Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

kına tepsisini 45 liraya faceten sipariş verdim,"Mükü ile düğün hazırlıkları" diye aratabilirsin...
iğnedanlık ve kına taçlarınıda yine aynı yerden sipariş verdim.iğnedanlık 10 tl,kına taçlarınında tanesi 3 lira canım...
unuttuğum bir şey kalmamıştır umarım:34::16:[/QUOTE]

hepsine bayıldımmmm süper :29:

kına tepsisini 45 liraya faceten sipariş verdim,"Mükü ile düğün hazırlıkları" diye aratabilirsin...
iğnedanlık ve kına taçlarınıda yine aynı yerden sipariş verdim.iğnedanlık 10 tl,kına taçlarınında tanesi 3 lira canım...
unuttuğum bir şey kalmamıştır umarım:34::16:

hepsine bayıldımmmm süper :29:[/QUOTE]

sağol canım,daha güselleri senin olsun inşallaah:16:

Yeni cicişlerim

$Fotoðraf1169.webp $Fotoðraf1168.webp ---------> mutfak için elbezleri

$Fotoðraf1170.webp -----------> mutfak için ufak el havluları

çok mutlu olursun inş.. bende yeni başlıyorum çeyiz yapmaya fikir edindim biraz ... iyi olmuş eklemen.. Güle güle kullan.. :nazar:

Ssedoshhummm düğündaşım benim az kaldı düğünümüze :D

Bugün şafak saydım 79 gün kalmış bakalım hadi hayırlısı

kına hazırlıklarına bayıldım özellikle el mumların bir harika yavrumm :7:

bu arada bugün topiğini inceledim tekrardan ben bu yeşil hastalığın nerden geliyor :53:

Biz bursalı olduğumuz için aksesuarlar ve mutfak eşyalarımız hep yeşil-beyaz :51:

Çok merak ediyorum düğünde ilk dans şarkınız ne olacak :8:

Gelinliğin çok şık çok asil maşallah çok da yakışacak kuzuma :54:

İnşallah çok güzel günler bizi bekliyordur :nazar:

Çok öptüm canım sevgiyle aşkla kullan cicilerini :nazar:

Son düzenleme:
çok mutlu olursun inş.. bende yeni başlıyorum çeyiz yapmaya fikir edindim biraz ... iyi olmuş eklemen.. Güle güle kullan.. :nazar:

teşekkür ederim canım:16:
inşallah sende çok mutlu olursun tatlım...

Ssedoshhummm düğündaşım benim az kaldı düğünümüze :D

Bugün şafak saydım 79 gün kalmış bakalım hadi hayırlısı

kına hazırlıklarına bayıldım özellikle el mumların bir harika yavrumm :7:

bu arada bugün topiğini inceledim tekrardan ben bu yeşil hastalığın nerden geliyor :53:

Biz bursalı olduğumuz için aksesuarlar ve mutfak eşyalarımız hep yeşil-beyaz :51:

Çok merak ediyorum düğünde ilk dans şarkınız ne olacak :8:

Gelinliğin çok şık çok asil maşallah çok da yakışacak kuzuma :54:

İnşallah çok güzel günler bizi bekliyordur :nazar:

Çok öptüm canım sevgiyle aşkla kullan cicilerini :nazar:

teşekkür ederim beybicaaaan:16: kız nasıl olur bende sayıyorum 82 çıkıyor şafak :9:

benim yeşil hastalığım nerden geliyor biliyor musun,çok komik ama :9: kahvaltı takımım yeşilli benim,tabaklar çanaklar falan...bi gün İKEA'ya gittim ve baktım herşeyi yeşil almaya başlamışım...işte herşey böyle başladı kuzum :9:

Düğünde ilk dans şarkımızı bende tam bilmiyorum 2 düğün olacağı için biri Edirne'de biri İstanbul'da...ama bi tanesinde mutlaka nilüfer-taa uzak yollardan şarkısı olsun istiyorum,çünkü bizi anlatan bir şarkı:17:

sağol tatlım gelinliğim için söylediklerinden ötürü:52: eminim sanada çok yakışacaktır gelinliğin:16:

İnşallah güzel günler bizimle olsun her daim canım...

bende çok öptüm,hepimiz aşkla kullanalım cicişlerimizi:16:

teşekkür ederim canım:16:
inşallah sende çok mutlu olursun tatlım...

teşekkür ederim beybicaaaan:16: kız nasıl olur bende sayıyorum 82 çıkıyor şafak :9:

benim yeşil hastalığım nerden geliyor biliyor musun,çok komik ama :9: kahvaltı takımım yeşilli benim,tabaklar çanaklar falan...bi gün İKEA'ya gittim ve baktım herşeyi yeşil almaya başlamışım...işte herşey böyle başladı kuzum :9:

