• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Statü farkı

Puantiyeli6

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
39
25
18
32
selam hanımlaaar☺️ Yeni üye oldum aslında uzun zamandır takip ediyodum bugüne kısmetmiş... Sizlerin fikrini almak istiyorum. 22 yaşındayım ve öğrenciyim. Ankara'da okuyorum biri var. Tanışmak istiyorum yalnız şu an öğrenci olduğum herhangi bir meslek sahibi olmadığım için çekiniyorum. Kendisi asistan doktor 27 yaşında... sizce öğrenci olduğum için kendisi bir ilişki söz konusu olursa bunu mantıksız bulur mu?

Sokakta mı gördün arkadaşının arkadaşı mı

Tanışmak istiyorsunuz da nasıl

Öğrencisin işte meslek ileride o sorun değil ama adama dikkat et gönül eğlendirmesin

Sokakta mı gördün arkadaşının arkadaşı mı

Tanışmak istiyorsunuz da nasıl

Öğrencisin işte meslek ileride o sorun değil ama adama dikkat et gönül eğlendirmesin

Kendisiyle bir konferansta karşılaştım ama tanışmadık okuduğum üniversitenin hastanesinde çalışıyor

yani küçümsemiyorum ama ona ordinaryüs muamelesi yapıp kendini neden küçük görüyorsun ki onun yanında? sen de üniversite okuyan birisin sonuçta.. elbette ki olur, önemli olan statülerin değil karakterlerinizin uyuşması..

selam hanımlaaar☺️ Yeni üye oldum aslında uzun zamandır takip ediyodum bugüne kısmetmiş... Sizlerin fikrini almak istiyorum. 22 yaşındayım ve öğrenciyim. Ankara'da okuyorum biri var. Tanışmak istiyorum yalnız şu an öğrenci olduğum herhangi bir meslek sahibi olmadığım için çekiniyorum. Kendisi asistan doktor 27 yaşında... sizce öğrenci olduğum için kendisi bir ilişki söz konusu olursa bunu mantıksız bulur mu?
Önce bi tanışmak lazım.. Doktorların talibi çok olur başınız şişmesin sonra. Hem belki sevgilisi vardır kafanızda çok kurmayın bence.

Canim herkes yaşının statüsünde. Bence degerlendir derim.

yani küçümsemiyorum ama ona ordinaryüs muamelesi yapıp kendini neden küçük görüyorsun ki onun yanında? sen de üniversite okuyan birisin sonuçta.. elbette ki olur, önemli olan statülerin değil karakterlerinizin uyuşması..
Kendimi küçük görmüyorum fakat büyükte görmüyorum 27 yaşında birinin niyeti ciddi olabilir belki ciddi evlenmek için bir ilişki arıyor olabilir sonuçta kendisi meslek sahibi önünde bir engel yok yaşıda uygun... ben 3.sınıftayım mezun olmama henüz var. Sonrasında iş derdi var. Bunu mantıklı bulmayabilir belki... O yüzden sorma gereksinimi duydum.

Önce bi tanışmak lazım.. Doktorların talibi çok olur başınız şişmesin sonra. Hem belki sevgilisi vardır kafanızda çok kurmayın bence.
Haklısınız önce tanışmak gerek tabii sevgilisi sanırım yok sosyal medya hesaplarından anladığım kadarıyla tabii belli de olmaz.

sonuçta sende okuyorsun . hani lise mezunu ev kızı olsan tamam da . doktor diye gözünde büyütmeyin ya . genelde doktorlar doktor eş istiyor gerçi ama belli olmaz insan severse . sen yinede çok umutlanma .
ama görüş çık yani görüşmekten ne kaybdersin ki . öyle bir teklifi varsa değerlendir

Mantıksız bir yanı yok sadece soru şu "Nasıl tanışacaksın ?"
Kendisine mail yoluyla ulaşmayı düşünüyorum. Açık açık tanışmak istediğimi söyleyeceğim ve ya ekim sonu gibi tekrar konferanslara katılıp fırsat kollayacağım henüz karar veremedim. Facebook falan düşünmüyorum yani

alay ettiklerine bakma bu devirde statü çok önemli ilişkilerde .
ama sen okuyan birisin o yüzden statü farkınız pek yok gibi görünüyor .

Kendisine mail yoluyla ulaşmayı düşünüyorum. Açık açık tanışmak istediğimi söyleyeceğim ve ya ekim sonu gibi tekrar konferanslara katılıp fırsat kollayacağım henüz karar veremedim. Facebook falan düşünmüyorum yani
bence açık açık söyleme itici olur frsat yarat sadece .

O kadar beklemek istemiyorum ekim sonu çünkü ve o dönem bende biraz yoğun olabilirim kasım ortasına doğru sınavlarım başlayacak ne yapsam bilemiyorum belki de beklesem daha iyi olur :KK43:
hani direk açılırsan belki ters tepebilir o yüzden dedim .
ama sen bilirsin tatlım ya bir dene istersen .

Back
X