Teşekkür ederim. Umarım istediğimiz kilolara en kısa zamanda kavuşuruz.Tebrikler :)
Teşekkür ederim. Sen kaç kilosun?Öncelikle hayırlı olsun günlüğün. :) hedeflerimiz aynı, takipteyim, yanındayım.
55.5 civarıydım en son. En yüksek 63'ü görmüştüm baya seneler önce. Sonrasında 54-58 arası değişti durdu. Bir türlü o 48i göremedim yani. Hep bir çaba içerisindeyim... İnşallah bu sefer olur. :)Teşekkür ederim. Sen kaç kilosun?
İnşaallah kalıcı ve saglıklı bi şekilde veririz
Evet insaallah bu sefer olur. 48 i görmeyi bende çok istiyorum. 48 kiloda nasıl olurum çok merak ediyorum gerçekten.55.5 civarıydım en son. En yüksek 63'ü görmüştüm baya seneler önce. Sonrasında 54-58 arası değişti durdu. Bir türlü o 48i göremedim yani. Hep bir çaba içerisindeyim... İnşallah bu sefer olur. :)
canım dikkat et bu davetler bizi hep mahvetti bahane uydur yeme rejimdeyim deyince aman boşverler başlar o yüzden midem rahatsız falan de yemeeeeSlm
Bu günkü kahvaltım;
Büyük 1 dilim beyez peynir
5 tüm ceviz
Sade yeşil kahvem
Genelde kahvaltım çoğu zaman böyle
Hem çok seviyorum,hem tok tutuyor
Öğlenci menüm ise;
2 haşlanmış yumurta
1 greyfurt
Akşam arkadaşa gidecez. O yüzden öğleni hafif geçiştirdim. Umarım akşam irademe hakim olurumda abartmam.
Haklısın canım. Akşam olabildiğince yememeye çalışacağım. Bi sınav gibi olacak aslında bu. Bakalım hangi derecede atlatacağım.canım dikkat et bu davetler bizi hep mahvetti bahane uydur yeme rejimdeyim deyince aman boşverler başlar o yüzden midem rahatsız falan de yemeeee
bi de bence peynirin kalorisine bak
kalorisi kahvaltı için iyiymişHaklısın canım. Akşam olabildiğince yememeye çalışacağım. Bi sınav gibi olacak aslında bu. Bakalım hangi derecede atlatacağım.
Peynirim yağlı peynir. Benim yediğim dilim 150 kcal
Cevizde 130 kcal
Yani aşağı yukarı kahvaltım 300 kcal
Hemde çok lezzetli.kalorisi kahvaltı için iyiymiş
Günaydın
Bugünkü menüm;
Sabah; 1 greyfurt
Sade yeşil neskafee
Öğle; tavuklu salata düşünüyorum
Akşam; çorba
Bugünü bu menüyle geçirebilirsem aferin bana.
Tebrik ederim canım. İnşaallah giden kilolar bidaha hiç gelmez. Senin menünde çok iyi. Üstelik sporda yapıyorsun. Bu azimle hedefine kısa sürede ulaşacaksın.kahvaltın hariç diğer öğünler bence iyi günü böğle kapat
ben de bugün sabah 72.400 geldim 200 gr gitmiş
kahvaltıda kellogs yedim
öğlen elma
akşam tavuk çorba salata
sporumu da akşam inşallah yaparım
spor hafta içi çok zor olacak işten git yemek hazırla, topla çocuk da var bende, hiç olmazca 20 dk yürümeye çalışacamTebrik ederim canım. İnşaallah giden kilolar bidaha hiç gelmez. Senin menünde çok iyi. Üstelik sporda yapıyorsun. Bu azimle hedefine kısa sürede ulaşacaksın.
Ben yaklaşık 6 ay gibi bi süre tek öğün beslendim. O yüzden pek çeşitli kahvaltı şimdilik yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?