Kızlar bir şey sorucam.
Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
Gönderirdim ki bende gidiyorum karma salona ve herkes sporunu yapıyor kimse kimsenin adını Bile bilmiyor merak etmeyin kocanızda spor amaçlı gidiyordur sanırım siz güvenmiyorsunuz eşinizeKızlar bir şey sorucam.
Gitsin bence spor yapmak gibisi yok bende gidiyorum 3 yıldır karma salona kimseyi tanımıyorum Bile herkes sporunu yapıyor ve çıkıyorBen gebeyim ve dinlenmem gerekiyor.
Eşim sordu gidersem sorun olurmu diye aaaa ne sorunu diye ahkam kestim bugün yazılmış.
Ve şimdi gitti.
Bişey de diyemedim
Spot salonu diyince aklınıza ne geliyor acabaöyle fit fit kızlar göbek açık daracık taytlarla dolanmıyor ortalıkta sabahları genelde emeklilik yaşlarında hanımlar akşam saatlerinde ise ağırlıklı erkekler olur.. kadınlar çoğunlukla grup derslere girer erkekler ise genelde vücut geliştirme bölümünde olurlar yıllardır giderim profesyonel sporcuyum hiç bana asılan felan olmadı haa ola bilir tabii ama bu mantıkta adamları sokağa işe falanda yollamak sakıncalı
Elbetteki gönderirimKızlar bir şey sorucam.
Kocanız çevresinde fit kadınlara siz hamilesiniz diye bakacaksa hiç merak etmeyin siz fit olduğunuzda da bakar.Ya gitsin tabi bir şey olacağından değilde.
Evde güngeçtikçe kilo alan hantallaşan cinsel hayatı sakıncalı gebelikten dolayı yok seviyesine inen kocamın etrafında niye fit ve güzel kızlar olsun ....
Ben gebeyim ve dinlenmem gerekiyor.
Eşim sordu gidersem sorun olurmu diye aaaa ne sorunu diye ahkam kestim bugün yazılmış.
Ve şimdi gitti.
Bişey de diyemedim
2 yıldır gidiyor. Ne varki bunda. Klasik karşı tarafa güvenmiyorum saçmalıklarından gına geldi bana. Karşı tarafın nasıl birisi olduğunu bilmeme gerek yok eşimin karakterini biliyorum. O yeter banaKızlar bir şey sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?