Ayyy benim kanlar da doktorun suratına sıçradı hepben de suyum geldıgınde doktora bi yandan aglayıp bi yandan görüyormusunuz suyum geldi görüyomusunuz dıyodumkadın da görüyorum göruyorum dıyo
pesıne ebe muayene etti tekrar kızın eline yüzüne bile fışkırdı doktorum demişti suyun en üst sınırda diye
tuce_tuce nin dedıgı gıbı benım de karnım aşırı gergin sekıldr yusvarlaktı arkadan hamıle oldugum belli bile olmuyordu
bide dogum anım ebe gögsümün altından iki dirseğiyle bastırıyodu çıksın dıye Allahını seviyosan çekil git diye kızı bir itmişim ama tabiki dinlemedi
Ayyy benim kanlar da doktorun suratına sıçradı hep
Neyse sustum
Güle güle kullanın
Teşekkür ederim kızlarKmsl Hnd güle güle kullanın canım
Ayyy bende kk ypk Allah tan yok yoksa evimize incir ağacı dikilirdiİyi taktikBende para yok zaten karta kuvvet Maaş yatmadı eşimin Öğlen şoktan oğlusa kalem silgi kalemtraş aldım pek sevindi salata kasesi süt su ve dondurulmuş patates aldım toplam 55tl ödedim
Ayyyyy senin ki de çok fenaymışşllben de suyum geldıgınde doktora bi yandan aglayıp bi yandan görüyormusunuz suyum geldi görüyomusunuz dıyodumkadın da görüyorum göruyorum dıyo
pesıne ebe muayene etti tekrar kızın eline yüzüne bile fışkırdı doktorum demişti suyun en üst sınırda diye
tuce_tuce nin dedıgı gıbı benım de karnım aşırı gergin sekıldr yusvarlaktı arkadan hamıle oldugum belli bile olmuyordu
bide dogum anım ebe gögsümün altından iki dirseğiyle bastırıyodu çıksın dıye Allahını seviyosan çekil git diye kızı bir itmişim ama tabiki dinlemedi
Offffff tuçe gözümde canlandıAyyy benim kanlar da doktorun suratına sıçradı hep
Ayyyy inşallahhhhh hemen düzelir virüs filan da değildirAyy annemle konuştum çok kötüydü sesi filan berbat öksürük başlamış su bile içemiyorum dedi
Kız çok kötüydü perde filan hep kanOffffff tuçe gözümde canlandı
Normal yapmayacağım ben sorun yok şekerimNeyse sustum
Benim kizimin da kalbinde parlaklik gorulmustu, down sendromlu bebeklerde de gorulebiliyor bu parlaklik ama tek basina bu bulgu yeterli degil. Diger ikili uclu testleri nasil, ense kalinligi vb. olcumler nasil. Ben emin olmak icin nifty diye bir test yaptirmistim, annenin kanindan bakiliyor ve 99% dogru sonuc veriyor, Turkiye`deki ismini unuttum suan. Hic sikmayin caninizi, bir cok saglikli bebekte de gorulen bir sey bu, parlaklik denilen sey kalsiyum birikmesi.dawsendromunlu demiş ama doktor
Ayyy gerçekten çok zor olmuş yaaa psikolojik açısdanKız çok kötüydü perde filan hep kanbirde doğuma girdim 2 yatak var ortada perde ama büyük oda . Eşimde gelecekti doktorla anlaşmıştık. O ara bir anda başka hasta acil geldi doktor onu aldı bende doğum koçumla nefes al ver yapıyorum çatalda . Kadın yan tarafta ıkınmadı çocuk kanalda sıkıştı nabzı düştü filan . Kadın boş boş bağırıyor çocuğu itmeyip . Doktor bağırdı çocuk ölüyor it artık diye . Resmen tranva yaşadım o kadın yüzünden ıkınmaya gücüm kalmadı korkumdan. Eşimle annemler de doktor bana bağırıyor zannetmişler . Kadın doğurdu çocuk oksijensizlikten mor . Eve gelince birkaç gün o kadının sesini duydum sürekli. Annem bile dedi sesi kulağımda çınlıyor diye
Harika olduu,hatta muhteşem diyebilirimKesinlikle
Allah razı olsun içimi rahatlattınız. hersey Rabbım den elbet ama üzülüyor insan insallah bızım sonuclarda guzel cıkar. detaylı ultrasyonda doktor bakmiş dırek sevkını vermış baska şehıre korktuk bızdeBenim kizimin da kalbinde parlaklik gorulmustu, down sendromlu bebeklerde de gorulebiliyor bu parlaklik ama tek basina bu bulgu yeterli degil. Diger ikili uclu testleri nasil, ense kalinligi vb. olcumler nasil. Ben emin olmak icin nifty diye bir test yaptirmistim, annenin kanindan bakiliyor ve 99% dogru sonuc veriyor, Turkiye`deki ismini unuttum suan. Hic sikmayin caninizi, bir cok saglikli bebekte de gorulen bir sey bu, parlaklik denilen sey kalsiyum birikmesi.
Tuzlu değil güzel deneyinKmsl Hnd güle güle giyin canım
nedemistimkibenn sevindim canım afiyet olsun
okyonus peyniri eşime gösterdim alalım deneyelim diyor tuz oranını merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?