- 31 Mayıs 2025
- 388
- 355
- 18
- 27
Merhaba. Eşim ve ben eğitim durumu, çalışma hayatı ve kültürel anlamda farklıyız. Ama öğrenmeye açığız. Birbirimizi yargılamadan her konuda orta bir yol bulmaya çalışıyoruz sevgimiz ve evliliğimiz için. Çok büyük farklılıklar olmadıkça geçinmeye gönlü olan geçiniyor bence. Tabii bunu öncesinde mutlaka detaylı bir şekilde konuşmak gerekiyor.kızlar merhaba. Bir seneyi az geçmiş bir ilişkim var. Ancak ailem statü farkımızdan eğitim farkımızdan dolayı istemiyor. maddiyatı benden iyi ancak benim kadar eğitimli değil. kültür farkı da getiriyor bu tabi kii. Seviyorum karakteri gayet iyi ama bu fark elbette bazen gündelik hayatımızda fark ediliyor. Bir yandan ailem de baskılıyor olmaması için. Siz ne düşünüyorsunuz
Ankara'da yaşıyorum inanın Hacettepe yada Ankara tıp mezunu mu diye bakıyorum hastane işimiz çok oluyor ailecek sağlık sorunlarımız var gerçekten bilmem ne üniversitesi tıp mezunu ile konuşuyorum birde Hacettepe mezunu ile konuşuyorum bu kadar mı fark olur sadece konuşmasından bile kaliteleri anlaşılıyorYani bilemedim, konu sahibesi mi fake, yoksa devir ve toplum mu değişti ... benim zamanımda tıp fakültesi kazanalar şimşek gibi çocuklardı, akıllı, çalışkan, kendini süper ifade eden. Konu sahibesine bakıyorum, yazış biçimi ortaokul çocuğu gibi, kendisi zaten mıy mıy mıy, tıp fakültesine gidip lise mezunu adamla aynı kafada olmak da zaten başlı başına fiyasko. Umarım konu sahibesi gerçekten tıp öğrencisi değildir, ya da KIbrısta parasıyla okuyordur. Valla yeni nesil doktora gidecek olanlar diplomasına da tavırlarına da iyice baksın, Hacettepe Cerrahpaşaysa seçin, mıymıntıysa kaçın.
En az sizinki kadarDeğişik bir bakış açısı
Ah o kadar haklısınız ki… Bırakın ankarayı hacettepeyi bu gidişle doktora muhtaç olacak ülkeAnkara'da yaşıyorum inanın Hacettepe yada Ankara tıp mezunu mu diye bakıyorum hastane işimiz çok oluyor ailecek sağlık sorunlarımız var gerçekten bilmem ne üniversitesi tıp mezunu ile konuşuyorum birde Hacettepe mezunu ile konuşuyorum bu kadar mı fark olur sadece konuşmasından bile kaliteleri anlaşılıyor
Ya ben bu olayı biyolojiyle açıklamak istiyorum biraz.kızlar merhaba. Bir seneyi az geçmiş bir ilişkim var. Ancak ailem statü farkımızdan eğitim farkımızdan dolayı istemiyor. maddiyatı benden iyi ancak benim kadar eğitimli değil. kültür farkı da getiriyor bu tabi kii. Seviyorum karakteri gayet iyi ama bu fark elbette bazen gündelik hayatımızda fark ediliyor. Bir yandan ailem de baskılıyor olmaması için. Siz ne düşünüyorsunuz
Muhtemelen oyle bir sey, ya da gercekten sirket var, adam 40in uzerinde, tepki gormemek icin yazmak istemiyor. 22 yasinda oglan neyle nasil sirket kuracak ya.Bir sonraki konusunda da sevgilim akaryakıt şirketinde pompacı der artık.
Oğlan marttaki konuda 28 yaşında herhalde her ay 2 şer yaş küçülüyorMuhtemelen oyle bir sey, ya da gercekten sirket var, adam 40in uzerinde, tepki gormemek icin yazmak istemiyor. 22 yasinda oglan neyle nasil sirket kuracak ya.
Konunun neresinden bakarsanız saçmalık zaten, tutarsız. Yalanını vurunca da ortadan kayboldu.Muhtemelen oyle bir sey, ya da gercekten sirket var, adam 40in uzerinde, tepki gormemek icin yazmak istemiyor. 22 yasinda oglan neyle nasil sirket kuracak ya.
Muhtemelen oyle bir sey, ya da gercekten sirket var, adam 40in uzerinde, tepki gormemek icin yazmak istemiyor. 22 yasinda oglan neyle nasil sirket kuracak ya.
Kızımın adı Hazan.
Döndü bana dedi ki "hazan ne değişik isim, anlamı ne"
Şoka ugradım. Şarkılarda siirlerdr hazan mevsimi gecmez mi ya hu hiç mi duymadın diyemedim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?