- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
Insallah guzel haberler duyarsiniz, insan en kucuk sey bile duysa kafasinda kuruyor ya oyleyse diye.Allah razı olsun içimi rahatlattınız. hersey Rabbım den elbet ama üzülüyor insan insallah bızım sonuclarda guzel cıkar. detaylı ultrasyonda doktor bakmiş dırek sevkını vermış baska şehıre korktuk bızde
İnşallah canımInsallah guzel haberler duyarsiniz, insan en kucuk sey bile duysa kafasinda kuruyor ya oyleyse diye.
Gecmis olsun canım
Allah acil şifalar versin kuzucuğuna
Hiç diyet yapacak durumda değilim yaaa sen başla motivasyonum olursa gelirim arkadan
Tabi kız hayatımız kebap üzerine kurulu
Geçmiş olsun canım
Çiğköfteeeeeee
Günaydın canım
Akşam topiği iyice temizledim yorulmuşum şimdi uyanabildim
Canım yumurtalı ekmek filan denedin mi
Gecmis olsun Allah sifa versin kuzucuga
Kızlar çok teşekkür ederim.tuce_tuce gecmis olsun, pozitif degildir insallah, pozitifse de kolay gecirer insallah.
Sevgiyeyolculuk ogluna cok gecmis olsun, bebeklerimiz cocuklarimiz hic hasta olmasa keske.
@boza kayinvalidene gecmis olsun, vicdanli bir insansin, yemek yapman cok guzel. Cocuklarimi kiz erkek farketmez yemek/temizlik yapabilecek sekilde yetistirmek istiyorum, her seyi gectim en azindan kendi kendilerine yetebilmeleri icin gerekli.
Kizlar her sayfayi okuyamiyorum, arada kacirdiklarim olursa affola.
Nasıl oldu bebisKızlar çok teşekkür ederim.
İlaclardan sonra biraz daha iyi zeynolinNasıl oldu bebis
Tesekur ederim canımKızlar çok teşekkür ederim.
İyi ki götürmüşsünüz canımİlaclardan sonra biraz daha iyi zeynolin
Üstte bebeginkızlar sonuc bu anlayan varmı
Canım o siyah kalın yazılı kısım kalpte hangi kısımda parlak nokta gözüktüğü yazıyor.Diger kısımlarda sorun gözükmüyor.Yasamadim ama az önce YouTube'dan bir doktoru dinledim.Tek başına hastalık ya da down belirtisi değildir diyor doktor.Baska bir bulgu var mı?kızlar sonuc bu anlayan varmı
Sağol Narincim.İyi ki götürmüşsünüz canım
Bende ateşten çok korkuyorum
Tekrar çok geçmiş olsun
Çok çabuk toparlar kendini inş
İdrar tahlilini verebildiniz mi
İnşallah canım herkes oyle dıyor ama işteÜstte bebegin
Baş, karin çevresi,fl bacak kemiği uzunluğuna bakılmış 23 hafta ile uyumlu hepsi
593 gr bebek
Koyu renkle yazılan yerde sorun var
Diğer hersey normal sınırlarda görünüyor
İnş canım teşekkür ederimHarika olduu,hatta muhteşem diyebilirimteşekkür ederiim
tuce_tuce geçmiş olsun canım..insallah sonuç negatif gelir
Zeynepcim teşekkür ederimtuce_tuce gecmis olsun, pozitif degildir insallah, pozitifse de kolay gecirer insallah.
Sevgiyeyolculuk ogluna cok gecmis olsun, bebeklerimiz cocuklarimiz hic hasta olmasa keske.
@boza kayinvalidene gecmis olsun, vicdanli bir insansin, yemek yapman cok guzel. Cocuklarimi kiz erkek farketmez yemek/temizlik yapabilecek sekilde yetistirmek istiyorum, her seyi gectim en azindan kendi kendilerine yetebilmeleri icin gerekli.
Kizlar her sayfayi okuyamiyorum, arada kacirdiklarim olursa affola.
Çok şükürSa
İyi ki canım, sağolasın
Ateş havale biz bütün annelerin korkusu gerçekten. Geçmişte havale öyküsü olunca daha çok korku oluyor.
Çok şükür sıkıntısız atlatmışsın.
Rabbim kimseye yaşatmasın
Kalpte parlaklık tek başına bir belirti değil canım benim umarım iyidir bebekİnşallah canım herkes oyle dıyor ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?