- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Kim napsın sizin eşinizi allahaşkına,millet sıraya girmiş salonda sizinkini bekliyor aman göndermeyin :)
Tepki gelecek biliyorum ama ben olsam ben de istemezdim. Spor sağlık, herkesin yapması lazım. Benim de tabii. Ama eşim ya da sevgilim karma salona gidecek; ben de çıldırırım. Güvenmiyorsun o zaman diyenler olursa da evet, güvenmem. İnsan bazen kendi verdiği tepkilere bile sonradan aval aval bakabiliyor. Güvenemem o yüzden.
Bu tür yorum yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Siz kocanızı rahat rahat yolluyormusunuz spor salonuna orda ki bayanlar gayet rahat giyiniyo ve üniversite ortamı. Ben buraya bi konu açmışım sadece diyorum ki sizce düşüncem yanlış mı. Siz dönmüşsünüz bana amaan kocana atlayacaklar kim napsin senin kocanı diyosunuz. Ben size kocamın üstüne atlayacaklar dememişim ki :)
Nerden biliyonnnnn :)))) zuhahahaEşim evlendiğimiz günden beri spor salonuna gidiyor. Henüz ne birisi onu yedi nede o birisini
Eee yani!!!!! Rahat giyinmiyorlar spor nasıl rahat yapılıyorsa öyle giyiniyorlar. Ayrıca eşiniz sizin tabirinizle her rahat giyinenden etkilenecekse bir zahmet salmayın dışarı. Zira rahat giyinenler tehlikede olabilirSiz kocanızı rahat rahat yolluyormusunuz spor salonuna orda ki bayanlar gayet rahat giyiniyo ve üniversite ortamı.
Konuşmasın kimseyle 2 aydır gidiyorum tek bir kişiyle tanismisligm yok . Kimseyle muhatap olmasn zorla gelip eşinle konuşcak degillerya .Benimde kayıyor gözüm:) benim gözüm kayıyorsa onunda kayar :) eşim fazla tatlı dilli herkese bi şekilde sevdiriyor kendini. Cok istemiyorum bensiz biseyler yapmasını. Bi de ben son 1 yıldır iş bulamadim evdeyim . Kendimi eksik hissediyorum sanırım
Kemalim yapmazNerden biliyonnnnn :)))) zuhahaha
En azindan guvenmem diosun ama konu sahibi bole demio:) israrla guveniom filan dio ..Bu tür yorum yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Siz kocanızı rahat rahat yolluyormusunuz spor salonuna orda ki bayanlar gayet rahat giyiniyo ve üniversite ortamı. Ben buraya bi konu açmışım sadece diyorum ki sizce düşüncem yanlış mı. Siz dönmüşsünüz bana amaan kocana atlayacaklar kim napsin senin kocanı diyosunuz. Ben size kocamın üstüne atlayacaklar dememişim ki :)
Spor yapmak sağlık için zaten 40 kilo birşeysin ne ka güzelmişKızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))
Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
:)Kemalim yapmaz
Vallaha kendimden şüphe etmeye başlamıştım sorunluyum diye cok şükür biri de çıkıp göndermem dedi
O zaman kadınlar için ayrı olan yerlere gitsinler :))Evet geri kafalı derimzaten kadınlarda erkeklerle aynı yerde spor yapmaya bayılmıyorlar öküz gibi baktıklarından
aldatacak erkegin karakteri bozuktur , hicbir duzgun adam aldatmiyor , karaktersiz adam da zaten illa spor salonuna gitmeyi beklemez aldatmak icinNe kadar güzel siz yapmamışsınız. Ben gidince herkes kocamın üstüne atlar da demedim. Ama aldatılan bir çok kadın var demi ve bunlar erkeklerle aldatilmiyor.
bekar sansalar ne olacak ?O zaman kadınlar için ayrı olan yerlere gitsinler :))
Hanımlar anlamıyorsunuz demek istediğimi herkes kendini düşünerek yorum yapıyo. Evet bende spor salonuna gitsem kimseyi görmem evet kocaminda aaaa kadın var hemen bakayım diyeceğini sanmıyorum zaten yanında abim var. Ama olur ya bekar sanarlar bişey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?