Spor Salonuu

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar bir şey sorucam.

Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?

Sende eşinle git. Ya da yalnız erkekler için olana gitsin için rahat etmiyorsa.

Ben gebeyim ve dinlenmem gerekiyor.
Eşim sordu gidersem sorun olurmu diye aaaa ne sorunu diye ahkam kestim bugün yazılmış.
Ve şimdi gitti.
Bişey de diyemedim

E tamamda karma olanına gitmek zorunda değil dimi. Sadece erkekler için olanına gidiversin bi zahmet. Ne farkeder orda da spor yapacak sonuçta.

İki tane olmuş konu. Buraya da yazayım aynısını.

Bu derece güvenmediğiniz adamlarla neden evleniyorsunuz?

Yaneeeeee insanlar konu açıp sizce benim kocamın gözü başı oynar mı diye bize soruyor.

Konu sahibesi gözü başı oynayan bir tip değilse gitsin sporunu yapıp gelir. Gözü başı oynayan bir tipse de , öğle yemeğinde karşı masadaki kızı keser tutamazsınız. İçinde varsa tutamazsınız yani gider zorla kaşınır kaşıyan biri de mutlaka çıkar.

Spor salonlarında güzel fit taytlı çıkık popolu kızlar yok hep kilo vermeye çalışan kendi halinde kadınlar var. Burası Türkiye. Benimki hepsinden daha çıkık dolayısıyla izin veririm

Bazı spor salonları üst kat kadın alt erkek ya da tam tersi oluyor. Öyle yapabilirsiniz ya da birlikte de gidebilirsiniz.

Yaneeeeee insanlar konu açıp sizce benim kocamın gözü başı oynar mı diye bize soruyor.

Konu sahibesi gözü başı oynayan bir tip değilse gitsin sporunu yapıp gelir.
Aman aynen be. Önce bende gitmesin falan dedim de. Şimdi düşündüm adam kendini biliyorsa gitsin nolcak sanki. Fazla sıkmamak lazım aslında.

İki tane olmuş konu. Buraya da yazayım aynısını.

Bu derece güvenmediğiniz adamlarla neden evleniyorsunuz?

Güveniyorum .

Ama gebeyim
Hergecen gün kilo alıyorum
Hantallaştım
cinsel hayatımz yok seviyesnde benden ötürü neden fit ve güzel kızları görsün heppp

Sanıyorlar ki diğer kadınlardan ne kadar uzak tutarsak o kadar sadık olur. Halbuki sadakat insanların içinde ya vardır ya yoktur.

Yok valla, bende gittim bir ara karma spor salonuna. Çok fit kızlar var. Çoğu üniversite öğrencisi falan. Kilolu oldukları için değil, formlarını korumak için gidiyor. Bizim gibi kilo vermek amaçlı gidenler sadece kadın olan gruplara gidiyor. Konu sahibini biraz huylandırayım :))

Ayy 30 yıllık kiskancim, ben bile bu mevzuda kıskançlık yapmadım. Ahahahaha.

Sevgilim geçen kış full spora gitti. Spor manyağı idi. Salon karma. Aklıma bile gelmedi kiskanmak. Ben sanırım aleni yazanlari kiskaniyorum :))

Şu an ben süper bir spor salonuna gidiyorum. Manyak gibi spor yapıyorum. Onun da eski salonundaki sözleşmesi bitti. Sen de gel diye baskı yapıyorum. Ben yokken de gitsin sporunu yapsin. Farkli zamanlarda da gidelim. Yeter ki o spor yapılsın.

Bence siz gebe oldugunuz için vucudunuza alisma evresindesiniz. Ondan taktiniz. Kendinizi hiç uzmeyin. Gitsin. Baskı yaparsanız ters teper. Adam deşarj olursa bu size de iyilik olarak yansir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…