• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

dün aşkucumla ikeadan aldığımız yeni cicişlerimiz

Eki Görüntüle 385722 oturma odamız için duvar saati

Eki Görüntüle 385723 Eki Görüntüle 385724 çekmece-dolap içi düzenleyicilerimiz

Eki Görüntüle 385725 banyomuz için aldığımız kapı arkası askımız

Eki Görüntüle 385726 buzdolabımız için mıknatıslarımız

Eki Görüntüle 385728 romantik yemekler için şamdanlarımız :17:

Eki Görüntüle 385729 1 büyük,2 orta ve 1 küçük boy resim çerçevelerimiz

Eki Görüntüle 385730 oturma odamız için kırmızı 3'lü mumluk

Eki Görüntüle 385731 kokulu tealight mumlarımız

şahaneler ikeaya bayılıyorum izmire gittim i ilk işim oraya gitmek olucak:13:
benim de kesinlike alacaklarımın çekmece düzenleyicileri ve şu mumlar:6: daha bisürü vardır da görünce saldırcam:9:

şahaneler ikeaya bayılıyorum izmire gittim i ilk işim oraya gitmek olucak:13:
benim de kesinlike alacaklarımın çekmece düzenleyicileri ve şu mumlar:6: daha bisürü vardır da görünce saldırcam:9:

evet canım bende bayılıyorum ikeaya,insan kendini kaybediyor :9: git ve saldır tatlım sende :9: :16:

evet canım bende bayılıyorum ikeaya,insan kendini kaybediyor :9: git ve saldır tatlım sende :9: :16:

sorma yaa netten baktım da alacaklarımı hatırladım az da olsa kahvaltı tepsisi var beyaz ondan alcam rengarenk peçetelerinden alacağım vazo sonra yapay çiçekleri süper amerikan servis alacağım ...:52::52::52:

sorma yaa netten baktım da alacaklarımı hatırladım az da olsa kahvaltı tepsisi var beyaz ondan alcam rengarenk peçetelerinden alacağım vazo sonra yapay çiçekleri süper amerikan servis alacağım ...:52::52::52:

kitaplıklarımızı almaya gittiğimizde bende alacağım yapay çiçeklerden,aklıma düşürdün şimcik tatlım :52::9:

Ssedoshh cnm güle güle kullan hepsi harika gerçekten çok beğendim :34: Bir kaç aldıklarını ayrı bir beğendim nereden aldığını soracağım sakıncası yoksa bu ürünlerin ??

Eki Görüntüle 385855 Eki Görüntüle 385856 Eki Görüntüle 385857 Eki Görüntüle 385858 Eki Görüntüle 385859 Eki Görüntüle 385860 Eki Görüntüle 385861 Eki Görüntüle 385862

sağolasın canım,amin inşallah:16:

yok canım ne sakıncası olacak hemen söyleyeyim...
baharatlıklarımı eminönü kürkçü handaki paşabahçe mağazasından aldım,porselen kaşıkları da ordan aldım.
limon soğan saklama kaplarını kiler marketleri var ya ordan aldım
corn flakes kaselerimi migrostan aldım
köpüşlü silikon tutacağımı media markttan aldım,esse ürünüydü,esse vardır aynısı tatlım
inci pilavlığımı (pilav-helva şekillendiricisini ve tatlılara şekil veren şablonu) da tedi mağazalarından aldım canım inşallah yazmayı unuttuğum parça kalmamıştır :9:

Ssedoshh'un kına hazırlıkları

$428026_317357994992433_210570409004526_881479_433594537_n.webp ---------------> kına tası

$kýna sepetim.webp $kýna sepetimm.webp ----------------------> kına sepeti

$el güllerim.webp ------------------------> el gülleri

$el mumlarý.webp ------------------------> el mumları

$kýna kutularý.webp ------------------------> kına kutuları

$Çerez Keseleri.webp ------------------------> çerez keseleri

$iðnedanlýk.webp ------------------------> iğnedanlık

$taç.webp ------------------------> arkadaşlarım için taçlar

$mendiller.webp ------------------------> oynama mendillerimiz :52: :32:

