- 20 Ağustos 2021
- 169
- 87
- 48
- Konu Sahibi hayatckozor
-
ben bundan önceki sevgilimde hastalık boyutundaydım belki 23-24 yaşlarında olduğum içindir hani yaşın getirdiği bişedir, bilemiyorum, ilişki de cok toksikti zaten.Daha önceden sürekli stalk yapmis olup sonradan tamamen birakmis biri var mi adim adim mi azaltmis bir anda mi kendime soz verdim bakmamak icin bir gun oldu su an gayret ediyorum kendimi surekli mesgul ediyorum bi keresinde 21 gun aliskanlik olsun diye cabaliyordum 14. gunde beni tetikleyen bi merak duygusuyla dayanamayip bakmistim nasil bu dusunceleri aticam dun gece bag kesme meditasyonu yaptim duzenli yaparsam ise yarar gibi geliyor
sadece insta olsa yine iyi ama bir suru uygulamadan stalklayabilmek cok yorucu ve zaten stalk yaptigimda asiri rahatsiz oluyorum kendimi igrenc hissettiriyor benim tuslu telefona falan gecmem gerekir stalk olayi olmamasi icin sjnfnfben bundan önceki sevgilimde hastalık boyutundaydım belki 23-24 yaşlarında olduğum içindir hani yaşın getirdiği bişedir, bilemiyorum, ilişki de cok toksikti zaten.
neyse, ben instamı silmiştim ekrandan. baya işe yaradı. yada dondurun direk yine girerim diyosanız.
stalk o kişiden kopmak için hayati önemli bişe. stalku kesmedikce kurtulamazsınız. ben cidden dibini yaşadım. silin yada dondurun instayı. ve de tutun kendinizi yani. 21 gün bişe deği, 3-4 ay instam yoktu. ve sosyal hayatınıza, iş okul neyse ona dönün. stalk hastalıklı bi ruh hali, bunun bilincine de varın, kendinizi telkin edin.
ondan sonra kimseyi stalklamadım aratmadım bile bi kez. ama dediğim gibi ilişkiye ve o kişiye de bağlı,
5 yil wp kullanmadiniz mi cok sasirdimBen whatsappı silmiştim profil fotosuna bakmayayım çevrimiçi olursa görmeyeyim diye sonrada alışkanlık oldu 5 yıl hiç kullanmadım ama ayrılıktan başka durumlarda vardı silmem için neyse mümkün olduğunca sosyal medta hesaplarını kapat bi uğraş bul en iyisi kaçmak hadi s.a
Arada insan merak edip bakar ama sizin sürekli bakmanız takıntı gibi olmuş yıllar geçtikten sonra bazı arkadaşlarımı merak edip bakmışımdır meraklı bir yapım vardır ama stalk sizin yaptığınız degil fazla takmışsınız niye bakıyorsunuz sürekli görmek istediğiniz veya görmek istemediğiniz nedir?sadece insta olsa yine iyi ama bir suru uygulamadan stalklayabilmek cok yorucu ve zaten stalk yaptigimda asiri rahatsiz oluyorum kendimi igrenc hissettiriyor benim tuslu telefona falan gecmem gerekir stalk olayi olmamasi icin sjnfnf
aksini iddia etmedim ki bi akil danismak icin actim konuyu benim gibi olup da atlatmis birileri var mi diyeSenin yaptığın stalk değil kusura bakma ama hastalık ve takıntılılık durumu.
nere var başka? :) whatsapp onun da benim de son görülmem kapalıdır, fb yuzyıldır girmedim ben de o da. benim tek instaydı. ve o yurtdışında yaşıyordu, tek bağımız ınstagram gibi olmuştu, ondan zaten aşırı stalk başlamıştı.sadece insta olsa yine iyi ama bir suru uygulamadan stalklayabilmek cok yorucu ve zaten stalk yaptigimda asiri rahatsiz oluyorum kendimi igrenc hissettiriyor benim tuslu telefona falan gecmem gerekir stalk olayi olmamasi icin sjnfnf
Daha önceden sürekli stalk yapmis olup sonradan tamamen birakmis biri var mi adim adim mi azaltmis bir anda mi kendime soz verdim bakmamak icin bir gun oldu su an gayret ediyorum kendimi surekli mesgul ediyorum bi keresinde 21 gun aliskanlik olsun diye cabaliyordum 14. gunde beni tetikleyen bi merak duygusuyla dayanamayip bakmistim nasil bu dusunceleri aticam dun gece bag kesme meditasyonu yaptim duzenli yaparsam ise yarar gibi geliyor
nere varsa silcen işte. face mi dondurcan mesela. tüm sosyal medyayı. başka yapamazsın artık takıntı sendeki.nere var başka? :) whatsapp onun da benim de son görülmem kapalıdır, fb yuzyıldır girmedim ben de o da. benim tek instaydı. ve o yurtdışında yaşıyordu, tek bağımız ınstagram gibi olmuştu, ondan zaten aşırı stalk başlamıştı.
ben instayı silince adar yoğun bakma duygularına girmemiştim, bi de iradem guclüdür, 3-4 ayda ki yine de uzun kapadım stalk defterini :)
tamamen aliskanlik merak duygusu acaba napiyor vs bi nedeni bile olmuyor bazen hastalik kisacasi simdi azaltip arada bakmak bile istemiyorum hic bakmak istemiyorum tamamen hayatimdan cikarmak istiyorum bu eylemiArada insan merak edip bakar ama sizin sürekli bakmanız takıntı gibi olmuş yıllar geçtikten sonra bazı arkadaşlarımı merak edip bakmışımdır meraklı bir yapım vardır ama stalk sizin yaptığınız degil fazla takmışsınız niye bakıyorsunuz sürekli görmek istediğiniz veya görmek istemediğiniz nedir?
''O beni stalklasın, ben neden onu stalklayayım?'' diye düşünsen acaba işe yarar mı bilemedim... Hiçbir zaman hayatımda stalk yapıp enerjimi karşı tarafa vermedim sen de yapma lütfen.aksini iddia etmedim ki bi akil danismak icin actim konuyu benim gibi olup da atlatmis birileri var mi diye
Kullanmadım çünkü insnlar bana ne kadar az yerden ulaşabilirse o kadar iyiydim kafam rahattı toksik bi ilişkiydi arınmam gerekiyordu5 yil wp kullanmadiniz mi cok sasirdim
Yok bırakmalısınız birine sürekli öyle bakmak sizin kendinize olan saygınızı ve eğer karşıdaki farkederse onun size olan saygısını da yitirirsiniz.tamamen aliskanlik merak duygusu acaba napiyor vs bi nedeni bile olmuyor bazen hastalik kisacasi simdi azaltip arada bakmak bile istemiyorum hic bakmak istemiyorum tamamen hayatimdan cikarmak istiyorum bu eylemi
djdknfd sadece bakiyorum ama bakinca kotu hissediyorum sonucta hayatina devam eden birileri var ben de gecmiste takili kaliyorum bu da benim ilerleyememe sebep oluyorSadece bakıyosan sorun yok.
Birgün bıkarsın
ama benim kullanmam mecburi gibi bi sey egitim hayatim is hayatim olsunKullanmadım çünkü insnlar bana ne kadar az yerden ulaşabilirse o kadar iyiydim kafam rahattı toksik bi ilişkiydi arınmam gerekiyordu
biliyorum farkindayim…Yok bırakmalısınız birine sürekli öyle bakmak sizin kendinize olan saygınızı ve eğer karşıdaki farkederse onun size olan saygısını da yitirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?