Sen oyle dusinme sen onun evladini karninda tasiyan iki canlı secimli tombis bir annesin o kizlarla seni bir tutcak degil böyle düşünüp yok yere mutsuz etme kendini .:))Amaben olsam hayr derdim sirf erkek olana gitsin spor spordur yaniYa gitsin tabi bir şey olacağından değilde.
Evde güngeçtikçe kilo alan hantallaşan cinsel hayatı sakıncalı gebelikten dolayı yok seviyesine inen kocamın etrafında niye fit ve güzel kızlar olsun ....
Gönderirim, zorla spor salonuna yazdırdım biraz kilo alır, hem de sürekli oturmaktan hareketsizlikten sağlık sorunları yaşamasın diye ama bir süre sonra sıkılıp gitmedi.Kızlar bir şey sorucam.
Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
hayir göndermem- sirf b sebepten aksam saatleri gidior. varsin ozaman gitsin. tehlikeli bence.Kızlar bir şey sorucam.
Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
siz guzel bir spor salonu tercih etmemissiniz bende gidiyorum hicde oyle bahsettiginiz gibi degil ne kadınlar ne adamlar herkes yapmak uzere geldigi seyi sporunu yapıyor oyle uyduruk spor salonlarında sadece kız tavlamak erkek tavlamak icin gelenler olabilir..zaman kotu olabilir ama guvensizlik ustune kurulan evliliklerde saglıklı olmaz karsı cins heryerde sokakta cafede is ortamında binlerce kadından esinizi kacıramazsınız o istemedikce hicbir kadına farklı gozle bakmaz zaten kadınların bunu idrak etmesi onemli yoksa hayatları boyunca guvensiz bir evlilik surdururlerBen asla gondermem..evlenmeden once bir sure gitmistim..gorduk yani ne oldugunu...kocana guvensende oraya gelen bazi dusuncesi bozuk kizlar oluyor..esin yuz vermesede gozunun onunde surekli oluyorlar...neden boyle bir ortam yarattiriyim ki ..zaman kotu kimseyede guven kalmamis yani..bazi sesler ordan kocana guvenmiyorsan niye evlendin falan demis sen bakma oyle tiplere kocalarina goz actirmiyorlardir o tipler..simdi anlatsanda anlamaz zaten kocana guvenmediginden degil ortamin laçkaligindan kizlarin yari ciplak olusundan etrafinda lombur lombur kosan kizlardan tayt giymis gotu gobegi acik gogusleri disari patlamak uzere olan kizlardan anlamazlar niye cunku onlar ileri goruslu biz geri kafaliyiz..
Sorun esimize guvenmemek degil sorun karsidaki kadinlara guvenmemek..yolda yururken yaninda ben oldugum halde esimin gozune bakan kadinlarda suç yada evli oldugunu bile bile hâlâ onu etkilemeye calisan kadinlarda suç..beni bu hale kendi cinslerim getirtti..kadinlara guvenmiyorum esime degil..hic umurlarinda degil evlimi cocugu varmi mutlu mu yada vs..ayrica ben esimi sevdigim icin ve onu kiskandigim icin gondermem..bu benim dusuncem..benim kafa yapim..benim hayata bakis acim..siz guzel bir spor salonu tercih etmemissiniz bende gidiyorum hicde oyle bahsettiginiz gibi degil ne kadınlar ne adamlar herkes yapmak uzere geldigi seyi sporunu yapıyor oyle uyduruk spor salonlarında sadece kız tavlamak erkek tavlamak icin gelenler olabilir..zaman kotu olabilir ama guvensizlik ustune kurulan evliliklerde saglıklı olmaz karsı cins heryerde sokakta cafede is ortamında binlerce kadından esinizi kacıramazsınız o istemedikce hicbir kadına farklı gozle bakmaz zaten kadınların bunu idrak etmesi onemli yoksa hayatları boyunca guvensiz bir evlilik surdururler
Sorun esimize guvenmemek degil sorun karsidaki kadinlara guvenmemek..yolda yururken yaninda ben oldugum halde esimin gozune bakan kadinlarda suç yada evli oldugunu bile bile hâlâ onu etkilemeye calisan kadinlarda suç..beni bu hale kendi cinslerim getirtti..kadinlara guvenmiyorum esime degil..hic umurlarinda degil evlimi cocugu varmi mutlu mu yada vs..ayrica ben esimi sevdigim icin ve onu kiskandigim icin gondermem..bu benim dusuncem..benim kafa yapim..benim hayata bakis acim..
Spor salonlarında güzel fit taytlı çıkık popolu kızlar yok hep kilo vermeye çalışan kendi halinde kadınlar var. Burası Türkiye. Benimki hepsinden daha çıkık dolayısıyla izin veririm
Bazı spor salonları üst kat kadın alt erkek ya da tam tersi oluyor. Öyle yapabilirsiniz ya da birlikte de gidebilirsiniz.
Kocanızı hiç bir yere " göndermeyin". Kilitleyin kapıyı evde otursun. Ne de olsa güzel ve fit hatunlar her yerde. Üstelik bu kızlar kocanız gelse de yapışsak diye bekliyorlar. Veya sizin kocanız kız görmeye dayananayıp sulanıyorsa bilemem. İşe de, markete de hiç bir yere göndermeyin kıymetli ve bulunmaz erkeklerinizi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?