Spor Salonuu

Hamilesin, kendini gereksiz yere strese sokmaya lüzum yok. Aklına getirme kötü şeyler. Eşine güven ve doğacak bebeğin sağlığı için dua et...
Allah bebeğini ve seni sağsalim kurtarsın cnm...

Ya gitsin tabi bir şey olacağından değilde.
Evde güngeçtikçe kilo alan hantallaşan cinsel hayatı sakıncalı gebelikten dolayı yok seviyesine inen kocamın etrafında niye fit ve güzel kızlar olsun ....
Sen oyle dusinme sen onun evladini karninda tasiyan iki canlı secimli tombis bir annesin o kizlarla seni bir tutcak degil böyle düşünüp yok yere mutsuz etme kendini .:))Amaben olsam hayr derdim sirf erkek olana gitsin spor spordur yani

Gönderirdim ki gönderdim de 2-3 sene karma bir salonda hem çalıştı hem hocalık yaptı , yalnız şu anda sadece erkeklerin bulunduğu bir salona kayıt olmuş kendi tercihi...

Bu konuda çok fazla güveniyorum ona, ama olurda beni yanıltırsa, bu dünyanın sonu değil kendi kaybı olur...

Benim eşim de yazılı ama fazla gitmiyor zamanı olmuyor. Bende yazılıyım spor salonuna ama kadınlara özel birtanesine ama nedeni kadın erkek değil o kadınlara olanında çocuklar için bakıcılar var o yüzden oraya gidiyorum ve kendimce daha rahatim. Ben kıskanc birisiİm bunu itiraf ediyorum ama eşim oraya gidiyor diye illa bakacak değil kadınlara ama kötü niyetlede bakıyorsa Allah belasını versin ve ben bunu göriyim. Aksi takdirde eşimi bağlıyamam yapacağı varsa spor salon işyeri dışarı da gezmede hiç fark etmiyor isteyen her türlü yapar

Ben asla gondermem..evlenmeden once bir sure gitmistim..gorduk yani ne oldugunu...kocana guvensende oraya gelen bazi dusuncesi bozuk kizlar oluyor..esin yuz vermesede gozunun onunde surekli oluyorlar...neden boyle bir ortam yarattiriyim ki ..zaman kotu kimseyede guven kalmamis yani..bazi sesler ordan kocana guvenmiyorsan niye evlendin falan demis sen bakma oyle tiplere kocalarina goz actirmiyorlardir o tipler..simdi anlatsanda anlamaz zaten kocana guvenmediginden degil ortamin laçkaligindan kizlarin yari ciplak olusundan etrafinda lombur lombur kosan kizlardan tayt giymis gotu gobegi acik gogusleri disari patlamak uzere olan kizlardan anlamazlar niye cunku onlar ileri goruslu biz geri kafaliyiz..

Kızlar bir şey sorucam.

Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
Gönderirim, zorla spor salonuna yazdırdım biraz kilo alır, hem de sürekli oturmaktan hareketsizlikten sağlık sorunları yaşamasın diye ama bir süre sonra sıkılıp gitmedi.

Ben olsam gönderirdim. Ayrıca düzenli spora gitmek kolay değil. Ben eşinizin sık sık spor salonuna gideceğine inanmıyorum. Hem çalışan hem evli olan erkeklerin çoğu bir hevesle yazılıp sonra bırakıyor. Zaten bebişte geliyor. İşe mi gitsin sizle mi ilgilensin bebeğiyle mi ilgilensin spor mu yapsın? O spor zaten yalan olur. Bence ses etmeyin bırakın hevesini alsın.

yıllardır spor salonuna gidiyorum. huzursuz olacağım tek bir şey yaşamadım, kulaklığımı takıp sporumu yapıyorum. etraftaki herkes de aynı şekilde sporunu yapıyor. biri bana asılmaya çalışsa alacağı cevap belli, kimse umrumda olmaz. ben evli değilim ama erkek arkadaşım gitsin diye sabahları onu uyandırmışlığım bile var. yeter ki gitsin yani, bu sırf fit vücut için değil sağlığı için de önemli. sinir stres kalmıyor, hem ruhen hem de bedenen rahatlamış olunuyor spor yapınca.

siz de içinizi rahat tutun, kendinizi boş yere üzmeyin.