:nazar: :nazar: herşeyin çok güzel canım kına gecesi hazırlıklı vs.
Allah tamamına erdirsin güzel günlerde kullan her bi şeyini

kına için hazırlıklarda süper olmuş :nazar: kına kutularınla taçlar çok hoşuma gitti :16: pembiş pembiş ne güzel :21:

canım ne kadar güzeller, ne kadar ince ayrıntılar saklı. Rabbim ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inşallah:)

Ssedoshh'un kına hazırlıkları

Eki Görüntüle 386863 ---------------> kına tası

Eki Görüntüle 386864 Eki Görüntüle 386865 ----------------------> kına sepeti

Eki Görüntüle 386873 ------------------------> el gülleri

Eki Görüntüle 386876 ------------------------> el mumları

Eki Görüntüle 386877 ------------------------> kına kutuları

Eki Görüntüle 386878 ------------------------> çerez keseleri

Eki Görüntüle 386879 ------------------------> iğnedanlık

Eki Görüntüle 386880 ------------------------> arkadaşlarım için taçlar

Eki Görüntüle 386881 ------------------------> oynama mendillerimiz :52: :32:

çok güzeller canım:52::52::52:
benim de kına için avuç içi güllerim var kırmızı:16::52: kayınvalidem almış hepsini saolsun:9: kalpli kına tepsin de şahane yaa:52::52: keşke kınamız hemen olsa :52::52::1:daha çok var sanki seninki ne zamandı canım:ssz::ssz:

çok güzeller canım:52::52::52:
benim de kına için avuç içi güllerim var kırmızı:16::52: kayınvalidem almış hepsini saolsun:9: kalpli kına tepsin de şahane yaa:52::52: keşke kınamız hemen olsa :52::52::1:daha çok var sanki seninki ne zamandı canım:ssz::ssz:

sağol canımcımm:16: benimkileri ben aldım,kociş parasını verdi :9:
benimde çok var canım,13 Temmuz'da kınam nasipse.senin ne zaman kuzum? evet hemen olsun ya hayırlısıyla kınamız düğünümüz,gelsin artık o günler :52: :17:

sağol canımcımm:16: benimkileri ben aldım,kociş parasını verdi :9:
benimde çok var canım,13 Temmuz'da kınam nasipse.senin ne zaman kuzum? evet hemen olsun ya hayırlısıyla kınamız düğünümüz,gelsin artık o günler :52: :17:

ayy ne güzel benimki senden 1.5 ay sonra canıım:9: 1 eylül düğün 28 ağustos kına:ssz:daha çok var :ssz:

canım süper şeyler almışsın.Bayıldım gerçekten kına malzemelerine. Onları nereden aldığını ve fiatlarını yazarsan benim için çok iyi olur. Özellikle kına tepsin harika canım. Umarım kına gecen ççok güzel geçer:16:

canım süper şeyler almışsın.Bayıldım gerçekten kına malzemelerine. Onları nereden aldığını ve fiatlarını yazarsan benim için çok iyi olur. Özellikle kına tepsin harika canım. Umarım kına gecen ççok güzel geçer:16:

sağol canım:16:
el güllerini,el mumlarını,kına sepetini,mendillerini Eminönünden aldık aşkucumla.
Toplam 73 lira tuttu Eminönünden aldıklarım.

kına tepsisini 45 liraya faceten sipariş verdim,"Mükü ile düğün hazırlıkları" diye aratabilirsin...
iğnedanlık ve kına taçlarınıda yine aynı yerden sipariş verdim.iğnedanlık 10 tl,kına taçlarınında tanesi 3 lira canım...
unuttuğum bir şey kalmamıştır umarım:34::16:

Back
X