- 10 Ekim 2014
- 33.349
- 150.524
- 798
Toplu cevap olsun tek tek cevap vermekten gerçekten yoruldum olayı egosal problem zannedenler var.Ben bu spor salonuna yıllık ücretini peşin verdim 40 lira bileklik parasını vermediğim için parasını ödediğim spor salonuna girişim engellendi hem de çocuğumun yanında bağırarak ben de hakkimi savundum sonuna kadar da arkasindayim.Sorun para değil bileklik zaten depozitolu bir şey yani geri alacağım o lanet 40 lirayı.Sorun ego ise evet ego hicbir çalışan müşteri olduğum para ödediğim yerde bana bağıramaz ben nasıl onlara saygı gösteriyorsam onlar da bana göstermek zorunda kural ne olursa olsun 40 lira için yıllık parasını peşin verdiğim kurum ver bilekligini daha gelme diyemez.Musteri velinimettir diyen esnafımızdan nerelere geldik
3 kuruş veriyorsunuz diye insanlari satin almiyorsunuz şu kafadan cikin. Her kafaniza estigi gibi kural koyup, davranamazsiniz para verdiniz diye. Gayet egosal bir sorun.
1300tl vermeniz 40tl vermemenizi, geciktirmenizi hakli cikartmaz. Bu davranişiniza tepki alirsiniz elbette. Sizin gibi insanlara mecbur degillerdir.
benimki olsa isini kendin halledemiyor musun derdi saniyorum. belli bir yasa gelmis, sorumluluklari olan bireyleriz 
amaaaan 1300 tl para verdim bunu da vermeyeyim nolcak diye dusunmus olabilir misiniz acaba?