Bende Oğlanın kumbaraya 1.75tl attımCüzdan kumbarama 300 tl koydum Allah bereket versin
Bende Oğlanın kumbaraya 1.75tlCüzdan kumbarama 300 tl koydum Allah bereket versin
Onu bilmiyorum sevdiysen izleDoğduğun ev kaderindir 'i izleyebilirmiyiz öörrttmeenimm(ne olur Evet de izlediğim tek dizi olur kendisi)
Sen boşver izle derken benimi bosversin orasını çözemedimSen bosver izle
Çeyrekmi Cumhuriyet mi diye bende seçim yapacak olsam bende Cumhuriyeti seçerdimAkşam üzeri tam saat 6 gibi 3180 liradan Cumhuriyet Ata yaptik kulpsuz ...çeyrek fiyatı 780 di vazgeçtik ceyrekten :)
Sen boşver izle derken benimi bosversin orasını çözemedim
3 çeyrek diye gittik eşim imkanlar dahilinde 4 u zorlariz dedi kuyumcu da bu daha iyi dedi öyle yaptık bakalım altının durumu ne olacakÇeyrekmi Cumhuriyet mi diye bende seçim yapacak olsam bende Cumhuriyeti seçerdim
Allah bereket versin artsın azalmasın altınların3 çeyrek diye gittik eşim imkanlar dahilinde 4 u zorlariz dedi kuyumcu da bu daha iyi dedi öyle yaptık bakalım altının durumu ne olacak
Ne yaptın uyuttun kadınıKaynanam uyudu kızla birliktebizde kocamla çay icicez birazdan. Çay demliyor
Ne yaptın uyuttun kadınıTaktik ver
Ne yaptın uyuttun kadınıTaktik ver
Millet şanslı be gülüm
Ay ne hoşyol yorgunu ondan uyudu normalde erken uyuyan biri degil kız yoksa oturur 12-1 e kadar
Ay ne hoş
Bindir metroya izban a seninki de yol yorgunu olsun uyusunAy ne hoş
Bencede yorulması lazımBindir metroya izban a seninki de yol yorgunu olsun uyusun
Bindir metroya izban a seninki de yol yorgunu olsun uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?