siz guzel bir spor salonu tercih etmemissiniz bende gidiyorum hicde oyle bahsettiginiz gibi degil ne kadınlar ne adamlar herkes yapmak uzere geldigi seyi sporunu yapıyor oyle uyduruk spor salonlarında sadece kız tavlamak erkek tavlamak icin gelenler olabilir..zaman kotu olabilir ama guvensizlik ustune kurulan evliliklerde saglıklı olmaz karsı cins heryerde sokakta cafede is ortamında binlerce kadından esinizi kacıramazsınız o istemedikce hicbir kadına farklı gozle bakmaz zaten kadınların bunu idrak etmesi onemli yoksa hayatları boyunca guvensiz bir evlilik surdururler

Sorun esimize guvenmemek degil sorun karsidaki kadinlara guvenmemek..yolda yururken yaninda ben oldugum halde esimin gozune bakan kadinlarda suç yada evli oldugunu bile bile hâlâ onu etkilemeye calisan kadinlarda suç..beni bu hale kendi cinslerim getirtti..kadinlara guvenmiyorum esime degil..hic umurlarinda degil evlimi cocugu varmi mutlu mu yada vs..ayrica ben esimi sevdigim icin ve onu kiskandigim icin gondermem..bu benim dusuncem..benim kafa yapim..benim hayata bakis acim..

boyle kadın da cok erkek de onların karakter yapıları buna musait demekki..onca kadını erkegi kontrol edemiyoruz ne yazık ki o nedenle esime guveniyorum onun bu olaylar karsısında ki tavrı onemli deyip kendi canımızı sıkmamak lazım cunku mutlaka girdigi ortamlar da karsı cinsle karsılacaktır..
herkes burda kendi dusuncelerinive hayata olan bakısını paylasıyor zaten cok normal..ama sizin spor salonu icin gorduk ne oldugunu gibi bir cumle kurmanız yanlıs bir genelleme oldu sadece

Karışık salona gidiyorum bende. Eşim bununla ilgili herhangi bişey söylemedi. Dısarda da sizden güzel kadınlar görüyordur eminim niye dert ettınız? İlk kez mi insan içine girecek?

Aynen salon agzına kadar fıt ve guzel hatun dolu degıl. Benım gıttıgım salonda daha cok kilolular var halada veremediler Ama yüzüne dünyanın makyajını yapıp, sacını yapmış halde gelenlerde var.

Kocanızı hiç bir yere " göndermeyin". Kilitleyin kapıyı evde otursun. Ne de olsa güzel ve fit hatunlar her yerde. Üstelik bu kızlar kocanız gelse de yapışsak diye bekliyorlar. Veya sizin kocanız kız görmeye dayananayıp sulanıyorsa bilemem. İşe de, markete de hiç bir yere göndermeyin kıymetli ve bulunmaz erkeklerinizi bence.

Eşim yeterki spor yapsın,sadece kızların olduğu salona gitsede dert etmem şahsen.
İçinde varsa spor salonuna gerek yok,her ortamda gayet yapar yapacağını.
Spor iyidir.

+1

Sevgili konu sahibi, eşin çalışıyor mu? Benim eşim de spor salonuna gidiyordu bir dönem ve karmaydı. Zaten bulunduğumuz yerde öyle sadece erkeklere yoktu. Olsaydı da kendine bırakmıştım sen nerde mutlu spor yapacaksan oraya git demiştim. Her neyse eşimin mesai 5 te bitiyor eve gel yemek ye 1 saat ara ver spora git derken saat 8-9 oluyordu ve o saatte de kadın yoktu :) ben eşime hiçbir şey söylemedim ama karma olması insanı huzursuz ediyor. Bu güven meselesi değil herkes buna takılmış ama! Ben eşimin poposuna patlayacak darlıktaki taytını giyip alttan iğrenç iç çamaşırı gözüken, eğilip kalkan, memeleri ortaya atan tiplerle spor yapmasını istemem. Sokakta da var böyle tipler hatta eşime ben gösteririm şunun tipe bak diye ve gülüp dalga geçeriz. Mesele güven değil. Sonuç olarak eğer o seni karma bir spor salonuna gönderebilecek bir yapıdaysa sende onu gönder :) Zaten kayıt yaptırdı demişsin. Bu saatten sonra birşey söylennez iğreti olursun. Ayrıca hamilesin keyfini sür üzülme böyle şeylere. Bak benim bebeğim de 6 aylık şuan. Hamilelikte 17 kilo aldım, 15 i gitti şimdiye kadar. Tabi ki eski halime dönmüş değilim ama herşeyin bedeli var. Bırak gitsin, baba olacak olmanın verdiği stresi atsın:) Zaten iki gün sonra sıkılır :) devamlı spor alışkanlığı olmadıysa bundan sonra da pek olmaz gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…