Stajer öğretmen kızıma küfür etmiş

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Mrb kızlar. Sinirlerim çok bozuk. Size anlatıp bir nebze de olsa rahatlamak istedim.
Kızım 5,5 yaşında. Bu sene anaokulu na verdik. İlk başlarda çok istekli hevesli gidiyordu. Son zamanlarda gitmek istemiyorum demeye başladı. Kızım ne oldu diyordum bişey yok istemiyorum. Gitmicem diyordu. Bugün yine pzt okula gitmesem anne dedi. Tamam gitmeyebilirsin. Ama bunun bi sebebi varsa bana anlatırsan mutlu olurum dedim. O da bana dedi ki, Anne sen bi gün beni okuldan almaya gelmiştin. Yardımcı öğretmen abla (stajer lise son sınıf öğrencisi) beni sana getirirken hadi s.ktir git dedi bana dedi. O yuzden Ben o okulu istemiyorum dedi.
Ben şok oldum tabiki. Kızım yanlış duymuş olmayasın dedim. Yok anne zaten abla yanımdaydı ve kapıya doğru gelirken bizden başka kimse yoktu dedi. O ablayı görürsen tanır mısın hatırlar mısın dedim. Evet biliyorum. Tanırım dedi. O okula gitmeyim anne dedi. Öyle işte. Ben çok üzüldüm çok sinirlendim. Şimdi ben pzt günü okula gidip müdürle görüşeceğim. Şimdi bu stajer öğrenci kızıma bu kelimeyi sarf ederken bana söyler diye hiç mi korkmadı? Hiç mi çekinmedi? Bu kısmı anlamakta güçlük çekiyorum. Benim kızım da hani öyle yalan söyleyen bi çocuk değil ki. Uydurmaz yani. Şimdi bu kız inkar edecek. Kabul eder mi hiç? Çok sinirliyim. Çok üzgünüm. (arkadaşlar o ayrıntıyı yazmamışım. Kızım stajyerin kızgın ses tonundan zaten o kelimenin kötü olduğunu anlamış. Kız öle sakin sakin de dememiş ki.nasıl dedi diyorum böle insanları dişlerini sıkar da ağzının içinde kızgın kızgın konuşurlar ya öle bişeyler yapıyo. Ama s.ktir ne ki diye de sordu bana. Ama sorduğun da kötü bişey olduğunu bilerek sordu. Sadece kelime anlamını merak etti. Çünkü ses tonu ve söyleyiş tarzı zaten o kelimenin pek de hoş bi kelime olmadığını anlatmış zaten)

Son düzenleme:
:oha::oha:
Daha neler duyacağız Allah'ım...Bu ne ya ? Bir insan küçücük çocuğa niye küfür eder,belki kızınız yanlış duymuştur hani ne bileyim biraz garip bir olay :oha:

Çocuk yalan söylüyor olabilir, evet o yaşta bile bunun kötü bir şey olduğunun bilincinde bak söylediğine göre.
Ama diğer seçenek de çok ağır basıyor, öğretmen sanki nasıl olsa kelimenin anlamını bilemez diye, ya da tamamen dalgınlığa s.ktr git demiş de olabilir.

Sanırım bu stajyerler de lise öğrencileri falan herhalde.
Evet müdüre söyleyin iyi bir kalaylasınlar.

Ancak bu hocanın yaşı büyükse ben de kanıtlayamayacağı şekilde ona küfrederdim. Yanına gidip hocam bir şey konuşabilir miyiz derdim, kulağına da senin kadar büyük .... görmedim diye söverdim sonra da kaçardım.

Canıma değsin.

Kesinlikle sikayet edin edipsizi.
Cocuga hakaret sozlu veya fiili siddet suc.ayrica herkes ogretmen olmasin cocuk okuldan sogumus ne hakki var bunu yapmaya kendi cocugunuza dedigini kendi yapsin bir zahmet:/

Bence sadece o okulun müdürüne soylemekle kalmayıp onları stajyer olarak gönderen okulla da görüşün bu konuyu. Cok üzüldüm çocuğunuz icin...

Şikayet edin .
Ben çocuğunuzun yalan söylediğini düşünmüyorum .
Kaldı ki söylese bile o yaşta bir çocuk böyle bir küfürü yalandan edemez .
Böyle bir küfür eden kişi kimbilir daha neler yapıyordur ? Tek vukuatı bu değildir.

Ortalığı ayağa kaldırırdım!! Ne demek küçücük masum çocuğa küfür etmek? Anlamaz diye pis ağzını açmış şerefsiz. Asıl kendisi s*****in gitsin çocukların yanından, kovsunlar onu.

kızımın öğretmeni de Allah belanı versin demiş kızıma dolabından hanımefendinin ayakkabılarını bulamamış diye..çocukta anlamamış ne dediğini bana soruyor anne ne demek Allah belanı versin diye..tabi hiç duymamış hayatında böyle sözler..zaten başka sıkıntılarımız da vardı okul değiştirdik bu sene..Allah hepimizin yavrusunu iyilerle karşılaştırsın ne diyim..

Anormal bir durum yani hani kızsa dese yine anlarız da annesi gelene neden s... desin ki

Bir de kızınız onun kötü bir şey olduğunu nereden biliyor benimki ilkokulda bilmiyor öyle kelimeler

Yanındaki öğretmen bir şey demiş mi peki yani kötü bir şey dediğini ordan mı anlamış

Çocugun yalan soyleyecegini sanmiyorum. Sokak agzi yoksa o sekilde aklina getirip de yalan soyleyemez o yastaki cocuk. Ote yandan ogretmenim ve egitim fakultesinde nice sorunlu tipe rastladim. Bir ogretmen bunu diyebilir mi? Bence boyle manyaklar var. Normal insan diyemez ama anormal cok ogretmen var. Kendi ogrencilik hayatimda da karsilastim. Bence okula gidip kadinla yuzlesin.

Yüzüne bakarak mı dedi kızım dedim. Yok yanımda birlikte kapıya doğru yürürken dedi dedi. Okulda ki yardımcı stajer kızların hepsi Lise son sınıf öğrencisi. Staj yapıyorlarmış okulda.

kızımın öğretmeni de Allah belanı versin demiş kızıma dolabından hanımefendinin ayakkabılarını bulamamış diye..çocukta anlamamış ne dediğini bana soruyor anne ne demek Allah belanı versin diye..tabi hiç duymamış hayatında böyle sözler..zaten başka sıkıntılarımız da vardı okul değiştirdik bu sene..Allah hepimizin yavrusunu iyilerle karşılaştırsın ne diyim..
Normal olan bu, 5 yaşındaki çocuk s.ktir git ne demek nereden biliyor?
Hayır ailede bu küfür varsa zaten çok sıkıntı.
Çocuk okula gitmek istemiyorum diyor, anneye anlamını sormuyor, küfürün ne demek olduğunu biliyor yani

Aileden ya da arkadaş çevresinden duyduysa öğretmeni sevmediyse bana s.ktir git dedi diyebilir.

Back
X