Stajda ki ünlü çocuk

Araba konusu çok uzamış, konuşmuş olmak için konuşmuş sırf ayıp olmasın diye yanıtlamış gibi geldi. Biraz kendi haline bırakın büyük ihtimalle kendi bir adım atmayacaktır ama hadi attı diyelim heyecanınıza bu kadar yenilmeyin yaşınız 16 değilse tabii 😀

Toplu arkadaş buluşmalarına katılın onunda katılabileceği ve diğer arkadaşlarınızla normal sohbet edin çok ilgi gösterip korkutmayın adamı. ortam ve siz eğlenceliyseniz bi şansınız var demektir

Staj yapıyorum biri var orada staj yapan orta tanınmış biri video çekerek tanınmış. Bununla biz ben sen o kişi misin diyerek tanıştım 2 gün sonra durumlarına baktım kendi arabamı gördüm video çekerken denk gelmiş işte bende aa benim arabam dedim oradan baya konuştuk istek attı bende ona attım bir gün sen yolda giderken arabanı çekip şunun arabası diye etiketleyip atıcam dedim yap falan dedi güldük. Geçen çektim ona attım olmadı falan diye 1 2 mesaj attı sonra 3 saat sonra yazdı yine cevap verdim 2 saat sonra yazdı bende yatıyorum ben dedim iyi geceler yazdı bende sanada dedim 2 gün sonra soru cevap yapmış oradan konuyla alakalı takas yapalım yazdım o da senin arabanı seviyorum ama takas bana göre değil diyip gülmüş bende gülücük attım bir şey yazmadı yarın ona nasıl davranmalıyım büyük ihtimal yanıma gelmez konuşmak için
Hiç bişey anlamadım siz bu çoçuğun ilgisini mi çekmeye çalışıyorsunuz hoşlanıyor musunuz nedir amacınız net olmamışsınız......ki..yanıma gelip konuşmaz dediğine göre hep adım atan sen olmuşsun sana ilgisi olsa etrafında dönerdi bırak kendi haline

Lafı dolandırmaya gerek yok, güzel misiniz? Güzelseniz olur o iş ama artık adım atıp durmayın hafiften itici olmaya başlamış belki de baymıştır bile. He güzel değilseniz stajdaki kız ayıp olmasın yaz diye kayitlisinizdir telinde:)

Bana cok itici geldi burdan bakinca konusmalar her sey..
Soyle kisilere unlu demeyin lutfen unluymus gibi davranipta bir taraflarini kaldirmayin..
Birakin o isterse yazar hicbir sey yapmayin sohbet acmaya calismayin.

Ne kadar cok iletisim kurmaya calissaniz bir o kadar sizden kacar.
En iyisi aramamak
Birakin o sizle muhabbet etneye calissin.
Kacan kovalanir ...

ünlü derken.
eline kamera alan ünlü oluyorsa ,benımde ayfonum var.
kasma kendini.
oda İNSAN.
tuvalete gıdıyor,yemek yıyor,temizlik yapıyor vs vs..

Back
X