🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsjn canım benim.
Sağol canım
Geçmiş olsun canım..Kızımda dis çıkarıyor sanırım.Gece boyu mırıldandı,uyandı ağladı,uyudu yine mırıldandı şeklinde.Atesleri keşke çıkmasa ama.
Sağol canım
Sizede geçmiş olsun. Çok zor gerçekten.
Dün gece sabahladık ağrıdan uyuyamadı.
yarın da böyle devam ederse hastaneye götüreceğz.

Bereketli olsun canım senin oğlun kaç aylık benim kızım 5 aylık bende çok zor iciriyorum demir ilacini

Ben de vermiyordum ilk başta ama bizimki kolay düşmüyor hemen. ateş düşürücü etkisini gösterene kadar daha çok artıyor.
ateşten huzursuz olduğu için herşeyi elinden atıyor. Şuan tek istediği emmek. bide beni korkutan uyumaya çalşırkrn sürekli sıçraması. Bu durumu kimse yaşamamış galiba. Birde ben çok panik yapıyorum ateşliyken tek başıma banyo yaptıramam

Öyle arası eve gidiyorum şimdi kaşarlı tost yaparım sonra kayınavalide ile kahve keyfıYakın olsak keske seninleBende Cuma günü evdeyim bakalım
Sırf kadinin uykusunu açmak için kadına öğlenleri zorla kahve iciriyorsun gibime geldi

Bereketli olsun canım senin oğlun kaç aylık benim kızım 5 aylık bende çok zor iciriyorum demir ilacini
Ayyy sizinle tanıştık mı hiç kafa kalmadı bende merhaba hoşgeldiniz haydi tanışalım ben tuğçe ev sahibiyim

Benim oğlum da herşeyi elinden attı bugün ne versem . Havuç soğan filan almadı hiç biraz yemek yedi ilaç zor içirdim ağlıyordu eli ağzında

Pijamaları giyindim abi bebeğim uyudu maşallah şimdi dizi zamanı en sevdiğin gün Çarşamba sadakatsiz günü

Ne güzel inşallah böyle devam eder beslenmeye
Bizimki ikisini birden çıkarıyor. Ucları görünüyor.
Tuğce sizde de uykuda sıçrama oluyor mu?
Ateşlendiğinden beri o kadar çok oluyor kiii.
Benim bebişim 3 gün boyunca uyku esnasında inledi Calpol ve diş için toz önerdi doktor onlarla biraz rahatladı istersen sende kullan reçetesiz satılıyor zaten.dis etlerinin ağrısını acısını alıyormuş zonklamayi gideriyormus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…