Ben 38.5’a kadar ateş düşürücü vermem iki çocuğuma da. Önce duşa sokup ince giydiriyorum. Baktım düşmez ise ondan sonra ateş düşürücüye başlıyorum. Dişten olduğu zaman da taze soğan gibi acısını alacak, kemirip rahatlayacak şeyleri veriyorum. Dolaptan çıkarıp soğuk soğuk diş kaşıyıcı vs.. bol da sıvı..Off çok kötü olmuş.
Umarım tekrar düzelir.
Boza ateşlendiğinde ateş düşürücü dışında ne yapıyorsun.Sıçrama oldu mu hiç.
dişten kaynaklı olduğunu biliyorz. O yüzden hastaneye götürmedik şimdilik. Bazen sakin bazen aniden bağırarak ağlıyor. Elini ağzına götürüyor.
Boza kv nasıl oldu durumu iyi mi hastaneden çıktı mıBen 38.5’a kadar ateş düşürücü vermem iki çocuğuma da. Önce duşa sokup ince giydiriyorum. Baktım düşmez ise ondan sonra ateş düşürücüye başlıyorum. Dişten olduğu zaman da taze soğan gibi acısını alacak, kemirip rahatlayacak şeyleri veriyorum. Dolaptan çıkarıp soğuk soğuk diş kaşıyıcı vs.. bol da sıvı..
Şimdi yazdım tam sen bunu yazarken. Çok iyi değil ama apar topar çıkardılar hastaneden herkesi.Boza kv nasıl oldu durumu iyi mi hastaneden çıktı mı
Allah herkese iyilik sağlık versin hasta olmamak lazım bu dönemde allah korusunKayınvalidemin iki gün daha hastanede kalacağı söylendi sabah, öğleden sonra apar topar taburcu ettiler. Hastanenin tüm yataklarını covid hastalarına ayırmışlar. Ortalık cok kötüledi çok korkuyorum
neden cıkardılarŞimdi yazdım tam sen bunu yazarken. Çok iyi değil ama apar topar çıkardılar hastaneden herkesi.
Öyle olacak gibi süreç uzadı inşallah bir an önce atanirim.B Bugunneselibirgun
Umarım biran evvel atanırsın ve dava acarsın o adama sakın inanma dönme sen herşeyin üstesinden gelirsin
Yoksa çalışır paranı o adamın eline verirsin o da hovardalık yapar senin paran ile...
Neden bu adama katlanıyorsun yaaaÖyle olacak gibi süreç uzadı inşallah bir an önce atanirim.
Çok zor .
Çevremdeki evliiliklere bakıyorum. Bir de benimkine. Açıklama bile yook neyi aciklicaksa.
Eve ses dinleme taktığını dusunuyorum varsa öyle bişey nerde olabilir ki
Sağol canımMaşallah canım hayırlı yaşlar olsun
Geçmiş olsun canımSağol canım
Sağol canım ayaklarım zonkluyor yorgunluktan
Siralamadayim canım ama şuan mülakat atama ile bilgi bile açıklanmadı üstüne okullar tatil oldu.Neden bu adama katlanıyorsun yaaa
Atanmanın garantisi var mı
Atanamazsan ne yapmayı düşünüyorsun
Lütfen daha fazla çekme şu pisliği
Kendin için çocuğun için harekete geçmelisin artık
Evet..Penguen guzel yaşları olsun prensesin
B Bugunneselibirgun hic kimse senden kıymeti degil. Bu cok büyük bir ahlaksizlik affedilecek birsey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?