🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefon yine bozulacak sanırım kaç saattir yarım yamalak açılıyor site okuyamadım karıncalanıyor ekran eski tvlerdeki gibi kafasına vuruyorum yok düzelmiyor çok acıktım ya su iç su iç nereye kadar ufff bu diyet yoruyor beni kiloda veremem regl oldum boşuna yapıyorum gibi geliyor.

Kizlar sirtim hala toparlamadi
Daha once surec tam 2.5 ay surmustu
Simdi o kdr uzatmak aci cekmek istemiyorum
Is yerinde hala esnek calisma yok, sogukta klima cam kapi kapali oturuyorlar
Ptesi tekrar rapor alsam
Bana biraz tuzlu olacak ama 1 ayda 700 lira kesilicek - 440 tl yol ucretim
En azindan fizige mecbur kalmam ve aci cekmem
O sekilde kilitlenmek cok kotu birsey
Fizik tedaviye gitmeye korkuyorum cunku yeterli temizlik butceleri oldugunu dusunmuyorum

Disler perisan etti bebeleri cabucak cıkarsın kuzu

Bizde iyiyiz cok şükür evde zaman geciriyoruz

Ne başı hiç böyle olmadık.Millette korkuda yok ozamanlar marketten gelince anahtarlığı bile yıkardım şimdi üstümü basımı bile yıkamıyorum.Sen yıkıyormusun?

Annem bize uvc lamba almisti onu kullaniyorum ara ara
Birde klasik havalandirma
Bunu hep yapardim
Su kaynaklarini dusunmek zorundayiz

Kizlar eldiven fiyatlarini gordunuzmu migrosta 56tl liraymis m beden erkeklere olmaz bile
Biz evde hep kullaniyorduk ah salak kafam yarim pk var

Ben hemen makinaya atıyorum canım
Ben yıkamıyorum eşimde dışarıda hangibirini yıkayım.5kişi göreve gidiyoruz kurum aracıyla sansa yasıyoruz.Dönüşümlü çalışma adı altında 1 gün gitmiyoruz.Bakalım bu hafta be olacak.Eşim desen 1000kişinin içinde calısıyor

Ne başı hiç böyle olmadık.Millette korkuda yok ozamanlar marketten gelince anahtarlığı bile yıkardım şimdi üstümü basımı bile yıkamıyorum.Sen yıkıyormusun?
Aynen ya
Burda tek vaka yoktu kimse evden cikmiyordu simdi hayat normal corona yok gibi biz ayni devam ediyoruz

Cocuklari esim cikariyor dag tepe orman geziyorlar kimsenin olmadıgı yerlerde

Benimde oyle ekran catladı tuslar tam olmuyor alacagiz mecbur

Ben aslında kıyafetten yiyecekten filan bulaştığını düşünmüyorum ama yine de atıyorum makinaya

birebir temasta daha çok bulaşıyor

ama dediğin çok doğru çalışınca mecbur temas halinde bulunuyorsun ama canım çift maske tak bugünlerde

enşştemin fabrikada servis şoförü koronaymış bir işçi de bilmeden onun elinden maske alıp takmış kendine ve o da oldu . Biieebir temas çok önemli

Aynen ya
Burda tek vaka yoktu kimse evden cikmiyordu simdi hayat normal corona yok gibi biz ayni devam ediyoruz

Cocuklari esim cikariyor dag tepe orman geziyorlar kimsenin olmadıgı yerlerde
Ne güzel bız tıkıldık bınalara

Ne güzel benim buy
Bu cadı da çok ilginç eti seviyor
Tavugu erol taş gibi yiyor
Ne güzel masallahbenim büyük Oğlan et tavuk ve balık yemezdi.hep birşeylerin içine saklı gizli katip yedirirdim 2 yaşında kreşe başladı ve menüye göre evden yapip sabah kreşe yemek biraktiğim çok oldu.
Bir gün çok aç kaldı o gun yolculuk yaptık gün boyu ve başka alternatifi yoktu kendi istegiyle öyle yedi ilk kez ve 4 yasindaydi ozaman

eskı oturdugum yer oyleydı.. benım

bu cocukların hepsi bir cesit

Valla sabahtan aksama maske çok zor ciğerim agrıyor Bogazım agrıyor çift maskede hele insan boğuluyor.Allah sağlık calısanlarının yardımcısı olsun

Griptir inşallah tuçe ev işi filan yaptıysa belki vücudu yorgun düşmüş de olabilir
Olabilir ya bahçede temizlik yapmışlar babamla . Ama eşortman almaya gitmişler birde amcamla görüşmüş annem . Ve amcamın da eklem ağrıları varmış kaptıysa amcamdan kaptı . Amcam esnaf zaten 3 kez geçirdim diyor
Tugce ben annemi ilk gordugumde eyvah eyvah dedim yemyesildi kesin dedim ama 1 gecede toparladi dur belki acilir
Ya bakalım belki faranjit annem kolay faranjit oluyordu
Burası öyle insanlarla dolu
Bende bir çözüm bulup yedireceğim teşekkür ederim
Aşılar kıza ateş yaptı
Kocamın tansiyonu düşük, yattı
Annemin tansiyonu düşük, ilacı etki etmedi, o da yattı
Allahım yarın hepsi iyileşmiş kalkalım lütfen
Ahhh çok geçmiş olsun
Bugun ki korona verileri korkuç
Başa döndük
Bence başa bile dönmedik ondan da kötüye gittik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…