spor hocamdan hoslaniyorum!

banada öyle biri bi yakınlaştı tokatı attım valla kim ki o ya:)
yok canım neden yanLş anlayım bende zaten konu sahibini eleştirmedim sadece ben yaşasam bunu yapardım dedim:) elbette eminim ki benm bu düşüncemden yana olan en fazla 3 5 kişi oLur:) dediğin doğru ama nebiliyim yaa kabullenemiyorum böyle şeyleri nekadar basitleşti herşey.. .

adam neye uğradığını şaşırmıştır herhalde

missplayful merhaba canım ; seni forumdan az çok tanıyorum ve tüm samimiyetimle mutlu olmasını istediğim üyelerden birisin
çünkü tanıdığım kadarıyla hassas ,kırılgan ve kotu tecrubelerınden dolayı çok üzülmüş hakettiği değeri bulamamış ,iyi niyetli mutlulugu hakeden biri olduğunu düşünüyorum :)

Ancak tatlım ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirde olup ,doğru adımlar atmadığını görüyorum .Arkadaşlar hastalığını gizle demiyorlar sana.elbette hastalığını söyle ama sanki 3 aylık ömrü kalmış insanlar gibi durumunu dramatikleştirme :) Bir yorumun da belirtmissin "bu hastalıkta olanları herkes istemez ,o yüzden hastalığın türünden bahsettim demişssin" . senin hastalığının bir tedavisi var ,kabul edilemeyecek bir hastalığın yok senin .önce sen kendi iç dünyanda bunu kavra ve hastalığını tü kaka gibi görmekten vazgeç olabilir günümüzün 20 li yaşlarında sık görünen bir hastalıktır bu . dünya da ender görünen bir hastalık değil yani :)

Arkadaşlarında dediği gibi duygularından çok bahsetme .hasta olduğunu söyledin ,hastalığın içeriğini bırak o araştırsın .Senin hassas kişiliğe sahip olduğunu bırak o keşfetsin ."Ben hassasım üzme beni sakın" diye bir anlaşma yapılıp ilişkiye mi başlanır hiç :) bu şekilde ancak kötü niyetli bir erkeğin eline koz vermiş olursun .sana nasıl oynayacağına dair o'na tüyolar vermiş olursun .çok kırılgan ,duygusal ,hassas biri dahi olsan da yeni tanıdığın bir erkeğe bunu söyleme .Kendinden emin ve dik ol .biraz keşfedilmeye değer gizemli kapalı kutu ol bol şanşlar tatlım

Son düzenleme:
sen hayatına reset atıp USA ya yerleşip, Amerikalı sevgilisi olan mısın? ben mi karıştırıyorum seni acaba

Ayyy cildiricegim. Hala gucun, kontrolun kendisinde oldugunu saniyor. Cok cani yanacakkk cokkkk...

Not: Bipolar sendromu insanin kendisini ve hislerini kontrol edemedigi bir hastaliktir.

işte bu süre içinde kendini kaptırma önemli olan bu

Ayyy cildiricegim. Hala gucun, kontrolun kendisinde oldugunu saniyor. Cok cani yanacakkk cokkkk...

Not: Bipolar sendromu insanin kendisini ve hislerini kontrol edemedigi bir hastaliktir.

Arkadasiyla konustum zaten . Bayagi birseyler ogrendim.anlamiyorum nasil bir izlenime kapildin? DelI gibi pesinden kosmuyorum bilgi topluyorum yacasca.

Arkadasiyla konustum zaten . Bayagi birseyler ogrendim.anlamiyorum nasil bir izlenime kapildin? DelI gibi pesinden kosmuyorum bilgi topluyorum yacasca.

Gorunen koy klavuz istemez canim. Senin incinmeni isteseydim git istedigini yap derdim ama bu sekilde gidersen biliyorum incineceksin. Oyun oynadigini saniyorsun. Kontrolun sende oldugunu saniyorsun. Sen istemezsen sana birsey olmayacagini saniyorsun ama sadece saniyorsun uzgunum.

Bazi kadinlar vardir , duygusuzdur, vurdumduymazdir, istedigi gibi oynar , erkegi de istedigi gibi oynatir. Sen onlardan degilsin. Bu kotu birsey degil. Sadece dogru erkegi bulman lazim. Hislerin seni yaniltiyor miss.

