Yaparız diyen doktor da az ama yapanını ben maalesef görmeden. Doktorum direkt olmaz dedi.
Artık normal doğum mecburi olmalı. Çoğu doktor bizleri mecburen sezeryana alıyor. Doktorumuza güveniyoruz ya...Herkesin mi çocuğu kanala girmiyor artık. Bu oran çok fazla. SSK ya da devle hastanesine gidilierse ayrı. Orada da eziyet gördük diyenler var. Çok kötü hikayeler duydum oralarla da ilgili. BU nedenler özeli tercih ediyoruz. Özeller de sezeryanı. Söz meclisten dışarı tabi...
Normal doğum yapan bir doktor buldum. Sezeryana karşı. Söyledikler çok güzel şeyler. Son 25 doğumundan 23 'u normal. Ve sadece 2 sine kesi atmak zorunda kalmış. Ama onunla normal doğum 11.000 TL yi buluyor. A plus hastaneleri kullanıyor. Maalesef özel sigortam yok bu sefer. Yani gene sezeryan olacağım. BU arada doktorumu değiştirip, ben yaparım diyen bir doktor bulucam.Ama yapacak mı? Buradan yazarım hikayemi.
Gizem hanım allah akır fikir versin. Bravo sezeyandan kurtuldunuz artık sizi idrar torbası ve rahim sarkması ameliyatları için bekleriz. Bebeğiniz ölseydi yada rahminiz yırtık nedeniyle alınmak zorunda kalsaydı acaba ne yapardınız gerçekten çok merak ediyorum bu riske değermi?
peki ya pozitif doğum hikayelerini bulduğum sitede jinekolog olarak isim veren kişinin şu yazdığı neyin nesi?(alta kopyalıyorum)=
Şükürler olsun sezeryandan sonra normal doğum yaptım sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım,
Şükürler olsun sezeryandan sonra normal doğum yaptım sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım,
merhaba kızlar! ben ilk doğumumu sezeryanla yapmak zorunda kaldım,
şimdi 39+2 günlük hamileyim, nişanımda geldi 15 saat oldu, normal doğumu
çok istediğim için bu kadar bekledim bakalım hayırlısı, başarabilirsem yazarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?