🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sinirim bozuldu. Bişey silkelemeye çıktım balkona. O ara binadan bir adam çıktı. Tanımıyorum. Az daire var herkes herkesi tanır. Adam döndü döndü baktı ben bir kere ilk bakınca baktım kim tanıdık biri herhalde diye. Bi daha kafamı çevirip bakmadım ama döndüğünü farkedebiliyordum. 3-4 kere arkasını dönerek baktı. Acayip sinir oldum. Ne terbiyesiz arsız yüzsüz adamlar var. Ne cesaret ne cüret yaa.Evimizin balkonuna da mı çıkmayalım.

Çok geçmiş olsun canm yavruna inşallah ilaçları iyi gelirde hemen toparlar
Yavrularımız hiç hasta olmasa keşke

Tuçecim ben bebeğe avakadoyu gün aşırı mutlaka veriyorum doktorumuz önerdi anne sütüne eş değer dedi.Muzla, elmayla,balkabagiyla,armutla falan karıştırıp veriyorum yada kahvaltı mamasına falan katıyorum.

Atsaydın kafasına terlik.Millet manyak valla

Canim siz nasil oldunuz
Sagol canm.Bebek diş ile cebelleşiyor calpol ve tetagil diye bir toz var diş için onu vermeye devam ediyorum.ıhlamura birkac damla limon damlatiyorum,havuc suyu ve bol su veriyorum inşallah rahatlar birkaç güne.bugun doktorumuza mesaj attım aşısı var diye biraz toparlasın 3-4 gün sonra olsun aşısını dedi.endiseleniyordum ikisi ağır gelecek diye iyi oldu ertelemesi.
Sen nasılsın minnoş kizin nasıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…