Dur yaaa birsey olmaz . Bizim 9.ay aşısı oldugu gün dis patlattı ilk dişi dusun hiç fark etmedik asi olduğunu bileValla perisanim canm.Bebekte öyle inşallah Yarın daha iyi olur.Birde cuma günü aşımız da var.cifte kavrulmuş olucak yani herşey
Bizimki 6 ay asi olucak daha aslında 27 kasımda 7 aylık olucak ama 5 aylık aşımız geç kaldı korona olunca bütün aşilarimizin tarihleri kaydı rotayida 5.ayın bitmesine 5 gün kala oldu.Dur yaaa birsey olmaz . Bizim 9.ay aşısı oldugu gün dis patlattı ilk dişi dusun hiç fark etmedik asi olduğunu bile
2 diste de biz öyle olduk bu daha kolay çıkıyorBizimki 6 ay asi olucak daha aslında 27 kasımda 7 aylık olucak ama 5 aylık aşımız geç kaldı korona olunca bütün aşilarimizin tarihleri kaydı rotayida 5.ayın bitmesine 5 gün kala oldu.
Ben calpole devam edicem hafta sonu bitene kadar hem diş hem asi üst üste gelince kötü oldu ama bunda da vardır bir hayır insallah
Ses kaydı atabilsem de dinlesen uyurken sürekli hııı hııı hıı yada ııı ııı diye inliyor
Hava iyi gidiyor gündüzleri güneşli burası gece açıyoruz petekleriArtık kar yağsın istiyorum
İzlemesemİZlemeyin su ahlaksız diziyi
Biz yakıyoruz bayadırHava iyi gidiyor gündüzleri güneşli burası gece açıyoruz petekleri
Doğduğun ev kaderindir 'i izleyebilirmiyiz öörrttmeenimmİZlemeyin su ahlaksız diziyi
Sen bosver izleDoğduğun ev kaderindir 'i izleyebilirmiyiz öörrttmeenimm(ne olur Evet de izlediğim tek dizi olur kendisi)
Evet yaaaaaa gördüm
Cankuş önerin için teşekkürler.Benim bebişim 3 gün boyunca uyku esnasında inlediCalpol ve diş için toz önerdi doktor onlarla biraz rahatladı istersen sende kullan reçetesiz satılıyor zaten.dis etlerinin ağrısını acısını alıyormuş zonklamayi gideriyormus.
Acaba baska bir sorunu mu var kaç derece şuanCankuş önerin için teşekkürler.
Nurse harveys kullandık daha önce
Mühendisinoğlu önermişti. baya oldu biteli.
Bugün de Tetagil şaşeyi alacaktık Eczanede yoktu hepsinde olmuyor galiba. İnternetten verecğim. Şimdi ateşi takip ediyorz yükselirse ateş düşürücü vermeden direk hastaneye giceğiz.net bir sonuç alırız en azından
Dişten olduğunu tahmin ediyorum net bişey diyemiyorum. 37.5 ateşAcaba baska bir sorunu mu var kaç derece şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?