Tuğce çok geçmiş olsun ben kaçırdım mesajınıVaka sürekli tırmanıyor korkuyorum artık . Hastalanırsam bebeğe kim bakacakannem öğleden sonra su bile içemiyorum dedi
Teşekkür ediyorum sevgi annem kötü ayağını yere bile basamıyormuş az önce kardeşimle konuştuk iyi değil dedi test sonucu bekliyoruzTuğce çok geçmiş olsun ben kaçırdım mesajını
Bol takviye alsın tuce özellikle D vitamini C vitaminiTeşekkür ediyorum sevgi annem kötü ayağını yere bile basamıyormuş az önce kardeşimle konuştuk iyi değil dedi test sonucu bekliyoruz
Umarım griptir narin .Bol takviye alsın tuce özellikle D vitamini C vitamini
Ama aniden bu kadar kötüleşmesi bana sanki üşütmüş ağır grip belirtileri gibi geldi
Tesekur ederim canımCanım o siyah kalın yazılı kısım kalpte hangi kısımda parlak nokta gözüktüğü yazıyor.Diger kısımlarda sorun gözükmüyor.Yasamadim ama az önce YouTube'dan bir doktoru dinledim.Tek başına hastalık ya da down belirtisi değildir diyor doktor.Baska bir bulgu var mı?
Endişe edilecek bir durum değilmiş bu parlak nokta işi
3.trimester da kendiliğinden kaybolurmus çoğunlukla.
Ablam hamileliginde ikili testi sıkıntı çıkmıştı ense kalin gozukmustu.Tum hamileliği zorlu geçti bu sebeple.Ama yeğenim maşallah hiçbir sağlık sorunu yoktu.Ben de bu yüzden ikili test vb yaptirmamistim.Sadece ayrıntılı ultrasona girmiştim.
Haklısın can inşallah oyledır.Kalpte parlaklık tek başına bir belirti değil canım benim umarım iyidir bebek
Çok üzgünüm ...Teşekkür ediyorum sevgi annem kötü ayağını yere bile basamıyormuş az önce kardeşimle konuştuk iyi değil dedi test sonucu bekliyoruz
BendeÇok üzgünüm ...
Allah şifa versin
Allah korusun canım sakın kotu dusunme..Vaka sürekli tırmanıyor korkuyorum artık . Hastalanırsam bebeğe kim bakacakannem öğleden sonra su bile içemiyorum dedi
Sağolun
Allah korusun canım sakın kotu dusunme..
tuce_tuce test sonucu çıkınca bize de haber ver tuce. Dua edicem annen için , umarım hafif atlatır covid ise
Hemen takviyelere başlasın d vitamini c vitamini vs
Gerçi sen söylemişsindir. Tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum kızlar
Griptir inşallah tuçe ev işi filan yaptıysa belki vücudu yorgun düşmüş de olabilirAnnemler zaten sürekli takviye alıyorlardı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?