin diye.bende bilmiyorum dedim.1130 da spora baslicm demis.sinif mI dedim? Hayir tekim dedi.bende ok dedim gerisI yok gene...vay anasinI cildirmama k isten degil!

bence yarın spora git, kendini kaptırmayacaksan. hiçbirşey olmamış gibi davran. niyeti varsa gelir zaten senin çok da sallamadığını düşünsün.

niyeti varsa da iyi midir bu niyet, kötü müdür bilemem. ama sakin ol ve zamanla öğren

Evet bu belirsizlik insanı strese sokar.Bir de hoşlanmışsın ya.Ama kendisini ağırdan satıyor görünüyor.Sebebi ne acaba.
Benim bildiğim onlar kaçan kovalanır oyunu yapmaz,yaparlar mı,sen daha iyi bilirsin.
Belki de çok kıza mavi boncuk dağıtıyor o yüzden senle fazla ilgilenemiyor.Bu ihtimalde var,yapabilirler yani.
Aman kendini kaptırma ,aman iki güzel lafına,bir güzel öpüşüne kanıp kendini kullandırtma..
Bekle sakince bakalım...Neyseki çok hevesli görünmemişsin anladığım kadarıyla..
Oralı olma ..Pek ilgilenme..Şimdi o senin elinde olmadığı için sana daha cazip görünüyor..
Baktın canını sıkıyor,gerekirse hocayı değiştirirsin..

bu spor hocasının tavırlarını hiç beğenmedim.bir kere tutarsız,ne istediği belli değil,kapalı kutu gibi..

sanki,o gel derse geleceksin git derse gideceksin havasına bürünmüş..

bence bırak spor hocan olarak kalsın,daha fazlası değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…