Stajda ki ünlü çocuk

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Staj yapıyorum biri var orada staj yapan orta tanınmış biri video çekerek tanınmış. Bununla biz ben sen o kişi misin diyerek tanıştım 2 gün sonra durumlarına baktım kendi arabamı gördüm video çekerken denk gelmiş işte bende aa benim arabam dedim oradan baya konuştuk istek attı bende ona attım bir gün sen yolda giderken arabanı çekip şunun arabası diye etiketleyip atıcam dedim yap falan dedi güldük. Geçen çektim ona attım olmadı falan diye 1 2 mesaj attı sonra 3 saat sonra yazdı yine cevap verdim 2 saat sonra yazdı bende yatıyorum ben dedim iyi geceler yazdı bende sanada dedim 2 gün sonra soru cevap yapmış oradan konuyla alakalı takas yapalım yazdım o da senin arabanı seviyorum ama takas bana göre değil diyip gülmüş bende gülücük attım bir şey yazmadı yarın ona nasıl davranmalıyım büyük ihtimal yanıma gelmez konuşmak için

Staj yapıyorum biri var orada staj yapan orta tanınmış biri video çekerek tanınmış. Bununla biz ben sen o kişi misin diyerek tanıştım 2 gün sonra durumlarına baktım kendi arabamı gördüm video çekerken denk gelmiş işte bende aa benim arabam dedim oradan baya konuştuk istek attı bende ona attım bir gün sen yolda giderken arabanı çekip şunun arabası diye etiketleyip atıcam dedim yap falan dedi güldük. Geçen çektim ona attım olmadı falan diye 1 2 mesaj attı sonra 3 saat sonra yazdı yine cevap verdim 2 saat sonra yazdı bende yatıyorum ben dedim iyi geceler yazdı bende sanada dedim 2 gün sonra soru cevap yapmış oradan konuyla alakalı takas yapalım yazdım o da senin arabanı seviyorum ama takas bana göre değil diyip gülmüş bende gülücük attım bir şey yazmadı yarın ona nasıl davranmalıyım büyük ihtimal yanıma gelmez konuşmak için
Bence konuşmaya çalışmayın itici olur,kendisi adım atıyorsa atsın siz bekleyin yani

Ünlü diye kendinizi kasmazsanız neden olmasın?
Ki YouTube ünlüsü yani abartılacak yanı yok kendinize haksızlık etmeyin? Ne eksiğiniz var ya da onun sizden ne fazlası var?

Kısacası neden denk olduğunuzu düğünmüyorsunuz ki?

ilgi çekmek için her zaman cool olmak lazım bence. Herkes konuşmak için giderken selam dahi vermem,bir ortamda toplandıklarında gitmem. Dikkati ben çekerim senin yerinde olsam. Gerçi strateji işi biraz dikkatli ol:)

Diğer arkadaşlarınıza davrandığınız gibi davranın.
Muhabbet gereksiz uzamış, zaten bi konu açmışsınız bırakın bir sonraki atak ondan gelsin.

Size karşı zerre kadar ilgisi yok bence.

1. mesajlara geç cevap vermiş;
2. mesajı görüldüde bırakmış;
3. ‘takas bana göre değil’ diyerek terslemiş

Olumlu tek hareketi sizi eklemesi. Ki bence o yaptığınız sohbetten sonra öylesine bi eklemiş. Art niyet veya ilgi sezemedim.

Dikkatini çekme isteğiniz youtuber olması mi?
Nesi hoşunuza gitti? Herhangi bir sınıf arkadaşınız olsaydı, tanınmış olmayan, yine de ilgisini çekmeye çalışır miydiniz?

Normal davranın zaten ilgisi varsa o adım atar.siz elinizden geleni yapmışsınız fazlası hoş olmaz.

o takmıyorda siz ilgilenmek istiyor gibi duruyor
ayrıca tanınmış biri demişsiniz
mesaj sayısı fazla olduğu için geç yazabilir ama
staj gördüğü için sizi kırmak isiemiyor gibi geldi
bence muhabbet yapmak için bu kadar sıkıcı olmayın
araba mevzusunun bu kadar uzaması gibi
başka konu bulun
ya da video çekebileceği yer gösterip ilgisini çekin

Size karşı zerre kadar ilgisi yok bence.

1. mesajlara geç cevap vermiş;
2. mesajı görüldüde bırakmış;
3. ‘takas bana göre değil’ diyerek terslemiş

Olumlu tek hareketi sizi eklemesi. Ki bence o yaptığınız sohbetten sonra öylesine bi eklemiş. Art niyet veya ilgi sezemedim.

ben de aynısını düşündüm :KK43:

Sana karşı bossa ilgisini cekmeye çalışmak cok komik olur
Bence boş

Ona bu şekilde yazan bisürü kızdaz birisiniz sadece.vazgeçin.

Şu tiplere ünlü demesek mi acaba? Her kamerayı eline alan bir seyler cekip atıyor sonra da ünlü oluyor.Benim icin ünlü televizyondakiler valla.Bana da hoslandı gibi gelmedi.Ama ünlü veya ünsüz oldugu icin değil herkes gibi hoslanıp hoslanmayabilir

Back
X