İnsanın isteyince yapamayacağı şey yok. Sen okadar koşuşturmanın arasında azda olsa yapmaya çalışıyorsun. Ben o kadar zamanım olmasına rağmen bi türlü spor yapmak canım istemiyor. Halbuki 1 ay öncesine kadar hergün mutlaka spor yapardım. İnşaallah üzerimdeki şu rehaveti biran önce atlatıp başlarım bende bişeyler yapmaya.spor hafta içi çok zor olacak işten git yemek hazırla, topla çocuk da var bende, hiç olmazca 20 dk yürümeye çalışacam
rehavetten hemen çıkİnsanın isteyince yapamayacağı şey yok. Sen okadar koşuşturmanın arasında azda olsa yapmaya çalışıyorsun. Ben o kadar zamanım olmasına rağmen bi türlü spor yapmak canım istemiyor. Halbuki 1 ay öncesine kadar hergün mutlaka spor yapardım. İnşaallah üzerimdeki şu rehaveti biran önce atlatıp başlarım bende bişeyler yapmaya.
Çok haklısın. Bu gün kendimi zorlayıp azda olsa bişeyler yapacagım inşaallah.rehavetten hemen çıkvaktin varsa sporunu yap ben kendime çok kızıyorum 1 yılda 10 kilo aldım akıl tutulması yaşıyordum herhalde bi de salak gibi kıyafetler dar geldikçe büyük beden aldım en son 42 beden aldım geçen kış 38 bedendim ama şimdi çok kararlıyım gidecek bu kilolar
işte bu kadarÇok haklısın. Bu gün kendimi zorlayıp azda olsa bişeyler yapacagım inşaallah.
Bende bu sefer çok kararlıyım. Gidecek bu kilolar.
HoşgeldinizKusura bakmayın telefonum bozuldu yeni üyeyim ve sizle zayıflamaya Varım 7 kilo verdim hedefim 70 13 kilo vermem Lazım herkese başarılar diliyorum
yaklaşık 1 kilo tebriklerGünaydın.
Bu haftaki kilom 57.2
- 900 gr.
Bunada çok şükür. Tek eksilsinde gram gram eksilsin.
Tabi son 5 kiloyu çok hızlı aldığım için hızlıca vermeyi hayal etmiştim ama demekki düşündüğümden dahada fazla zararlar vermişim metepolizmama.
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta
Sade yeşil neskafee
ben de bu hafta 1.5 kilo vermek istiyorum canım bırakma diyet listen çok iyi aralarda bozmazsan verirsinSlm
Son günlerde hiç istediğim gibi beslenemiyorum.her gün- bu günde çok yedim- cümlesiyle son buluyor.
İnşaallah haftaya 55 i görürüm tartıda. 55.9 a bile razıyım. 1.300 gr vermeliyim bunun için. Ama bende hiç azim yok.
Maalesef aralarda bozuyorum canım. Özellikle son 3-4 gündür.ben de bu hafta 1.5 kilo vermek istiyorum canım bırakma diyet listen çok iyi aralarda bozmazsan verirsin
Slmarkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?