spor hocamdan hoslaniyorum!

spor salonundaki diğer çalışanların ya da oraya uzun süredir gelenlerin ağzını arayabilirsin, bakalım her güzel kadına mı böyle, yoksa sen özelmisin onun için

canım bende severim böyle flört etmeyi, neblim onu gördüğünde sanki göğüsün yerinden çıkçakmış hissini.. tabi benim 3 senelik artık ilişkim varda..

Bunlar güzel şeyler ama acaba hocanız çapkın olabilirmi ya nebilim sonuçta bikiniyle görüyor kızları senide cici bici güzel gördü tabi, niyetini sen görürsün biz burdan kestiremeyiz ama , bence bir şans değilde, hani biraz sadece sevimlisin gbi davran gülümse merhaba felan hani onu görünce ayhhhhhhhhhhh canooımmm nassın biz kızlar içimizden gelde öpim modu vardır onla değilde dediğim gibi yap bakalım derim.

Bu adam senin sevgilin değil,bişeyin değil.Elini tutup sırnaşıp,öpüyorsa ben o adamın çapkınn ve düzgün bi insan olduğunu düşünmüyorum üzgünüm..

Son gelismeler : bugun teke tek ders vardi gittim.Suratim bes karisti tabi, bir 15 dk beni calistirirken noldu benmi kirdim lutfen konus diye zorladi.bende bundan sonra boyle dedim.Missplayful yapma boyle ben seni calistirdigim gunler cok egleniyorum, beni cok gulduruyorsun aliskin degilim boyle olmana dedi. Ben sinirlendim o zaman balik hafizalisin sen bir bayana 3 kez ne zaman goruselim denmez ustelik o bayan musaitm dedigi halde , benden gorupte gorecegin tavir bundan ibaret dedim

Beyfendi bozuldu beni calistiriyo ama bi yandan ben reddettkkce konusmaya calisiyor.bana baska hoca ister misin benden nefret ediyorsun kizginsin dedi.bende yoo benim icin sorun degil, spor icin burdayim senin icin degil dedim.ben sporumu yapar ceker giderim dedim.

Bana cok mesgul oldugunu iki isi oldugunu haftada 120 saat calistigini soyledi.ozur diledi.lisede zihinsel engelli - ozurlu cocuklarla calisiyor gunduzleri , ogretmen.Peki istersen cocuklarimi gormeye gelsene cok tatlilar seversin dedi, istemezsen cumartesi gezmeye gotureyim, veya persrmbe yemek yapayim sana film izleyelim, yada istersen daga tirmanmaya gidelim. Hangisi hosuna giderse dedi.bende. bi dusunucem haber veririm dedim.

Spordan sonra starbucks'a gittik. Normalde sevmezmis sirf benin icin gelmis.Yarin sabah okula gidicrm evim 1 saat okulda , okul icin hazirlanicak belgeler var saat olmus 10 ben burdayim bak dedi.

Bende korktugumu bipolar oldugumdan cok cabuk incindigimi soyledim.lutfen beni uzme dedim.bana ilacini alirsan bisey olmaz, ilacini al beraber hallederiz dedi.

Yanliz spor salonunda ben spor yaparken, burda ne kadar kalicaksin, geri donecek misin, bir daha evlenmeyi dusunur musun, benden hoslaniyor musun ? Gibi sorular sordu.bende neden soruyorsun ? Bilmen gerekmiyor diye bozdum.seni tanimaya calisiyorum hic izin ve rmiyorsun hemende duvar oruyorsun aramiza diyor.

Neyse sonrasinda eve birakti gene optu ben kipkirmizi oldum.bana hic inkar etme bak yuzun degisti hoslaniyorsun benden dedi.

Kizlar bir sonraki adimim nolmali?

Herkes farklidir, ama bana gore bu kadar kisa surede ileri gitmeler guzel degil. Ne o oyle barda sarilmalar "seni kurtariyorum" filan demeler, opmeler filan... Bana gore lacka davranislar bunlar. Hoslanmak bir yana bir anda kan beynime sicrardi benim boyle bir durumda, ki oldu da zaten.

8 yildir Amerika'da yasiyorum. Bu insanlar 3 gunde boyle yakinlasiyorlar iste, bunlarin cogunun derdi cinsellik, hayatlarinda kadin olsun istegi. Hepsi icin degil ama bu kadar kisa surede hemen yakinlasanlardan bahsediyorum. Daha ilk disarda gorusmede adam nerdeyse icine dusecekmis baksana. Sen bilirsin yine de, bana hic saglam ayakkabi gelmedi.

