- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Havuzu var yüzerim yazın diyor o giderse gidemem aynenDuzgun gelemicekse sporun ne anlami var? Onunn gittigi gunler siz gitmeyecek misiniz?
Ben çalışmadığım için öyle bir hediyede bulunamam min 6 aylık üyelik oluyormuş o da yanaşmadı buna ...farkedilirsr sıkıntıda olur mu diyede düşünüyorumSahtecilik bunun adı. Üç kuruş için böyle bir rezilliğe değmez abla, diyin. Varsa durumunuz hediye abone yapın. Spor salonu ile aylık konuşun, üye yakınlarına uygun bir şeyler yapıyorlar.
Çok benziyoruz farkedilmez diyor ben hamileyim bide bilmiyorum hayırda diyemedim ama rahatsız oldum her gün gitmesemde istediğim zmn gidiyordumBebzemekle olur mu hic. Size ozel program olacak, hocaniz, arkadaslariniz muhabbet edecekler. Ablaniz saka yapiyor bence
Havuzu var yüzerim yazın diyor o giderse gidemem aynen
aaBu dolandiricilik iciniz rahat edecek mi?
Yakalanma ihtimali yuksek, oyle bir durumda utanmaz misiniz?
Ayrica duzenli yapilmayan spordan ne elde edeceksiniz?
Nasıl diyim ?Ablana mantıklı bir gerekçeyle isteğinden söz edersen bı mesele olmaz.
Altta üye söylemiş mesela öyle gerekçeler sunabilirsin. Ay anlarlar rezil olurum hiç riske gitmeyelim boşver vs..Nasıl diyim ?
Teyzem de bir spor salonuna kayitliydi kendi kartiyla beni de yaninda goturdu.kotasi vardi kartin kim gitmek isterse ona da verebilirdi.simdi nasil bilmiyorum benim dedigim 2 yil oncesiBen çalışmadığım için öyle bir hediyede bulunamam min 6 aylık üyelik oluyormuş o da yanaşmadı buna ...farkedilirsr sıkıntıda olur mu diyede düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?