BipolarI'm dedim gerizekaliyim demedim. Ilaclarimida aliyorum zaten.arkasiyla da konustum. Birsey oldugu da yok hani.sadece tepkilerini olcuyorum. Ne derse evet haklisin deyip ustelemiyorum. Hayir bunu yapmanin nesi yanlis ? Bu durumda yapilcak en dogru sey bu.

Onun hislerini olcecek durumda degilsin dedim. Bipolarlik bir kusur degildir. Sanirim sen oyle saniyorsun. Hassassin , alingansin, safsin. Sana gerizekalisin demedim. Soylediklerimden bunu anladiysan sana iyi gunler canim.

Onun hislerini olcecek durumda degilsin dedim. Bipolarlik bir kusur degildir. Sanirim sen oyle saniyorsun. Hassassin , alingansin, safsin. Sana gerizekalisin demedim. Soylediklerimden bunu anladiysan sana iyi gunler canim.

Bosuna arkadasiyla konusuyorum demedim zaten. Mesajda atmadim. Disarida da gorusmedim . Insanlarin hislerini anlamama gibi bi durumum yok. Ilac kullanmasaydim dediklerine hak verirdim ama 9 aydir ilac kullaniyorum.

Bosuna arkadasiyla konusuyorum demedim zaten. Mesajda atmadim. Disarida da gorusmedim . Insanlarin hislerini anlamama gibi bi durumum yok. Ilac kullanmasaydim dediklerine hak verirdim ama 9 aydir ilac kullaniyorum.

Senin baslica sorunun, ilacini almis olmandan kaynakli (false) guven. Kendini kontrolun sende olduguna cok inandirmissin ama uzgunum kontrol sende degil. Sen ciddi dusunuyorsun, o dusunmuyor. Bastan melek kesilen erkeklerin sonradan nasil ciktigini , ayni anda kac kiz idare ettigini cok iyi biliyoruz. Duvara toslayacaksin haberin yok. Boyle yazdigim icin kusura bakma ama ne demek istedigimi anlamiyorsun. Ben yeterince goruslerimi yazdim, bu kadar yeter. Yasayip goreceksin. Mutluluklar dilerim miss.

Ben c iddi dusunuyorum demedim ki! Tanimadigim biriyle nasil ciddi dusunurum? Sadece hoslaniyorum dedim.hepsi bu

bence bu durumu bu kadar abartma biraz dışarıdan bak.

biriyle tanışmışsın, işi gücü de var, sana da ilgisi var belli ki.

neyin hesabında arkadaşlar anlamadım ki. bir adamın ciddi olması için önce seni tanıması görüşmesi lazım değil mi? evllik teklifi ederek mi tanışacaktı hayırdır :)

konu sahibi süreci daha yaşıyor, değerlendirilecek pek bir olay yok ortada. zaman geçirmeden birini tanıman yada onun seni tanıması imkansız. yakın arkadaşı da ancak ipucu verebilir, kişiliğini yalnız sen tanıdıkça çözersin.

sen konuyu açtın diye yorum yapmak zorunda hissediyor sanırım bazı arkadaşlar. sen dikkate almıyorsan yada onların dediği gibi davranmıyorsan konudan ayrılmaları gerekir diye düşünüyorum. bir arkadaşın yaptığı gibi.

bipolar olduğunu söylemen de iyi olmuş. bu senin için önemli bir durum ve haklısın bazıları kaldıramayabilir, ürkebilir. herkes güçlü ve sahiplenici yapıya değil sonuçta.

adamı dur da bir tanı. gereksiz trip atıp ortada bir şey yokken kendini üzmen anlamsız. karşındaki kişiye fırsat ver, olumsuz baktıkça olumsuz görüyorsun onu.

Niye kızın üstüne bu kadar gidliyor ya ? 27 yaşında birinden bahsediyoruz çocuk değil, yaşadığı yer de Türkiye değil. Türk erkeği mi bu ya nazdan niyazdan anlayacak

Sen aldırma kimseye olağan seyrinde ilerlet ilişkiyi hayırlı uğurlu olsun

hızlı baslayan bır sey çabuk tükenır ..

planları her şeyi onun yönlendırmesıne ızın vermeyın bence..

birde spoe salonunda duyulmasını ıstemıyorsanız baska bır spor salonuna da yazılabılırsınız ilişki ilerlerse..

Son düzenleme:

kesinlikle çok doğru demişsiniz.çok bir şey bekleme konu sahibesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…