SSVD(sezeryan sonrası vajinal doğum)

ben 5kılo dogan bır bebek olarak ıkı oğlum 1.3350gr
ıkıncı oğlumsa 3650 gr dogdu genetık oldugunu sanmam ınsallah ıkıncı bebeggınızdessvd yapma sansınız olur

benim bebegim kilosu az olmasına rağmen öyle bi korkutuyolarki doktorlar normali düşünemiyoruz bile..
halbuki ne çok isterdim doğurabilmeyi

katıldım, hikayeler cesaret verici..38. haftamdayım..ilk doğumumda çatı dar demişlerdi hala inanmıyorum..dua ediyorum hayırlısı olsun

katıldıgınıza sevındım orda yazıyorum sızde katılın sohbetlerımıze orda dr ve ebe arkadaslarda var

burada neden kimse yok ben facebook kullanmiyorum pek
kimse yok mu yeni dogum yapan bize umut verecek

Canım ben ssvd yapalı 1 yıl oldu. Desteklenmek isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Sorularınıza hiç sıkılmadan cevap vermeye hazırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

FACE bır takılınca kopamıyor ınsan bence f... hesabı ac orda sadce okusan yeter burda kımsecıkler yok orası kaynıyor:))

Canım ben ssvd yapalı 1 yıl oldu. Desteklenmek isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Sorularınıza hiç sıkılmadan cevap vermeye hazırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

kac yıl aradan sonra nerede dogum yaptınız

dogum sonrası sut mıktarınız dıger dogumdan farklı mıydı

kac yıl aradan sonra nerede dogum yaptınız

dogum sonrası sut mıktarınız dıger dogumdan farklı mıydı

3 yıl aradan sonra ssvd yaptım. İstanbul/ikitelli Batı Bahat Hospital' de. Doktorum; M.Ali Serkan Özkul' du.
Sütüm sezaryende 3. gün normalde ise, birkaç saat sonra geldi. miktar olarak aynıydı. İlkinde de sütüm çoktu Allah' a şükür.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hoşça kalın...

guliz hanım merhaba, doğum ücreti ne kadar verdiniz acaba bilgi verebilir misiniz? bende doktor araştırmasındayım bu konuda tecrübesi olan.

Benim bulduğum doktorları şöyle sıralarsam

Medikal Park Fatih Dr.Şule Selman 2.700 TL(Sigortalıya) sezeryan ücreti alınıyor.

Medikal Park Bahçelievler'de doğum yaptıran özel Dr.Sare Davutoğlu kendi ücreti ve hastane toplamda 3.800TL (Sigortalıya) sezeryan ücreti alınıyor

Asya Hospital G.Osman Paşa Dr.Hakan Seven normal doğum ve ssvd aynı, sigortalıya ücretsiz. (Hakan bey ile görüşemedim ama ssvd yapan dr listesinde vardı, kesin bilgileri kendisiyle görüştüğümde yazarım.)

Çamlık Hastanesi Dr.Varujan Mağar 1.600 TL(Sigortalıya) sezeryan ücreti alınıyor.

Dr.Ebru Akbay diye bir doktor var ssvd yaptırmış tecrübeli ve normal doğumu destekleyen bir doktor. Ama hangi hastanede çalıştığını henüz bulamadım, araştırmalarım devam ediyor. En kısa sürede sizi de bilgilendiririm.

Bu doktorları nette araştırdım ve hepsi methedilen doktorlar.

ssvd düşünen herkesin kesinlikle facedeki ssvd grubuna girmesi gerekli diye düşünüyorum. bu grubu bulmamda yardımı olduğu için kadınlar kulübüne sonsuz teşekkürler. İnşAllah ssvd yi başarırım da burada hikayemi paylaşırım sizlerle.

kızlar merhaba benim de ilk doğumum sezeryan oldu ve şu anda 2 aylık hamileyim. ikinci bebeğim doğduğu zaman sezeryanın üzerinden 2.5 yıl geçmiş olacak. bu normal doğum için kısa bi süre mi?? ben batmaanda öğretmenim ama doğumumju bursada yapmayı düşünüyorum. bursada ssvd yaptıran doktor billiyorsanız bana da yardımcı olur musunuız?? tecrübelerinizi de dinlemek isterim ayrıca

merhabalar bende 1 dogum yaptım 2010 da ve hemen olmasada 2. cocugumu dusnuyorum. ama izmirde buna cesaret edecek bir doktor varmı bılmıyorum ızmırde bılen varsa yazarsa sevınırım buarada en az kac seen gecmesı gerekıyor ustunden

canım kusura bakma uzun zamandır siteye girmemiştim. Benim doğum ücretim 575 tl idi. ssvd olduğu için sezaryen ücreti aldılar. diğer hastanelere göre fiyatları çok düşük. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba canım, ben 3 yıl sonra ssvd yaptım. 2 yıl aradan sonra yapanları da biliyorum. ama dr. bulmak çok zor. Bende Batman' dan İstanbul' a gitmiştim doğum için. Allah yardımcınız olsun.
Umarım yardımcı olabilirim. Bursa da ki ssvd yaptıran dr.lar;
Dr. Serhat ERZURUM – Bursa
Acıbadem hastanesi

(0533) 607 4106

Dr.Cenk ASKALLI- Bursa
Jimer Hastanesi
Bursa Özel Jimer Hastanesi | Kadın Hastalıkları ve Doğum | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları | Tüp Bebek ve Üreme Sağlığı

Dr. Erdoğan Aslan – Bursa
Jimer Hastanesi
Bursa Özel Jimer Hastanesi | Kadın Hastalıkları ve Doğum | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları | Tüp Bebek ve Üreme Sağlığı

canım teşekkürler araştırayım doktorları bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…