Bir suredir ABD'de yasadigini biliyorum. Canim sen de cok hossun. Hic mi tanimadin Amerikan insaninin samimiyetsizligini? Seni ozluyorum der, goruselim demez, seviyorum der, gostermez. Gorusmek istiyorum der, ama hadi goruselim demez. Hala da niye boyle diyorsun. Bu insanlar boyle. En buyugunden en kucugune kadar boyleler, iliskileri cok sahte. Arkadaslik iliskileri de boyle akrabalik iliskileri de boyle, sevgililikleri de boyle. Liseden beri aralarindayim, evlerine, ailelerine girip ciktim, cok insan tanidim. Iliskilerindeki samimiyetsizlikle, sahtelikle agzimi acik biraktilar :) Bunca yildir ABD'de yasiyorum ve Amerikali biriyle sevgili olmak da evlenmek de istemezdim acikcasi.
Arkadaslar da soyle yap boyle yap demis ama bircogunun onerisi burda ise yaramaz, burdakiler oyle insanlar degil cunku. Turk erkeklerine karsi alacaginiz tavir burda ise yaramaz. Gercekten inanilmasz fark var iliskilerde cunku.

Sevdecigim cok sagol yorumun icin.Dediklerin cok dogru yanliz su son mesajimi okurmusun? Zaten adam banada dedi yatip kalkmak degil amacim oyle olsa senle konusacagim diye vakit kaybetmem dedi.Ki buna inaniyorum ben ama senin dedigine de samimiyetsizlik konusunada katiliyorum.basima cok geldi.fakat 9 aydan sonra ilk kez birinden hoslandim.denesem mI diye dusunuyorum

Vay be adam birden melek olmus. Hayat hikayeni anlatmissin. Bipolarim beni kirma demissin. 'Birlikte hallederiz canim ilaclarini' gec bu laflari. Ben hic bir zaman kacma taraftari degilim amaaaa karsidaki erkegin zihniyetine gore. Karsindaki erkek tam bir 'manipulator' . Bence sen suan bir iliskiye hazir degilsin ve kirilacaksin cunku cok ustune dusuyorsun ve yeterince koz vermissin eline. Ben dahil bir suru arkadas sana tavsiye verdi. Onemli olan bizim dediklerimiz degil ama seninde su yaptigin dogru degil.

Yatma amacim olsa seninle vakit kaybetmem. Bunu her yatmak isteyen erkek soyluyor, haberin olsun. Bundan sonra kendi dusen aglamaz.

Tamam okudum. Hosuna gitmeyecek yazdigim belki ama bana cok sakat geldi bu iliski be canim. Hem adamin laflari absurt geldi, hem senin davranislarin tuhaf geldi.
Adam sanki istedigini elde edene kadar melek kesiliyormus, istedigine ulasinca degisecek gibi geliyor. Sen ise hem kahve icmeye gidiyorsun, sonra tersliyorsun, ardindan tekrar kendini opturuyorsun. Sen de ne istedigini bilmiyormussun gibi geldi bana. Yani uzaklasacaksan tersleyeceksen onu yap, yok yakinlasmak istiyrsan oyle davran. Bir oyle bir boyle, tuhaf oluyor. 2 ileri bir geri mi yapiyosun. :)
Ne biliyim, sozum sudur ki bu adam okuduklarim kadariyla saglam ayakkabiya benzemiyor. Sana da tavsiyem, zayif noktalarini anlatma boyle herkese. Ben bipolarim, cabuk uzulurum, uzme filan. Adam butun bunlari kullanabilir, seni en zayif yerinden vurmaya kalkar. Daha adami dogru duzgun tanimiyorsun bile, hemen acilmaya herseyi anlatmaya gerek yok.

Ne zaman istersen diye de cevap verilmez. Ben istedigim zaman sana bildiririm o zamana kadar hazir ol diyebilirdin. Bence artik hic cevap verme ya da konusmaya calisma cunku olay baska bir boyuta gecmis.

Bundan sonra ignore etmelisin. Hatta mumkunse face ini deactivate yap, merak etsin. Yatak iliskisi disinda gercekten ilgilendiyse merak eder. Mutlaka bir mesaj atar. Atmazsa da orali olma.

Olur da atarsa hemen cevap verme, hatta hic cevap verme. Bir yerde karsilastiginda da konusma. Haberlerini bekliyoruz.

Yarinkini sen iptal et. Biraz toparlan sonra gidersin. Hoslandin ama mal bir erkekmis de gec. Duygularini o degil, sen kontrol et.

Cok anlik tepkiler veriyorsun ben bile burdan hissettim. Biraz sakinles, sporu batsin.

Aksi ispatlanana kadar her erkek duzenbazdir, yalancidir, tek gecelik iliski arar. Bunu bil, buna gore davran. Cok fazla agirdan alma , ama her mesaja da cevap verme. Sporu gec, kafa sagligindan onemli degil.

Ay ne güzel laf bu.

