Sende eşinle git. Ya da yalnız erkekler için olana gitsin için rahat etmiyorsa.
Ben gebeyim ve dinlenmem gerekiyor.
Eşim sordu gidersem sorun olurmu diye aaaa ne sorunu diye ahkam kestim bugün yazılmış.
Ve şimdi gitti.
Bişey de diyemedim
Gitsin ne olacak ki
Aynen katılıyorumYa gitsin tabi bir şey olacağından değilde.
Evde güngeçtikçe kilo alan hantallaşan cinsel hayatı sakıncalı gebelikten dolayı yok seviyesine inen kocamın etrafında niye fit ve güzel kızlar olsun ....
E tamamda karma olanına gitmek zorunda değil dimi. Sadece erkekler için olanına gidiversin bi zahmet. Ne farkeder orda da spor yapacak sonuçta.
İki tane olmuş konu. Buraya da yazayım aynısını.
Bu derece güvenmediğiniz adamlarla neden evleniyorsunuz?
Aman aynen be. Önce bende gitmesin falan dedim de. Şimdi düşündüm adam kendini biliyorsa gitsin nolcak sanki. Fazla sıkmamak lazım aslında.Yaneeeeee insanlar konu açıp sizce benim kocamın gözü başı oynar mı diye bize soruyor.
Konu sahibesi gözü başı oynayan bir tip değilse gitsin sporunu yapıp gelir.
İki tane olmuş konu. Buraya da yazayım aynısını.
Bu derece güvenmediğiniz adamlarla neden evleniyorsunuz?
Yaneeeeee insanlar konu açıp sizce benim kocamın gözü başı oynar mı diye bize soruyor.
Konu sahibesi gözü başı oynayan bir tip değilse gitsin sporunu yapıp gelir. Gözü başı oynayan bir tipse de , öğle yemeğinde karşı masadaki kızı keser tutamazsınız. İçinde varsa tutamazsınız yani gider zorla kaşınır kaşıyan biri de mutlaka çıkar.
Yok valla, bende gittim bir ara karma spor salonuna. Çok fit kızlar var. Çoğu üniversite öğrencisi falan. Kilolu oldukları için değil, formlarını korumak için gidiyor. Bizim gibi kilo vermek amaçlı gidenler sadece kadın olan gruplara gidiyor. Konu sahibini biraz huylandırayım :))Spor salonlarında güzel fit taytlı çıkık popolu kızlar yok hep kilo vermeye çalışan kendi halinde kadınlar var. Burası Türkiye. Benimki hepsinden daha çıkık dolayısıyla izin veririm
Bazı spor salonları üst kat kadın alt erkek ya da tam tersi oluyor. Öyle yapabilirsiniz ya da birlikte de gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?