- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur.
Merhaba derse mesela kocan kadınlar dudagina yapisabilir
Sizde gidin. Kim napicak eşine orada allah askina. Ayrica 6 ay gidip napicak devam etmeyecekse bosu bosuna odeme yapiyor.
Sende git madem :)
Spor kilo vermek icin yapilmaz sadece :) 40 kiloysan kas yapmaya git saglikli beslenerek kilo al :)Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
ee normali bu değil mi?
iş yerinde kadın yok mu? üstüne mi atlıyorlar kocanızın merhaba, günaydın vs den sonra?
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin e
Ay bilmiyorum o konuyu kacirmisim ama ben bizzat yasadim minibuste kadın bir tane genc kiza kocasinin yaninda duruyo diye bagirmisti kocama asılıyosun diyeBöyle bir konu vardı değil mi pazarda kadınlar kocama asılıyorlar diye,aklıma o geldi :)
Sanrim konu sahibinin derdi kadınların adamın üzerine atlaması değil kocasının gözünün kayabilme ihtimali. güven meselesi. O zaman siz de gidin diyeceğim muhtemelen eşiniz istemez kadin erkek karisiksa
Is yerinde kadın yok hepsi erkek dışardan da kadınlar gelmiyo. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz. Burda arkadaşlar kocam aldatiyo diye konu açıyorlar. Hemen üstlerine atlamasalarda benim güvenim kalmadı insanlara
kusura bakma da sana insanlar güven diyen yok, hatta öyle bir mecburiyetinde yok. kocana güvenmiyorsun demek ki.
Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
İnsanlara değil kocanıza güveneceksinizKızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?