Disler perisan etti bebeleri cabucak cıkarsın kuzuSagol canm.Bebek diş ile cebelleşiyor calpol ve tetagil diye bir toz var diş için onu vermeye devam ediyorum.ıhlamura birkac damla limon damlatiyorum,havuc suyu ve bol su veriyorum inşallah rahatlar birkaç güne.bugun doktorumuza mesaj attım aşısı var diye biraz toparlasın 3-4 gün sonra olsun aşısını dedi.endiseleniyordum ikisi ağır gelecek diye iyi oldu ertelemesi.
Sen nasılsın minnoş kizin nasıl
Tam öyle bir durumdu. Ne bakıyorsunuz diyecektim dilimin ucuna geldi hiç muhattap olasım gelmedi bişey demedim.Atsaydın kafasına terlik.Millet manyak valla
Ne başı hiç böyle olmadık.Millette korkuda yok ozamanlar marketten gelince anahtarlığı bile yıkardım şimdi üstümü basımı bile yıkamıyorum.Sen yıkıyormusun?
Ben yıkamıyorum eşimde dışarıda hangibirini yıkayım.5kişi göreve gidiyoruz kurum aracıyla sansa yasıyoruz.Dönüşümlü çalışma adı altında 1 gün gitmiyoruz.Bakalım bu hafta be olacak.Eşim desen 1000kişinin içinde calısıyorBen hemen makinaya atıyorum canım
Aynen yaNe başı hiç böyle olmadık.Millette korkuda yok ozamanlar marketten gelince anahtarlığı bile yıkardım şimdi üstümü basımı bile yıkamıyorum.Sen yıkıyormusun?
Benimde oyle ekran catladı tuslar tam olmuyor alacagiz mecburTelefon yine bozulacak sanırım kaç saattir yarım yamalak açılıyor site okuyamadım karıncalanıyor ekran eski tvlerdeki gibi kafasına vuruyorum yok düzelmiyorçok acıktım ya su iç su iç nereye kadar ufff bu diyet yoruyor beni kiloda veremem regl oldum boşuna yapıyorum gibi geliyor.
nedemek bacımTeşekkür ediyorum kızlar
Ben aslında kıyafetten yiyecekten filan bulaştığını düşünmüyorum ama yine de atıyorum makinayaBen yıkamıyorum eşimde dışarıda hangibirini yıkayım.5kişi göreve gidiyoruz kurum aracıyla sansa yasıyoruz.Dönüşümlü çalışma adı altında 1 gün gitmiyoruz.Bakalım bu hafta be olacak.Eşim desen 1000kişinin içinde calısıyor
Ne güzel bız tıkıldık bınalaraAynen ya
Burda tek vaka yoktu kimse evden cikmiyordu simdi hayat normal corona yok gibi biz ayni devam ediyoruz
Cocuklari esim cikariyor dag tepe orman geziyorlar kimsenin olmadıgı yerlerde
Ne güzel masallahBu cadı da çok ilginç eti seviyor
Tavugu erol taş gibi yiyor
Biz dag başında yaşıyoruzNe güzel bız tıkıldık bınalara
eskı oturdugum yer oyleydı.. benımÇok sinirim bozuldu. Bişey silkelemeye çıktım balkona. O ara binadan bir adam çıktı. Tanımıyorum. Az daire var herkes herkesi tanır. Adam döndü döndü baktı ben bir kere ilk bakınca baktım kim tanıdık biri herhalde diye. Bi daha kafamı çevirip bakmadım ama döndüğünü farkedebiliyordum. 3-4 kere arkasını dönerek baktı. Acayip sinir oldum. Ne terbiyesiz arsız yüzsüz adamlar var. Ne cesaret ne cüret yaa.Evimizin balkonuna da mı çıkmayalım.
adresi yolla bızde tasınalım.Biz dag başında yaşıyoruz
bu cocukların hepsi bir cesitNe güzel benim buy
Ne güzel masallahbenim büyük Oğlan et tavuk ve balık yemezdi.hep birşeylerin içine saklı gizli katip yedirirdim 2 yaşında kreşe başladı ve menüye göre evden yapip sabah kreşe yemek biraktiğim çok oldu.
Bir gün çok aç kaldı o gun yolculuk yaptık gün boyu ve başka alternatifi yoktu kendi istegiyle öyle yedi ilk kez ve 4 yasindaydi ozaman
Evet erzıncanda batladı resmen ama ınsanlar alısverıste halen bıde bızım markette un ve yag 2gundur bitiyorBugun ki korona verileri korkuç
Başa döndük
Valla sabahtan aksama maske çok zor ciğerim agrıyor Bogazım agrıyor çift maskede hele insan boğuluyor.Allah sağlık calısanlarının yardımcısı olsunBen aslında kıyafetten yiyecekten filan bulaştığını düşünmüyorum ama yine de atıyorum makinaya
birebir temasta daha çok bulaşıyor
ama dediğin çok doğru çalışınca mecbur temas halinde bulunuyorsun ama canım çift maske tak bugünlerde
enşştemin fabrikada servis şoförü koronaymış bir işçi de bilmeden onun elinden maske alıp takmış kendine ve o da oldu. Biieebir temas çok önemli
Olabilir ya bahçede temizlik yapmışlar babamla . Ama eşortman almaya gitmişler birde amcamla görüşmüş annem . Ve amcamın da eklem ağrıları varmış kaptıysa amcamdan kaptı . Amcam esnaf zaten 3 kez geçirdim diyorGriptir inşallah tuçe ev işi filan yaptıysa belki vücudu yorgun düşmüş de olabilir
Ya bakalım belki faranjit annem kolay faranjit oluyorduTugce ben annemi ilk gordugumde eyvah eyvah dedim yemyesildi kesin dedim ama 1 gecede toparladi dur belki acilir
Burası öyle insanlarla doluÇok sinirim bozuldu. Bişey silkelemeye çıktım balkona. O ara binadan bir adam çıktı. Tanımıyorum. Az daire var herkes herkesi tanır. Adam döndü döndü baktı ben bir kere ilk bakınca baktım kim tanıdık biri herhalde diye. Bi daha kafamı çevirip bakmadım ama döndüğünü farkedebiliyordum. 3-4 kere arkasını dönerek baktı. Acayip sinir oldum. Ne terbiyesiz arsız yüzsüz adamlar var. Ne cesaret ne cüret yaa.Evimizin balkonuna da mı çıkmayalım.
Bende bir çözüm bulup yedireceğim teşekkür ederimTuçecim ben bebeğe avakadoyu gün aşırı mutlaka veriyorum doktorumuz önerdi anne sütüne eş değer dedi.Muzla, elmayla,balkabagiyla,armutla falan karıştırıp veriyorum yada kahvaltı mamasına falan katıyorum.
Ahhh çok geçmiş olsunAşılar kıza ateş yaptı
Kocamın tansiyonu düşük, yattı
Annemin tansiyonu düşük, ilacı etki etmedi, o da yattı
Allahım yarın hepsi iyileşmiş kalkalım lütfen
Bence başa bile dönmedik ondan da kötüye gittikBugun ki korona verileri korkuç
Başa döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?