Düğünde ilk dans şarkımızı bende tam bilmiyorum 2 düğün olacağı için biri Edirne'de biri İstanbul'da...ama bi tanesinde mutlaka nilüfer-taa uzak yollardan şarkısı olsun istiyorum,çünkü bizi anlatan bir şarkı:17:

sağol tatlım gelinliğim için söylediklerinden ötürü:52: eminim sanada çok yakışacaktır gelinliğin:16:

İnşallah güzel günler bizimle olsun her daim canım...

bende çok öptüm,hepimiz aşkla kullanalım cicişlerimizi:16:

Kayamaklı lokumum ben bugün ve 13 temmuzu saymıyorum...

öyle 79 gün kalıyor...

Ayy uzaklığınızı yerim ben sizin umarım bir daha hiç uzak kalmazsınız birbirinizden...

Ohhh iki düğün gelinliğinin düğününün bol bol tadını çıkar şekerim...

Az mı stres yapıyoruz eksik kalmasın diye...

Vallahi bu çeyiz derdi düğün dernek muhabbeti beni 10 yıl yaşlandırdı :9:

Neyse evlenince şarap gibi oluruz inşallah:51:

Neyse ben birazdan işten çıkacağım son kalan işlerimi halledeyim :ssz:

Görüşürüz şekerparem :54:

sağol canım:16:
el güllerini,el mumlarını,kına sepetini,mendillerini Eminönünden aldık aşkucumla.
Toplam 73 lira tuttu Eminönünden aldıklarım.

unuttuğum bir şey kalmamıştır umarım:34::16:

teşekkürler canım. Fazlasıyla aldım cevapları:))

Bugün annemin "kızım eksiklerini al da bitsin,bir daha düşünmeyiz ne eksikti diye,az kaldı" demesiyle harekete geçtim:1:
Aklımda olanları,almayı düşündüklerimi bulamadım ama yinede aldıklarım içime sindi :34:

$Çamaþýr kurutmalýðý.webp
$Ütü masasý.webp
$Kirli çamaþýr sepeti.webp benim kirli sepetimin kapağının kenarları gri,aynı çamaşır sepetim gibi:9:
$çamaþýr sepeti.webp
$ufak süpürge-faraþ.webp

Dün aşkucumla yine bir İKEA ziyareti yaptık ve bunları sepete attık:1::9:

$PE194095.webp oturma odamıza alacağımız manstad köşe koltuk için minderlerimizi aldık,daha koltuğu almadık evi tutmadığımız için ama minderlerimizi şimdiden aldık:9::9: $IKEA-EIVOR-FAGEL-KOLTUK-MINDER-30X60-UCRETSIZ-KA__56462552_0.webp

$images.webp çalışma masamız için aldığımız kalemlikler

$KASSET~1.webp $PE183803.webp kutularımız:37:

$ordning-bread-bin__23489_PE065694_S4.webp ekmekliğimiz

$PE235097.webp yeşil kahvaltı takımımız için amerikan servislerimiz :52:

$PE235088.webp bunlarda kahvaltı takımımız için peçeteler :1:

$PE264654.webp günlük yemek takımımız için amerikan servislerimiz :52:

$PE099076.webp peçeteler :1:

salonumuz için aldığımız turkuaz aksesuarlarımız

$imagesCAIS94B0.webp $PE231044.webp $PE231043.webp $imagesCAFBH5UY.webp

$imagesCAF91OWR.webp bu da salonumuzda orta sehpa üstüne aldığımız blok mumlar ama bizimkilerde yeşiller yok,hepsi turkuaz renginde ve tabi

bu mumları koymak için aldığımız mum tabağımız $PE262645.webp

İkea alışverişimizden sonra eve geldik ve netten evmanyadanda bunları aldık aşkucumla :52:

$2P3040CS-7.webp salonumuz için aldığımız kanvas saat

$imagesCAW01QN8.webp banyomuz için aldığımız sepetli havlularımız

:9::9: kız sedoşşş bu kadar olur heee biz de calısma odasına alıcaz manstadı lacivert rengini hem de aynısııı

ben de şimdiden minderini aldımmm üstelikk :60:

güle güle kullanınnn :16:

:9::9: kız sedoşşş bu kadar olur heee biz de calısma odasına alıcaz manstadı lacivert rengini hem de aynısııı

ben de şimdiden minderini aldımmm üstelikk :60:

güle güle kullanınnn :16:

:9::9::9: valla bu kadar olur hehehhe... o zaman manstad kardeşliğine:13: çak bakalım :1: sağol canım bu arada sizde güle güle kullanın:16:

Back
X