- Konu Sahibi missplayful
-
tokat atma işi süperdi çok güldüm yaa canım benim
insanların yaşadığı toplum aile yapısı yaşantı bunlar hep bu durumalrda nasıl hareket edilmesi gerektiğini belirliyorlar
bizler için çok anormal olan bu durum sadece onun için değil eminim başkaları içinde doğal olabilir yargılamamak lazım sakın yanlış anlamayın siz yargılıyorsunuz falan demek istemedim
ama herkesin olaylara farklı bakış açısı vardır
önemli olan sonunda üzülmemek keşke yapmasaydım dememek bu yüzdem kim ne yapacaksa hangi adımı atacaksa bir değil birkaçkez düşünüp birazdaha ilersini görmeye çalışıp öyle karar vermelidir diye düşünüyorum
banada öyle biri bi yakınlaştı tokatı attım vallakim ki o ya:)
yok canım neden yanLş anlayım bende zaten konu sahibini eleştirmedim sadece ben yaşasam bunu yapardım dedim:) elbette eminim ki benm bu düşüncemden yana olan en fazla 3 5 kişi oLur:) dediğin doğru ama nebiliyim yaa kabullenemiyorum böyle şeyleri nekadar basitleşti herşey.. .
adam neye uğradığını şaşırmıştır herhalde
yoo hiçte şasırmadı valla kız pis pis gülüo bekliodum bunu zaten diye iyice sinir olmuştum
işte bu süre içinde kendini kaptırma önemli olan bu
Ayyy cildiricegim. Hala gucun, kontrolun kendisinde oldugunu saniyor. Cok cani yanacakkk cokkkk...
Not: Bipolar sendromu insanin kendisini ve hislerini kontrol edemedigi bir hastaliktir.
Arkadasiyla konustum zaten . Bayagi birseyler ogrendim.anlamiyorum nasil bir izlenime kapildin? DelI gibi pesinden kosmuyorum bilgi topluyorum yacasca.
Gorunen koy klavuz istemez canim. Senin incinmeni isteseydim git istedigini yap derdim ama bu sekilde gidersen biliyorum incineceksin. Oyun oynadigini saniyorsun. Kontrolun sende oldugunu saniyorsun. Sen istemezsen sana birsey olmayacagini saniyorsun ama sadece saniyorsun uzgunum.
Bazi kadinlar vardir , duygusuzdur, vurdumduymazdir, istedigi gibi oynar , erkegi de istedigi gibi oynatir. Sen onlardan degilsin. Bu kotu birsey degil. Sadece dogru erkegi bulman lazim. Hislerin seni yaniltiyor miss.
BipolarI'm dedim gerizekaliyim demedim. Ilaclarimida aliyorum zaten.arkasiyla da konustum. Birsey oldugu da yok hani.sadece tepkilerini olcuyorum. Ne derse evet haklisin deyip ustelemiyorum. Hayir bunu yapmanin nesi yanlis ? Bu durumda yapilcak en dogru sey bu.
Onun hislerini olcecek durumda degilsin dedim. Bipolarlik bir kusur degildir. Sanirim sen oyle saniyorsun. Hassassin , alingansin, safsin. Sana gerizekalisin demedim. Soylediklerimden bunu anladiysan sana iyi gunler canim.
Bosuna arkadasiyla konusuyorum demedim zaten. Mesajda atmadim. Disarida da gorusmedim . Insanlarin hislerini anlamama gibi bi durumum yok. Ilac kullanmasaydim dediklerine hak verirdim ama 9 aydir ilac kullaniyorum.
Senin baslica sorunun, ilacini almis olmandan kaynakli (false) guven. Kendini kontrolun sende olduguna cok inandirmissin ama uzgunum kontrol sende degil. Sen ciddi dusunuyorsun, o dusunmuyor. Bastan melek kesilen erkeklerin sonradan nasil ciktigini , ayni anda kac kiz idare ettigini cok iyi biliyoruz. Duvara toslayacaksin haberin yok. Boyle yazdigim icin kusura bakma ama ne demek istedigimi anlamiyorsun. Ben yeterince goruslerimi yazdim, bu kadar yeter. Yasayip goreceksin. Mutluluklar dilerim miss.
Daha aranızda bırsey yok maasıda ıyı dıyorsun sasılacak sey.hayırlısı olsun...
Daha sevgili bile degilsiniz, adam seni eve bırakırken öpüyor ,
hem de tanışmanız çok yeni
Sevgili olursanız dediklerinin hiçbiri olmaz...
Yalnız ''Kendisi eli yuzu duzgun isi maasida guzel etrafinda cok kiz var beraber olmak isteyen bu beni zora sokar mi? ''demişsiniz de ,
adam seni de o kızlardan biri olarak görüyor muhtemelen...
Gönül eglendirmeye alışmış bir tip canladı gözümde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?