Valla ben benim adamı ittiriyorum "Git, nereye gidersen git, six pack istiyorum artık, sıkıldım" diye, ama gitmiyor

Doğum sonrası kalan kilolarım ve göbek sorunum için gittim karma bir salona, gördüğüm en temiz salondu. Per aralarında o aletler silinirdi. Gün içinde belki en az 15 kere siliniyordur hepsi.
Kuralları katıydı, havlu ve spor ayakkabı (Sadece salon için kullanacağın) kuralını çiğneyemezdin, salona sokmazlardı.
Duşlar sürekli temizlenir, çöpler gün içinde defalarca boşaltılırdı. Yoğun bir salondu da, buranın en iyisi diyebilirim.
3 katlıydı, ilk kat bisikletli grup çalışmaları ve diğer kardiyo aletleri için, bir köşesi de haltere ayrılmıştı, orta kat pilates vb. egzersizler için, en üst kat masaj salonu-sauna vb. şeyler.
Bunun haricinde eski mahallemizde sadece erkekler için bir spor salonu vardı, direkt giriş katı.
Değil içine girmek, dışarıdan bile kokusunu alırdın yani o derece berbat.

Eşimi ikna edebilsem, eski çalıştığım salona yollayacağım direkt, gitsin ya iyice göbek bağladı.
Gitsin fosforlu sarı taytlı aplaların arkasında gaza gelsin kas yapsın, bana yarasın akjbsdajhv