Stalk Hastalığım

Ya iyi biri olsa zaten onu bırakıp senınle evlenmezdı yanı. Ayı baldan kaçmaz kaba bir tabir ama malesef durum bu. Kimse iyi eşini silip atıp boşanmaz

Patates deme kız
Patates kadar güzel birşey var mı
Haşlaması oluyor yemeği oluyor kızartması oluyor baharatla fırına at tavukla nefis birşey oluyor:KK53:
Ben olsam bende kıskanırım patatesi şahsen
Şimdi sen evde patates de pişirmezsin mazaallah kocan yer de onu yiyormuş gibi olur katliam çıkarırsın valla:KK53:

Kilolu diye dusundum ben yoksa lahana derdi bence👀

Buarada konu sahibi kocana guvenmiyorsan haklisin, ana guveniyosan ne gerek var gerilmeye? Ha ben olsam senin kocana guvenmezdim-ki ben kendi kocam dahil kimseye guvenmemde.. neden guvenmem kocana biliyo musun? Kendisi bi evlilik yasadigini anlatmadigi icin.. su duruma gicigim.. daha once sunu bunu neden anlatmadin? Diye sorunca insanlarin: sormadinki anlatayim demeleri.. yani bu oylesine bisey degil, evlilik yani..

Bence bu yorumdan sonra herkes dağılsın 😎😎😎
10 numara 5 yıldız 👍👍👍
Bosuna kendini parçalıyor.. kocasi guvenilir degil bence..

Fazla merak iyi değildir. Fazla korkuda değildir. Kendine zulum ediyorsun. Farkındasın bu durumun normal olmadığının ve sana zarar verdiğinin. Eskiyi kocan kapatmış sende kapat. İsteseydi on kere dönerdi eski eşine. Üçüncü şahısları yuvanıza aranıza aklınıza sokmayın. Yol yakınken dönün ve kendinizi piskopata dönüştürmeyin.

Muhabbete gel. Adam evlenip ayrıldığını saklıyor, bu durumda eşinizi suçlayacağınıza eski eşini aşağılamaya çalışıp onu suçlamaya çalışıyorsunuz. Şu erkeklere Sultan Süleyman muamelesi yapmayın yahu. Sonra gelsin takıntılar, şunlar, bunlar...Eşiniz size karşı dürüst davranmamış ve neden boşandığını tam olarak bilmiyorsunuz. Bu da sizi hasta etmiş. Bu kadar çantada keklik olmasaymışsınız keşke.

Takıntı derecesine gelmiş sizin bence bir psikologdan yardim almanız lazim takintilariniz o.k.b ilerlemeden.Yada kendinizi bu yaptiklarinizdan dolayı frenlemeniz gerekir .Önce kadını takip etmeyi bırakın.Önemli olan eşinle senin mutlu olman hayatinı o kadın için sıkıntiya sokup paronayak olma..Soylemesi kolay geliyor sana diyebilirsin ama ben eşimin 3.eşiyim umrumda degiller..

Eşinin bunu saklaması normal değil
Patates deyince ne oluyor ya
Gerçekten normal bir durum değil
Eşinin hala onu sevdiğini hissediyorsun bence

Ben de bosandim. Hem de ne travma yasadim. Ama yeniden evlenirsem bunu yeni ese soylerim. Soylemeliyim de. Evlilik durustluk gerektirir cunku. Evlilikte gizli sakli olmaz. Gizli sakli evlilik olmaz. Hadi esiniz travmadan anlatmadi, ailesi neden sakladi? Esin o travmalari atlatamadi mi da anlatmadi? Boyle guvensiz evlilik olmaz. Esinle bence konusman gereken bu konu var. Sanirim deşersem onu kaybederim korkusu var sende. O yuzden de stalklama yoluna girdin. Ancak eski esiyle degil senin problemin, esinle sanki.

Back
X