Staj yeri

ayniyildizinaltinda

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
56
10
288
Staja eylül ayında başladım geldik yarı yıl tatiline ben staj yerimde birkaç sorun yaşamıştım ama öyle önemli sorunlar değil yani ben o an baya buyüttüm sanırım ama sonra o sinirle hani bi tanıdık akrabadan staj yeri ayarlamasını istedim o da kendi yanında ayarlayacak büyük ihtimal ama ben şimdi çok kararsiz kaldım eski yerimde devam etmek istiyorum. Ama bir yandan diğer tarafa nasıl bir bahane uydurabilirim? Lütfen yardımcı olun. Bu konu uykularımı kaçırcak derecede etkiledi beni.

Öyle soylemeyi düşündüm fakat adam belki biliyodur öyle bir şey olmadığını diye düşündüm.

Bence bilmiyordur :) "Yani sizinle calismayi cok isterim lakinnnnn bu okul yili bitmeden staj yeri degistiremiyormusuz." demek, kalp kirmadan ortaligi temizler diye dusundum:)

Öyle soylemeyi düşündüm fakat adam belki biliyodur öyle bir şey olmadığını diye düşündüm.
Eğer sürekli yanında stajyer çalıştıran birisi ise onu söylemeyin çünkü stajyerler staj yaptıkları yeri değiştirme hakkına sahiptir bunuda birçok işveren bilir.HoppaHoppa

Açık açık söyleyeceksin canım,başka oluru yok,staj defterinide doldurmaya başladın mı eğer başlmadıysan doldur canım o bile bir sürü zaman alıyor.HoppaHoppa
Ya ama şimdi sözümden dönmüş gibi olucam bir de karşı karşıya gelince bilemedim yani biraz değişik bir insan ya :(
Benim staj defteri doldurmama gerek yok yani bizim okul gerek yok dedi öyle bir şeye.

Ya ama şimdi sözümden dönmüş gibi olucam bir de karşı karşıya gelince bilemedim yani biraz değişik bir insan ya :KK43:
Benim staj defteri doldurmama gerek yok yani bizim okul gerek yok dedi öyle bir şeye.
Kardeşimde 2014 mezun oldu oda meslek lisesi idi staj defteri doldular,ve staj defterinede not verildi.

o zaman burası beni çok beğenmiş gelecek vaadediyorum bu fırsatı tepemem de hem iyice kıymete de binersin canım :D

Back
X