Spor hocani degistir sen. Sporu niye birakiyorsun bu mal yuzunden. Mumkunse bayan hoca olsun, daha rahat olursun. Kimseye de hesap vermek zorunda degilsin.

spor salonundaki diğer çalışanların ya da oraya uzun süredir gelenlerin ağzını arayabilirsin, bakalım her güzel kadına mı böyle, yoksa sen özelmisin onun için

Bu adam senin sevgilin değil,bişeyin değil.Elini tutup sırnaşıp,öpüyorsa ben o adamın çapkınn ve düzgün bi insan olduğunu düşünmüyorum üzgünüm..

Bu benim insanlardan saklayacagin birsey degil, bazI insanlar boyle rahatsizligi olan insanlarla gorusmek istemiyorlar. Doktorumda bana aciklamami soylemisti er gec ortaya cikacak birsey zaten. Valla benimde kafam karisti.ama gormedigimde cok gormek istiyorum goruncede sogumus gibi oluyorum neden acaba.

Yarin gene ders var icim SIKILDi simdiden. Hirsla sinirle kendimi zorla misim dun heryerim agriyor.

Bu sana son yazisim miss. cunku anlasamiyoruz, duvara yaziyorum sanki. Bir dene dedim, bir sans verdim ama basta. Sanki 3-5 aylik iliskiniz varmis gibi trip yapmissin. O da karsilik vermis. Aslinda cok iyi bir erkek , her istedigini yaparim ayaklarina yatmis. Senin zayif tarafini ogrenmis ve simdi seni kandirmaya calisiyor . Sanirim ne soylersem anlamayacaksin , hep kendine bir bahane bulacaksin. Senin bipolar olman uc gunluk bir erkegi ilgilendirmiyor. Iliskin olur , baslarsin, iyi niyetli olur, biraz zaman gecer soylersin. Bu adam bastan falso. Yemek filan bahane. Sana oynuyor , istedigini alana kadar da oynamaya devam edecek. Umarim incinmezsin.

Yurt dışında yaşadığın için bizim burdan sana vereceğimiz fikirler seni tatmin etmeyebilir
hoş gelmeyebilir
yazdıklarını okuyunca ben olsam böyle biradamdan kaçabildiğim en uzak yere kaçarım dedim ama sen adamın durumundan etrafındaki kızlardan davranışlarından rahatsız değilsin anlaşılan
bir kız diyorki o benim erkek arkadaşım ona inanmıyorsun adam yok o benim kız arkadaşım değil diyor ona inanıyorsun
bilmiyorum üzülmemek adına dikkat et derim canım ama dersenki ben şansımı denemek istiyorum bu adamı kendime aşık ederim gözü benden başkasını göremez diyorsan
adımlarını bilerek düşünerek atarak yaklaş sonradan keşke yapmasaydım diyeceğin şeyleri yapma ama istedim yaptım ama kısmet değilmiş sağlık olsunda diyebilirsin burda önemli olan senin üzülmemen canım

Beni zaten dediklerin cok rahatsiz ediyor.zaten o kiz olayi hala aklimda fakat kiz once arkadasI'm sonra erkek arkadasim dedi. Vucut dillerinden anladigim kadariyla bizimki mesafelI kizinda suratI asikti zaten.ben su an birsey yapmis Degilim. Kendisini savunuyorda degilim. Ne derse evet haklisin gibisinden onayliyorum sessiz davraniyorum ki gercek yuzu ortaya ciksin

işte bu süre içinde kendini kaptırma önemli olan bu

yanLş anlama lütfen bu adam için demiyorum ama böyle bi adamla aynı şeyi yaşasam aslaaaaa o adamla beraber olmam ve o eğitmeni ve salonumu değiştirriim... o kimki beni öpücek elimi tutucak ya ! ortada hiçbişey yokken hemde... diğer kızlardan farkım ne oldu benim ? hiiiçç aynen o kızlara nasıl rahatsa banada rahat oldu bukadar basit gördü beni der tokatı atar çeker giderdim.

tokat atma işi süperdi çok güldüm yaa canım benim
insanların yaşadığı toplum aile yapısı yaşantı bunlar hep bu durumalrda nasıl hareket edilmesi gerektiğini belirliyorlar
bizler için çok anormal olan bu durum sadece onun için değil eminim başkaları içinde doğal olabilir yargılamamak lazım sakın yanlış anlamayın siz yargılıyorsunuz falan demek istemedim
ama herkesin olaylara farklı bakış açısı vardır
önemli olan sonunda üzülmemek keşke yapmasaydım dememek bu yüzdem kim ne yapacaksa hangi adımı atacaksa bir değil birkaçkez düşünüp birazdaha ilersini görmeye çalışıp öyle karar vermelidir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…