- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 35
ama zaten ole çık kilolu değilim kiSadece diz kapağında olması yanlış olmayasın? Bacaklarında ağrıması lazım aslında.
Canım çok sağ ol. Sınavım iyi geçti denemez. Sınavda regl oldum ağrıdan odaklanamadım ağrıyı düşündükçe daha çok sinirlendim. Ama elimden geldiğince odaklanmaya çalıştım ve yaptım. Zaten Puan çok önemli değil barajı geçmem gerekiyordu geçtim. Güzel sanatlar olduğum için yetenek sınavlarına gireceğim. LYS mi gireceksin ? Çok başarılar sanırım o daha önemli sizin için...
Soruna gelecek olursak evet dediğin gibi 2 saat geçtikten sonra yapabilirsin. Ben ilk başladığımda bu dediğin şekilde yaptım. Daha dur yenisin. Hep demişimdir kalçadaki yağlar çok inatçıdır kolay kolay toparlamaz diye. Benim 4 ayım neredeyse yeni yeni toparlanmaya başladı. Ve önceki sonraki gelişmeleri fotoğraflara ekliyorum takip edip bakabilirsin. :)
Öyle bir anlattın ki hiç gelişme yok yağlar fışkırıyor kilolu falan filan düşündüm. Fotoğrafı açmamla oha demem bir oldu. Sen şimdi 20 günde böyle olduysan 2 ayında düşünemiyorum seni. Tekrar squat sen nelere kadirsin dedirtti. Ayrıca şu bacak kalınlaştırma olayını fazla büyütmeyin bence. Kuru kemik olmasından iyidir. Ayrıca boyun uzun ve boyuna ip ince bakacak hiç yakışmaz. Belin yavaş yavaş gelişme göstermiş ve bel oyuntuların kıvrımlaşmış. O bel daha bi' incelmeye gelsin kalça ve bacaklar sana çok ince gelecek. Sana kalın gelmesi belinden kaynaklanıyor.