Spor salonu

Kim napsın sizin eşinizi allahaşkına,millet sıraya girmiş salonda sizinkini bekliyor aman göndermeyin :)

Bu tür yorum yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Siz kocanızı rahat rahat yolluyormusunuz spor salonuna orda ki bayanlar gayet rahat giyiniyo ve üniversite ortamı. Ben buraya bi konu açmışım sadece diyorum ki sizce düşüncem yanlış mı. Siz dönmüşsünüz bana amaan kocana atlayacaklar kim napsin senin kocanı diyosunuz. Ben size kocamın üstüne atlayacaklar dememişim ki :)

Vallaha kendimden şüphe etmeye başlamıştım sorunluyum diye cok şükür biri de çıkıp göndermem dedi

sen yazdığım son yorumu okudun mu?
oku bakalım ne düşünüyorsun.

Benim eşim uzun zamandır gidiyor.. havuzlu saunalı bir yere.. gitmesi gerekiyo çünkü kilo alıyor.. saglıgını düşünüyor kendini düşünüyor işten vakit bulup gidiyo helal olsun diyorum bazen... kiii kaldıki bende kıskancım ama kıskanclıgım onun saglıgından önemli degil... törpüleyin kendinizi kıskansanız bile belli etmeyin.. çünkü ettikce inadına istemedigin şeyi yapıyo erkek milleti...

Siz kocanızı rahat rahat yolluyormusunuz spor salonuna orda ki bayanlar gayet rahat giyiniyo ve üniversite ortamı.
Eee yani!!!!! Rahat giyinmiyorlar spor nasıl rahat yapılıyorsa öyle giyiniyorlar. Ayrıca eşiniz sizin tabirinizle her rahat giyinenden etkilenecekse bir zahmet salmayın dışarı. Zira rahat giyinenler tehlikede olabilir

Konuşmasın kimseyle 2 aydır gidiyorum tek bir kişiyle tanismisligm yok . Kimseyle muhatap olmasn zorla gelip eşinle konuşcak degillerya .

Seviyorum seviliyorum da nedir:) O kadar seviliyorsan kocan hiçbir kadınla ilgilenmez.

Ayrıca yıllardır spor salonuna gidiyorum emin ol erkekler kadınların peşinde hiçbir kadınin dönüp kimseye baktığı yok.

En azindan guvenmem diosun ama konu sahibi bole demio:) israrla guveniom filan dio ..

Spor yapmak sağlık için zaten 40 kilo birşeysin ne ka güzelmiş ayrıca abinle gitmiyecek mi abinin yanında kadinlara asılacak kadarsa kocan zaten gitsin nereye giderse

Spor salonundaki erkekli anım aklıma geldi
O güzelim iri yarı orta derecede kaslı adam , ağırlık kaldırırken:
Ahhhh uuuuh dedikçe midem bulanmıştı

Bende eşimi git diye ikma etmeye çalışıyorum aylardır. .
Bi erkek eğer ki aldatmayi kafasina koyduysa heryerde aldatır
Bırakın gitsin
Bayanlar olmasin falan deyip aklına karpuz kabuğu da sokmayin

Rahat giyinen,bakımlı, alımlı, güzel ve kiskanilacak kadınlar tek spor salonunda değil ki

Evet geri kafalı derim zaten kadınlarda erkeklerle aynı yerde spor yapmaya bayılmıyorlar öküz gibi baktıklarından
O zaman kadınlar için ayrı olan yerlere gitsinler :))
Hanımlar anlamıyorsunuz demek istediğimi herkes kendini düşünerek yorum yapıyo. Evet bende spor salonuna gitsem kimseyi görmem evet kocaminda aaaa kadın var hemen bakayım diyeceğini sanmıyorum zaten yanında abim var. Ama olur ya bekar sanarlar bişey olur

Ne kadar güzel siz yapmamışsınız. Ben gidince herkes kocamın üstüne atlar da demedim. Ama aldatılan bir çok kadın var demi ve bunlar erkeklerle aldatilmiyor.
aldatacak erkegin karakteri bozuktur , hicbir duzgun adam aldatmiyor , karaktersiz adam da zaten illa spor salonuna gitmeyi beklemez aldatmak icin
bu kadar basit degil yani , siz esinize guvenmiyorsaniz nasil yurutuyorsunuz bu evliligi

bekar sansalar ne olacak ?
diyelim ki kadinin teki esinize asildi , esinizin ne yapmasini bekliyorsunuz?
cok ciddi soruyorum cunku hayatimda boyle birsey dusunmedim ve cok tuhaf geliyor bu dusunceniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…