Spor yapmalı ama hangisini?

deas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
158
97
arkadaşlar ben bir konuda yardımlarınızı bekliyorum.1.60 boyunca 59 kiloyum.Vermem gereken 9 kilo var.Beslenme konusunda problemim yok,yani ne yapmam gerektiğini öğrendim bundan önce 69 dum 10 kilo gitti.Ama bundan sonrası için spor olarak ne yapmam lazım bilmiyorum,pilates yapsam bazı insanlar sıkılaştığın için yağları eritmen zorlaşır falan dedi ama bana biraz saçma geldi :KK70: böyle bi şey var mı gerçekten ? Ve uzun süreli tempolu koşu mu daha iyi olur koşmak mı bilmiyorum? Aklım çok karışık nasıl bi spor programı izlemeliyim sizce ? (17 yaşındayım)

günde 10bin adım atarsan ya da haftada en az 3 kereden min 30dk tempolu (dakikada 100-120 adım) yürürsen yeterli olur.

Profesyönel kulube gidip hocalara para verip dolandırılmaya gerek yok.ayrıca erkekler arasında da rahatsız olursunuz.erkek bayan ayrı kulübe gidin böylece erkeklerin size bakışlarından rahatsız olmadan sporunuzu yaparsınız.her gün 45 dakika yürümek ve doğru bir diyet programıyla kilo verebilirsiniz.bunun dışında bir spora ihtiyacı yok bir bayanın

arkadaşlar ben bir konuda yardımlarınızı bekliyorum.1.60 boyunca 59 kiloyum.Vermem gereken 9 kilo var.Beslenme konusunda problemim yok,yani ne yapmam gerektiğini öğrendim bundan önce 69 dum 10 kilo gitti.Ama bundan sonrası için spor olarak ne yapmam lazım bilmiyorum,pilates yapsam bazı insanlar sıkılaştığın için yağları eritmen zorlaşır falan dedi ama bana biraz saçma geldi :KK70: böyle bi şey var mı gerçekten ? Ve uzun süreli tempolu koşu mu daha iyi olur koşmak mı bilmiyorum? Aklım çok karışık nasıl bi spor programı izlemeliyim sizce ? (17 yaşındayım)
Her gün yapabiliyorsan 5 kilometre tempolu yürü. Spor salonlarında kendini de paranı da çarçur etme!

X