🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ilk dogum 4 saat, ikincisi 1 saat surdu. Sabah namazina kalkmistim, agrilar baslamisti, sonra pit diye bir ses suyum geldi, seccadeden kalkamadim esime napicaz simdi napicaz diye gulmekle aglamak arasi sorup durdum, arabaya binip hastaneye gittik. Ikincisinde sancilar cok artmisti evde ama suyu hastanede ebe patlatti.

Insallah guzel haberler duyarsiniz, insan en kucuk sey bile duysa kafasinda kuruyor ya oyleyse diye.

benım dogrumum suprız oldu doguma 1hafta vardı. kontrole gıttıgımde kalp atımlarımız yavaslamiştı ve benı yatısımı yapacaklardı tabı esım il dısında semınerde. benım o sıralar ben tek. esyaları alıp hastaneye gıttık eşimin babası ve sevgılı annesiyle bana normal dogum olsun dıye sunı sancı veriyorlar dı amabosuna benım serce tırnagım bıle agrımıyordu yanımdakıler bagırıyorlar aglıyorlar hemşirede psikolojisı bozuk gıbı gelıp bana bakalım bu dunı sancıya dayanabılecekmısın dıyıp guluyırdu. ve ben kazandım asla bagırmafım. cok rahat bır dogum oldu ama sezaryanla . bu arada esıöın annesı acıllık oldu. serum yemiş. oda yetmezmiş gıbı oglumun tum kıyafetlerını kan bulaştırmış . doguran benıö hastanelık ooo

Gecmis olsun canım

Allah acil şifalar versin kuzucuğuna

Gecmis olsun Allah sifa versin kuzucuga

Kızlar çok teşekkür ederim.

kızlar sonuc bu anlayan varmı
Üstte bebegin
Baş, karin çevresi,fl bacak kemiği uzunluğuna bakılmış 23 hafta ile uyumlu hepsi
593 gr bebek
Koyu renkle yazılan yerde sorun var
Diğer hersey normal sınırlarda görünüyor

Son düzenleme:
Gazinoda 30 TL harcadım. Tavuklu salata yaptım onu yedim yanına çiğköfte koydum domates dilimledim.Dışarısı çok soğuktu başın agrıdı eşim geldi gitmiş bir bankanın bilmem neyine ortak olmuş 50 dolar kendine 50 dolar benim adıma 5 yıl boyunca her ay alınacakmış yok vergi indirim olacakmış bilmem ne bende kızdım biriktirebiliyoruz az çok ne gerek var 5 yıl çekemeyeceğim parayı orta tutmaya sırf vergiden düşmesi cazip geldi anladığım kadarıyla istemiyorum iptal et dedim.

kızlar sonuc bu anlayan varmı
Canım o siyah kalın yazılı kısım kalpte hangi kısımda parlak nokta gözüktüğü yazıyor.Diger kısımlarda sorun gözükmüyor.Yasamadim ama az önce YouTube'dan bir doktoru dinledim.Tek başına hastalık ya da down belirtisi değildir diyor doktor.Baska bir bulgu var mı?
Endişe edilecek bir durum değilmiş bu parlak nokta işi
3.trimester da kendiliğinden kaybolurmus çoğunlukla.

Ablam hamileliginde ikili testi sıkıntı çıkmıştı ense kalin gozukmustu.Tum hamileliği zorlu geçti bu sebeple.Ama yeğenim maşallah hiçbir sağlık sorunu yoktu.Ben de bu yüzden ikili test vb yaptirmamistim.Sadece ayrıntılı ultrasona girmiştim.

İyi ki götürmüşsünüz canım
Bende ateşten çok korkuyorum
Tekrar çok geçmiş olsun
Çok çabuk toparlar kendini inş
İdrar tahlilini verebildiniz mi
Sağol Narincim.
iyi ki götürdük valla.bende çok korkuyorum ateşten.
Keşke diyorum ilk ateşlendiğinde götürseydik.
dişten olduğunu düşündüm
Veremedik idrarı yapıştrdkları poşeti gece eve gelince çıkardık. Hayatta uyuyamazdı onunla. Verdkleri bardağa da yapmıyor, nasıl yapıcaksak.

Üstte bebegin
Baş, karin çevresi,fl bacak kemiği uzunluğuna bakılmış 23 hafta ile uyumlu hepsi
593 gr bebek
Koyu renkle yazılan yerde sorun var
Diğer hersey normal sınırlarda görünüyor
İnşallah canım herkes oyle dıyor ama işte

İyi ki goturmussunuz canım hastaneye.Ben de ateşli hastalıktan korkuyorum.2 kere havale geçirmisim çok şükür sıkıntı olmamış ama yoğun bakımda kalmışım minicikken.Tekrsrdan geçmiş olsun
İyi ki canım, sağolasın
Ateş havale biz bütün annelerin korkusu gerçekten. Geçmişte havale öyküsü olunca daha çok korku oluyor.
Çok şükür sıkıntısız atlatmışsın.
Rabbim kimseye yaşatmasın

Harika olduu,hatta muhteşem diyebilirim teşekkür ederiim

tuce_tuce geçmiş olsun canım..insallah sonuç negatif gelir
İnş canım teşekkür ederim
Zeynepcim teşekkür ederim

Çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…