- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Dualarımız seninle umarım tez zamanda düzenin kurulur .Siralamadayim canım ama şuan mülakat atama ile bilgi bile açıklanmadı üstüne okullar tatil oldu.
Ne olacak bilmiyorum..
En az yirmi bin öğretmen alırlarsa bile şansım olcak inşallah.
Evet..
Allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun insallahHanımlar bende pzt halamlardaydim eşimle yine sıkıntılı durumlar gecenin. Bir vakti bir kadın mesajatiyor kayıtlı değil ama. Neyse sonra araya sogukluk girdi kızı tanıdım ben eskrt. Hiç bişey diyemedi gerçi tanıyor olsa bildirimleri sessize alıyor kayıtlı bile olmasa amabildirimelr açıktı. Ynimda yazdi.
O gece kavga ettik sifrelemis telefonu yine. Hiç konusmadim.
Halamda herkesin derdi farklı diyor.
Bugun annem gelecek. Kardeşim askere gidecek haftaya.
Ona bugün kişisel bakım ürünleri aldım.
eş te güzel kadın diye bir şarkı atmış cevaplamadim bile.
Annem gelip gitsin bitiyor dedim ama atandigim şehre yerleşince postalicam.
Ehliyeti de almış olurum o zamana.
Altın hesabımı patlatp kardeşimin uzedins koycktim ama kalsın şimdilik çok düştü şansıma.
Gramlari başka hesaba veya fizikiye çevirmek lazım
Nasıl yapsam yükselmesini beklersem yine aynı zarar olcak
haklılar boyle olan bır suru ınsan var İnternetler cokpahalıBugun velilere mesaj attım canlı derslerle ilgili falan
Bir velim mesaj yazmış hocam netimiz yok bilgisayarimiz yok ben napayim oğlu da zehir gibi akıllı bir çocuk
Üffff yaaaaaaBugun velilere mesaj attım canlı derslerle ilgili falan
Bir velim mesaj yazmış hocam netimiz yok bilgisayarimiz yok ben napayim oğlu da zehir gibi akıllı bir çocuk
Bazen iş yapmak istemiyorum.Aldım kahvemi geldim valla işlere kalsa yap yap bitmiyor
büyük kızım hala gelmedi ablamlarla birlikte lunaparka gitti bana da gel dediler ama cadıyla hiç uğraşamam oralarda
30 tl market harcamaaı
Online olur yada ertelerlerÜffff yaaaaaa
bizim de sınav haftamızdı sınavları nasıl yapacaklar acaba bir bilgi de vermediler
acık ögretım sınavlarını nasıl yapacaklar acabaÜffff yaaaaaa
bizim de sınav haftamızdı sınavları nasıl yapacaklar acaba bir bilgi de vermediler
Küçük kızımı doğum yapmadan önce bayılırdım temizlik yapmaya ama şimdi içimden gelmşyorBazen iş yapmak istemiyorum.
Ak kuzum ya gelde bı sisteme ne deBugun velilere mesaj attım canlı derslerle ilgili falan
Offf çocuklar iyice rahata alışacaklar ne güzel sıkı sıkıya başlamıştı derslereOnline olur yada ertelerler
emın ol insan bıkıyor artık bız 2 kıişiyız tabı kardeşim de gelıyor. bazende ama hıc toplanmıyor bu evKüçük kızımı doğum yapmadan önce bayılırdım temizlik yapmaya ama şimdi içimden gelmşyor
Bizim evde ben oyuncakları yoplarken o da arkamdan atıyormuş bunu arkamı dönene kadar görmedimemın ol insan bıkıyor artık bız 2 kıişiyız tabı kardeşim de gelıyor. bazende ama hıc toplanmıyor bu ev
buda iyiymişBizim evde ben oyuncakları yoplarken o da arkamdan atıyormuş bunu arkamı dönene kadar görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?