- 23 Ocak 2016
- 34.174
- 50.222
- 598
- Konu Sahibi hayatckozor
-
Neden geçmişte kalıyorsunuz sünger çekindjdknfd sadece bakiyorum ama bakinca kotu hissediyorum sonucta hayatina devam eden birileri var ben de gecmiste takili kaliyorum bu da benim ilerleyememe sebep oluyor
ben kafada bitirip uygulamalari kullansam bile bakmayacagimnere varsa silcen işte. face mi dondurcan mesela. tüm sosyal medyayı. başka yapamazsın artık takıntı sendeki.
evet cekmeliyim meditasyon ve olumlamalara basladimNeden geçmişte kalıyorsunuz sünger çekin
zaten yapabilirsen en güzeli o, yapamadığın için açmadın mı konuyu :)ben kafada bitirip uygulamalari kullansam bile bakmayacagim
evett benim gibi olan var mi diye actim o atlattiysa ben de atlatirim diye guc almak icinzaten yapabilirsen en güzeli o, yapamadığın için açmadın mı konuyu :)
Ben de çalışıyordum da alıştırdım insanları neyse ozaman rehberinden silcen eklemiceksin görmiceksinama benim kullanmam mecburi gibi bi sey egitim hayatim is hayatim olsun
tesekkur ederim enerjimi hak etmiyorlar gercekten sadece kendime odaklanicam dediginiz gibi dusunmek ise yarar bence de''O beni stalklasın, ben neden onu stalklayayım?'' diye düşünsen acaba işe yarar mı bilemedim... Hiçbir zaman hayatımda stalk yapıp enerjimi karşı tarafa vermedim sen de yapma lütfen.
buyuk cesaret tebrik ederimBen de çalışıyordum da alıştırdım insanları neyse ozaman rehberinden silcen eklemiceksin görmiceksin
Yaa cok tatlısınızDaha önceden sürekli stalk yapmis olup sonradan tamamen birakmis biri var mi adim adim mi azaltmis bir anda mi kendime soz verdim bakmamak icin bir gun oldu su an gayret ediyorum kendimi surekli mesgul ediyorum bi keresinde 21 gun aliskanlik olsun diye cabaliyordum 14. gunde beni tetikleyen bi merak duygusuyla dayanamayip bakmistim nasil bu dusunceleri aticam dun gece bag kesme meditasyonu yaptim duzenli yaparsam ise yarar gibi geliyor
ahahahsd o sizin tatliliginizYaa cok tatlısınız
cok önemli değil bakın gitsin 3 günlük dünyada 5 gün kurala gerek yok.
Bu arada size söyle bisey anlatayım bir arkadasımdan cok ciddi bir kazık yedim olay cok iğrençleşti mahkemeye verdim vs
Sürekli bana bakıp benim paylaşımlarıma kendinxe laf sokuyormus arkadaslarım attı bi kac.
Arkadaşlarından atmamalarını rica ettim, cünkü kendim hic bakmıyordum.
Sonra neden bakmıyorum diye bi an duraksadım.
Ben tiksindiğim insanlara meğer bakmıyormusum.
Belki sizde de o kisiden tiksinmek stalkı kesebilir tabi salt 1 kisiden bahsediyorsak.
Genel stalk ise cok keyifli yaaa
evet kesinlikle of yeter artik bakmak istemiyorum dedigim bi moddayim sbsbdhbd ben de umarim asicam numara surekli degistirme imkanim yok ama tesekkur ederim tavsyeler icinnBen numarami degistiriyorum genelde.. herkes yinemi degistin der bana hepyani o uygulamalari tamamen silmen gerek bence. Zaten baksan da hep ayni seyler insan artik bir yerden sonra bakmaktada sikilir
tesekkur ederimmmStalklamak icin telefonu elinize aldiginizda hemen baska bir sey açın. Oyun, haber, eglence sitesi vs. Ilk baslarda yapamayabilirsiniz ama zamanla akliniza geldigi an dikkati dagitma refleksi gelistirirsiniz.
bu cok mantıklıymıs bu arada yeniden stalka basladım da yazılanları okurken buna cevap vermedigimi gördüm dsfhjkdgl bunu uygulayacagım simdi önce kafada bitmeli böyle düsünerek haklısınız gercektenÇok aptalca bir yöntem olabilir ama ben şu şekilde yendim ki ben eski sevgili falan stalklama değil baya baya çok saçma sapan bir stalk alışkanlığım vardı. Atıyorum flash Tv'de eski bir oyuncu jsjsj ya da işte eski sevgilimin yeni sevgilisinin eski sevgilisi minvalinde saçmalıklar....
Bir gün kendime söz verdim ve dedim ki; birisi bana sorduğunda buna niye baktın dediginde cevabını verebileceğim mantıkta davranacağım artık. Asla faydasız bilgiye bakmayacagim dedim. Ya da diyelim ki öldüm ay bu da ne salakmış denmeyecek şekilde.
Ya da biri TLFumu aldığında eline Google geçmişime güvenmek ve rahatlıkla verebilmek gibi... bu tarz düşünceler ile yendim. Öneririm.
enerjimi assssla vermek istemiyorum karsıya da iste su merak duygusu dsjksdg deli ediyor neyse kararlıyım bırakıyorum yeniden baslamıstım da tesekkür ediyorum bazı insanlar nefretimizi bile hak etmez gercekten cok dogruBenim o . Zamanla farkındalığım geliştikçe bana yaptığı haksızlıklar ve terbiyesizliklere ayikinca kendi değerimin farkına vardım . Benim stalkimi dahi hak etmediğini anladım . Ve bıçak gibi kestim . Rehberimden dahi sildim .Biri sizin telefon rehberiniz de kayıtlı ise veya stalk yapıyorsanız enerjiniz ister istemez akıyor. Enerjim neden zamanında benim hayatında olan mevcutlugumu hak etmemiş değerini bilememiş birine gitsin ben çok kıymetli bir kadınım. Kendinize haksızlık etmeyin ulaşmak isteyen adam her şekilde ulaşır
Stalk isteği geldiği zaman size yaptığı haksızlıkları kötü davranışlari animsayin ben öyle baslamistim bazı insanlar nefretimizi dahi hak etmez
ben de bir gece ansızın şak diye bırakacagım simdi sdjkgldYani fazlası iyi değil bu merak da değil takıntı hali ben şak diye bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?