Afiyet olsunAksam menum ,
Dolma ici artmıştı küçük bi tencere sarma sardım kuru patlican dolması yapdım, tavuklu şehriye çorbası ve salata hepsini kızım uyurken yapdım acıkınca yicez artık
Sağol canım teşekkür ederimAfiyet olsun
Malesefff caresiz kalıyoruz işte.Hepsi yaşanması gereken geçici bir süreç ama yaşarken böyle bakamıyoruz olaylara malesef.Bende öyle hissediyorum işte birde aç olduğunu biliyorum ama yemiyor ya o çok üzücü oluyor
Sağol canımGeçmiş olsjn canım benim.
Sağol canımGeçmiş olsun canım..Kızımda dis çıkarıyor sanırım.Gece boyu mırıldandı,uyandı ağladı,uyudu yine mırıldandı şeklinde.Atesleri keşke çıkmasa ama.
Ateş devam ediyor ya.
Cnm cok geçmiş olsunSağol canım
Sağol canım
Sizede geçmiş olsun. Çok zor gerçekten.
Dün gece sabahladık ağrıdan uyuyamadı.
yarın da böyle devam ederse hastaneye götüreceğz.
EvetMalesefff caresiz kalıyoruz işte.Hepsi yaşanması gereken geçici bir süreç ama yaşarken böyle bakamıyoruz olaylara malesef.
Bereketli olsun canım senin oğlun kaç aylık benim kızım 5 aylık bende çok zor iciriyorum demir ilaciniKızlar gelenleri dezenfekte ettim yerleştirdim . Bebeğe ilaçları zorla içirdik baya zorlandım yani daha Demir ilacını veremedimduş aldıracaktım geç kaldım uyku saati ağladı hemen giydirip yatağa yatırdım ayy yoruldum
10.5Bereketli olsun canım senin oğlun kaç aylık benim kızım 5 aylık bende çok zor iciriyorum demir ilacini
Ben de vermiyordum ilk başta ama bizimki kolay düşmüyor hemen. ateş düşürücü etkisini gösterene kadar daha çok artıyor.Ben 38.5’a kadar ateş düşürücü vermem iki çocuğuma da. Önce duşa sokup ince giydiriyorum. Baktım düşmez ise ondan sonra ateş düşürücüye başlıyorum. Dişten olduğu zaman da taze soğan gibi acısını alacak, kemirip rahatlayacak şeyleri veriyorum. Dolaptan çıkarıp soğuk soğuk diş kaşıyıcı vs.. bol da sıvı..
Sırf kadinin uykusunu açmak için kadına öğlenleri zorla kahve iciriyorsun gibime geldiÖyle arası eve gidiyorum şimdi kaşarlı tost yaparım sonra kayınavalide ile kahve keyfıYakın olsak keske seninle Bende Cuma günü evdeyim bakalım
Ayyy sizinle tanıştık mı hiç kafa kalmadı bende merhaba hoşgeldinizBereketli olsun canım senin oğlun kaç aylık benim kızım 5 aylık bende çok zor iciriyorum demir ilacini
Benim oğlum da herşeyi elinden attı bugün ne versem . Havuç soğan filan almadı hiç biraz yemek yedi ilaç zor içirdim ağlıyordu eli ağzındaBen de vermiyordum ilk başta ama bizimki kolay düşmüyor hemen. ateş düşürücü etkisini gösterene kadar daha çok artıyor.
ateşten huzursuz olduğu için herşeyi elinden atıyor. Şuan tek istediği emmek. bide beni korkutan uyumaya çalşırkrn sürekli sıçraması. Bu durumu kimse yaşamamış galiba. Birde ben çok panik yapıyorum ateşliyken tek başıma banyo yaptıramam
Benim bebişim 3 gün boyunca uyku esnasında inlediNe güzel inşallah böyle devam eder beslenmeye
Bizimki ikisini birden çıkarıyor. Ucları görünüyor.
Tuğce sizde de uykuda sıçrama oluyor mu?
Ateşlendiğinden beri o kadar çok oluyor kiii.
Valla perisanim canm.Bebekte öyle inşallah Yarın daha iyi olur.Birde cuma günü aşımız da var.cifte kavrulmuş olucak yani herşeyCankusunannesi canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?