🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy benim kanlar da doktorun suratına sıçradı hep

Güle güle kullanın

Kmsl Hnd güle güle kullanın canım
Teşekkür ederim kızlar
İyi taktikBende para yok zaten karta kuvvetMaaş yatmadı eşiminÖğlen şoktan oğlusa kalem silgi kalemtraş aldım pek sevindisalata kasesi süt su ve dondurulmuş patates aldım toplam 55tl ödedim
Ayyy bende kk ypk Allah tan yok yoksa evimize incir ağacı dikilirdi
Ayyyyy senin ki de çok fenaymışşll

Offffff tuçe gözümde canlandı
Kız çok kötüydü perde filan hep kan birde doğuma girdim 2 yatak var ortada perde ama büyük oda . Eşimde gelecekti doktorla anlaşmıştık. O ara bir anda başka hasta acil geldi doktor onu aldı bende doğum koçumla nefes al ver yapıyorum çatalda . Kadın yan tarafta ıkınmadı çocuk kanalda sıkıştı nabzı düştü filan . Kadın boş boş bağırıyor çocuğu itmeyip . Doktor bağırdı çocuk ölüyor it artık diye . Resmen tranva yaşadım o kadın yüzünden ıkınmaya gücüm kalmadı korkumdan. Eşimle annemler de doktor bana bağırıyor zannetmişler . Kadın doğurdu çocuk oksijensizlikten mor . Eve gelince birkaç gün o kadının sesini duydum sürekli. Annem bile dedi sesi kulağımda çınlıyor diye

Normal yapmayacağım ben sorun yok şekerim
Ben doğum öncesi hastanede kalırken çok doğum gördüm herkesle gidip konuşuyordum soruyordum
Bazen gece normal doğum oluyordu çığlıklar falan eşim tv nin sesini açardı duymayım diye
Eskiye göre daha alıştım daha cesaretliyim

dawsendromunlu demiş ama doktor
Benim kizimin da kalbinde parlaklik gorulmustu, down sendromlu bebeklerde de gorulebiliyor bu parlaklik ama tek basina bu bulgu yeterli degil. Diger ikili uclu testleri nasil, ense kalinligi vb. olcumler nasil. Ben emin olmak icin nifty diye bir test yaptirmistim, annenin kanindan bakiliyor ve 99% dogru sonuc veriyor, Turkiye`deki ismini unuttum suan. Hic sikmayin caninizi, bir cok saglikli bebekte de gorulen bir sey bu, parlaklik denilen sey kalsiyum birikmesi.

Ayyy gerçekten çok zor olmuş yaaa psikolojik açısdan

tuce_tuce gecmis olsun, pozitif degildir insallah, pozitifse de kolay gecirer insallah.
Sevgiyeyolculuk ogluna cok gecmis olsun, bebeklerimiz cocuklarimiz hic hasta olmasa keske.
boza kayinvalidene gecmis olsun, vicdanli bir insansin, yemek yapman cok guzel. Cocuklarimi kiz erkek farketmez yemek/temizlik yapabilecek sekilde yetistirmek istiyorum, her seyi gectim en azindan kendi kendilerine yetebilmeleri icin gerekli.
Kizlar her sayfayi okuyamiyorum, arada kacirdiklarim olursa affola.

Allah razı olsun içimi rahatlattınız. hersey Rabbım den elbet ama üzülüyor insan insallah bızım sonuclarda guzel cıkar. detaylı ultrasyonda doktor bakmiş dırek sevkını vermış baska şehıre korktuk bızde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…