Spor Salonuu

Sadece erkeklerin olduğu spor salonları çok kalitesiz oluyor genelleme ama doğrusu bu, ben karmasını tercih ederdim eşim gitmek isteseydi.
Kıskanma meselesine gelirsek adam spor yapacak yahu bunun nesini kıskanayım istediği yere gitsin güvendikten sonra önemi yok, aldatacak olan adamı eve bile kapatsan yolunu bulur yine aldatır bu kadar kasmaya gerek yok:)

Kızlar bir şey sorucam.

Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?

Gitsin, ne olacak ki?
Korkunuz sizi aldatmasıysa adam zaten gün içerisinde dışarıda değil mi işi gereği, yine yapar. Size söylemiş ve gitmiş üstelik. Doğum sonrası sizde yazılır eşlik edersiniz.. Hatta hamilesiniz anladığım kadarıyla, riskiniz yoksa gidip yürüyüş vs.. yapın eşlik edin sağlığınız için.

Kızlar bir şey sorucam.

Gönderirdim ki bende gidiyorum karma salona ve herkes sporunu yapıyor kimse kimsenin adını Bile bilmiyor merak etmeyin kocanızda spor amaçlı gidiyordur sanırım siz güvenmiyorsunuz eşinize

Ben gebeyim ve dinlenmem gerekiyor.
Eşim sordu gidersem sorun olurmu diye aaaa ne sorunu diye ahkam kestim bugün yazılmış.
Ve şimdi gitti.
Bişey de diyemedim
Gitsin bence spor yapmak gibisi yok bende gidiyorum 3 yıldır karma salona kimseyi tanımıyorum Bile herkes sporunu yapıyor ve çıkıyor

gitsin,benimki gidiyor, takıyor kulaklığını, ter içinde kalana kadar koşu kürek sonra sauna duş ohh mis gibi geliyor eve

yanı salona gıden kadınlar erkeklerı bastan cıkarmak ıcın tabı kı gıtmıyor ama
ama işte
ben bıle fızıgı guzel kadına bakıyorken erkek bu oda bakar kı benım ıcın kocamın fızıgı guzel dıye bı kadına bakması da kıskanmama sebep olur yanı

Keşke eşiniz size sorduğunda rahatsız olacağınızı belirtseydiniz de sadece erkek olana gitseydi.

Spot salonu diyince aklınıza ne geliyor acaba öyle fit fit kızlar göbek açık daracık taytlarla dolanmıyor ortalıkta sabahları genelde emeklilik yaşlarında hanımlar akşam saatlerinde ise ağırlıklı erkekler olur.. kadınlar çoğunlukla grup derslere girer erkekler ise genelde vücut geliştirme bölümünde olurlar yıllardır giderim profesyonel sporcuyum hiç bana asılan felan olmadı haa ola bilir tabii ama bu mantıkta adamları sokağa işe falanda yollamak sakıncalı

Ben de yıllardır giderim. Genelde taytla girerim eşofmanla rahat edemiyorum pek.
Bana asılan çok oldu da ben kimseye asılmadım valla. Taytlı kadınlara laf edeceklerine kendi beylerinin zihniyetine laf etseler daha iyi olur bence.
Vaktim olursa gündüz gitmeyi tercih ediyorum. Ne fiti ne güzeli, bantta kaplumbağa hızında yürüyen teyzeler oluyor genelde.

Benim eşimde gidiyor, iş saatlerimiz ve küçük çocuğumuzdan dolayı istemesine rağmen ben ona eşlik edemiyorum.
önemli olan güvenmek, gerisi çok önemli değil.

Ya gitsin tabi bir şey olacağından değilde.
Evde güngeçtikçe kilo alan hantallaşan cinsel hayatı sakıncalı gebelikten dolayı yok seviyesine inen kocamın etrafında niye fit ve güzel kızlar olsun ....
Kocanız çevresinde fit kadınlara siz hamilesiniz diye bakacaksa hiç merak etmeyin siz fit olduğunuzda da bakar.
Sizin kocanıza hiç mi güveniniz yok. Güven yoksa o evlilik yürümez.
Ayrıca kadınlar da kollarını açmış kocanızı beklemiyor. Biraz relaks olun yahu.

Ya insanları başta eşinizi ve salona giden diğer kadın ve erkekleri önündeki organdan ibaret mi düşünüyorsunuz kimsenin başka bir motivasyon u derdi arzusu yok mu hayatta

Ben gebeyim ve dinlenmem gerekiyor.
Eşim sordu gidersem sorun olurmu diye aaaa ne sorunu diye ahkam kestim bugün yazılmış.
Ve şimdi gitti.
Bişey de diyemedim

Ben de hamileyim, spor salonuna esimi tesvik etmek icin birlikte yazilmistik, ha gidemedik bi turlu orasi ayri. Bu hafta tekrar basliyoruz insallah, hamilelikten dolayi hemen yoruluyorum ve gecmeyen bi bel agrim var. Ama ona ragmen giderim, ne olacak en kotu yuruyus bandinda hafif tempoda yururum. O ara da esime goz kulak olurum, ha goz kulak olunmaya ihtiyaci mi var dersen, o bakmaz ama saftir bakani da fark etmez. :) yani ben sizin yerinizde olsam eger dusuk riskim falan yoksa ben de giderdim, dedigim gibi en kotu de yuruyus yapardim. :)

valla herkes çok pozitif yazmış ama kazın ayağı öyle değil.

spor salonlarında bazı aletler gerçekten etrafa seyirlik malzeme veriyor.

ve o salonlarda ne yazık ki kızları izliyor erkekler.

illa aldatacak demiyorum ama etrafta abazan tayfa o kızları dikizlerken elbet dikkatini çekecektir onun da.

giden erkek arkadaşlarımdan biliyorum kızlar spor da yaptığından fit ve güzel oluyorlar haklarında baya kötü muhabbetler döndürüyorlar. en lüks spor merkezi olsa da böyle.

hatta ben de o yüzden sevmiyorum ve tek başıma gitmiyorum. normalde her konuda çok açık görüşlüyümdür ama fitnesscı tayfa kadar güzelliğe takıntılı ve yavşamaya hazır ortam görmedim.

Gitsin bir şey demeyin. Zaten spor salonlarına çoğunlukla erkekler gidiyor bayan sayısı az. Olan bayan da ya sağda solda gözleri olmuyor ya da inanın spor hocasından hoşlanıp yaklaşmak istiyorlar :) Açık saçık bayan da olmuyor pek aklınız kalmasın :)

Tabi ki gönderirim, düzenli gidiyor da zaten. Bir şey olacaksa karma spor salonu yüzünden mi olacak, çok mu riskliymiş ortamı, isteyen her ortamda her şeyi yapabilir zaten... Biraz kendinize ve karşınızdakine güvenmeyi öğrenin. Güvenilmez birisiyse zaten hayatınızda ne işi var? Bazıları da yazmış kocasına güveniyormuş da etraftaki kadınlara güvenmiyormuş, kocanız gözlerine beynine bir taraflarına sahip çıkamıyor mu, sanki zorla kollarından tutup kaçıracaklar... Bu neyin kafası ben anlamıyorum ya.

Kızlar bir şey sorucam.

2 yıldır gidiyor. Ne varki bunda. Klasik karşı tarafa güvenmiyorum saçmalıklarından gına geldi bana. Karşı tarafın nasıl birisi olduğunu bilmeme gerek yok eşimin karakterini biliyorum. O yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…