- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
Ben bu kisma takildim! En siradan hakkinizi ararken insanlara gozdagi vermek icin esinizi neden goturuyorsunuz yaninizda? Hadi siz istediniz, esiniz nasil kabul ediyor canta gibi sizinle gelmeyibenimki olsa isini kendin halledemiyor musun derdi saniyorum. belli bir yasa gelmis, sorumluluklari olan bireyleriz
Sozlesmenizde 40 tl’den bahsetmiyorsa alamazlar. Sozlesmede yazmayan hicbir parayi sizden alamazlar amaaaa ben de o sirada vermeyi unutmusum demeniz hic olmadi. Bana sorarsaniz spor salonunda spor yaparken gozunuzun onunde yani kolunuzda olan uyelik bilekliginin bedelini odemeyi unuttugunuza kim inanir? Kadir inanir sadeceamaaaan 1300 tl para verdim bunu da vermeyeyim nolcak diye dusunmus olabilir misiniz acaba?
Benimki de gelmez kiz :) bozuşurken bana mi sordun ki git kendin hallet derdi muhtemelen

benimki olsa isini kendin halledemiyor musun derdi saniyorum. belli bir yasa gelmis, sorumluluklari olan bireyleriz 
amaaaan 1300 tl para verdim bunu da vermeyeyim nolcak diye dusunmus olabilir misiniz acaba?