- 24 Ağustos 2018
- 4.296
- 10.957
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Cimers şikayette bulunun. Özellikle de sgkdan gelip tutanak tutmadan gittiklerini de yazın.Kizlar merhaba bu konuyu kendim adina degil ablam adina aciyorum.cok detay vermeyecegim. Ama kadinlarin erkeklerin genelde bir arada calistigi bir muessese burasi. Mahalle arasinda. Ben her zaman kurumsal yerlerde ve ssk ile calistim onceligim buydu. Ama malesefki ablam hem yasindan dolayi hemde ozguven eksikliginden dolayi boyle mahalle arasi yerlerde buktu boynunu calisti. Yillarca aramizda bunun kavgasi olsu ssksiz calistigi icin. Simdi bir yere girdi.duydum ve arastrdim adam 10 yildir orayi isletiyor ablam 7 aydir orda. Hic bir iscinin ssk si yok. Adam esini ailesinden birkac ferdi sskli gostermis. Ama calisan iscilere kesinlikle yok. Ve asgati ucrete suan zam geldigi halde onunda konusunu hic acmiyormus. Derdim para degil ssk. Simdi ben anlama patronunu sikayet edecegm dedim.sen kendine acimiyosan ben orda baska calisanlarinda hakkini arayacagim dedim et dedi oda. Ama ogtendimki bu adamin sskdan adamlari varmis. Cok gelen giden olmus ama ne bir tutanak ne bir yazilim uyari bisey yok. Baska iki uc calisanda umutsuz konusyor.geliyorlar ona birsey demiyorlar cay kahve icip gidiyorlarmis.tanidigi biri varmis o haberdar ediyormus gelicekler diye. Simdi ben ne yapayim bilgisi olan varmi kizlar nereyi ariyayim.
Aaayy çok güldüm Allah da sizi güldürsünSeks yapılmayan işyeri diye okudum nasıl bir yokluktaysam...
Ahahhahahaha kiz sesli guldummm hala guluyormm yaaaaSeks yapılmayan işyeri diye okudum nasıl bir yokluktaysam...
güçle de alakası yok.İşyeri açtıysa işçi çalıştırıyorsa eşek gibi sgk sını yapacak. Konu sahibi gelip işlem yapılmazsa CİMER e şikayet edin,peşini bırakmayın.Alo 170, cimer, maliye direk bildirin. Eğer SSK yapacak gücü varsa çalışana yapsın. Aileden birine yapmak da ne demek.
Ayni seyi bende okudum yaa. Bir an ne alaka seks mesk dedim hahahahSeks yapılmayan işyeri diye okudum nasıl bir yokluktaysam...
güçle de alakası yok.İşyeri açtıysa işçi çalıştırıyorsa eşek gibi sgk sını yapacak. Konu sahibi gelip işlem yapılmazsa CİMER e şikayet edin,peşini bırakmayın.
öyle bişey yok,batıyorsa kapatacak o zaman, ya da borçlanacak, pirimini eli açılınca ödeyecek ama bildirgesini vermek zorunda bu kadar basit.Orası muhakkak tabiiki ama bazen adam batmak üzere oluyor toparlayan kadar rica ediyor çalışanından. Adam elinden geldiği halde yapmıyor
öyle bişey yok,batıyorsa kapatacak o zaman, ya da borçlanacak, pirimini eli açılınca ödeyecek ama bildirgesini vermek zorunda bu kadar basit.
ben de ilk öyle okudum kız seks yapılan iş yeri mi varmış diye açtım başlığıSeks yapılmayan işyeri diye okudum nasıl bir yokluktaysam...
Malesef var. Adami cok iyi arastrdim uzaktanda taniyorum zaten.her yere eli uzanan biricimer ve maliye hemen tepelerine biner. Nebiçim adammış bu devirde kaldı mı böyle yaa
CİMER E YAZDIGINIZDA MECBUREN CEVAP VERMEK ZORUNDALARKizlar merhaba bu konuyu kendim adina degil ablam adina aciyorum.cok detay vermeyecegim. Ama kadinlarin erkeklerin genelde bir arada calistigi bir muessese burasi. Mahalle arasinda. Ben her zaman kurumsal yerlerde ve ssk ile calistim onceligim buydu. Ama malesefki ablam hem yasindan dolayi hemde ozguven eksikliginden dolayi boyle mahalle arasi yerlerde buktu boynunu calisti. Yillarca aramizda bunun kavgasi olsu ssksiz calistigi icin. Simdi bir yere girdi.duydum ve arastrdim adam 10 yildir orayi isletiyor ablam 7 aydir orda. Hic bir iscinin ssk si yok. Adam esini ailesinden birkac ferdi sskli gostermis. Ama calisan iscilere kesinlikle yok. Ve asgati ucrete suan zam geldigi halde onunda konusunu hic acmiyormus. Derdim para degil ssk. Simdi ben anlama patronunu sikayet edecegm dedim.sen kendine acimiyosan ben orda baska calisanlarinda hakkini arayacagim dedim et dedi oda. Ama ogtendimki bu adamin sskdan adamlari varmis. Cok gelen giden olmus ama ne bir tutanak ne bir yazilim uyari bisey yok. Baska iki uc calisanda umutsuz konusyor.geliyorlar ona birsey demiyorlar cay kahve icip gidiyorlarmis.tanidigi biri varmis o haberdar ediyormus gelicekler diye. Simdi ben ne yapayim bilgisi olan varmi kizlar nereyi ariyayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?