• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Statü olarak sizden düşük biriyle evlenir miydiniz?

Evet her şey statü,eğitim değil..dediğimiz gibi okumakla adam olunmuyor.o yüzden çok da dert etme kendine.
ailen de olmaz olmaz der bir yerden sonra alışırlar..önemli olan kendini ailene ifade edebilmen bu konuda.
bu arada bayan kuaförleri de çok kazanır hani :)

Son düzenleme:
kendi aranızda tartıştınızmı hiç bu konuyu.sen belki sorun etmiyosundur ama o edebilir.sonuçta statü olarak üstün olan sensin bu durumda.ya da aranızda çok kültür farkı var mı.birbirinizle her konuda rahat bi şekilde konuşup tartışabiliyomusunuz.bu da önemli

Bence erkek arkadaşınız kendini geliştirmeye yönelik biriyse hiç bir sorun olmaz. Eğitimli insan çağdaş insandır olayları pozitif yönden çözmeye çalışan insandır, tabi ki eğitimli bir insan eğitimli bir insanla daha iyi anlaşır. Ama erkek arkadaşınızda biraz okuyup kültürlenebilir ben ne insanlar tanıyorum, ilk okul terk ama kendini öyle bir geliştirmiş ki imreniyorum. Aşılamayacak bir sorun değil bence.

kendi aranızda tartıştınızmı hiç bu konuyu.sen belki sorun etmiyosundur ama o edebilir.sonuçta statü olarak üstün olan sensin bu durumda.ya da aranızda çok kültür farkı var mı.birbirinizle her konuda rahat bi şekilde konuşup tartışabiliyomusunuz.bu da önemli

Hiçbir zaman sorun olmadı o konuda açılmadı. Hatta benle hep gurur duymuştur hep daha yükselmemi istemiştir çokta destek oldu bu konuda saolsun rahatlıkla tartışabiliyoruz herşeyi sorun olmuyor.

olmaz bence bunlar önemli şeyler şimdi sorun degil gibi görünür ama snra başlar sorunlar gerçekleri görmeye başladımı erkek her zaman bayandan 1 adım önde olmalı her konuda benm fikrim bu herkes farklı düşüncdedir tabi

benim için sorun olurdu sanırım
açıkçası benim egom yüksek olduğu için olmazdı herhalde.
bir de para kazanma derdi var erkek egosu kendinden fazla kazanan kadını istemez.
bunu her şekilde gösterir ki burdan da çok gördük.

Hiçbir zaman sorun olmadı o konuda açılmadı. Hatta benle hep gurur duymuştur hep daha yükselmemi istemiştir çokta destek oldu bu konuda saolsun rahatlıkla tartışabiliyoruz herşeyi sorun olmuyor.

ee bi problem yok o zaman.böle devam ederse de olmaz zaten.ilerde sen ya da bi başkası bunu yüzüne vurmaz etmezse bi sorun da çıkmaz diye düşünüyorum

Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce? :20:
tatlım bence kendini geliştirmiş olması ve elinde evini geçindirebilecek bir mesleği olması önemli,erkek arkadaşın bunu kendinde bi eksiklik gibi görmüyosa senin yanındayken problem olabileceğini zannetmiyorum ama bişi diyim mi sorun edip etmediği ne zaman anlaşılır biliyo musun , Allah korusun da büyük bi tartışma falan yaşadınızda belli olur...benim nişanlım da lise terkti ben fakülte mezunuyum..ailem önceleri çok karşı çıkmıştı sonra tanıyınca onayladılar..çok şükür hiç bir sorunumuz olmuyo o konularla ilgili..gerçi nişanlım liseyi açıktan okudu bitirdi,kısmetse ünv. de okucak....önemli olan şeylerden biri de kültür farkınızın olmaması...hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce? :20:

sorun olup olmıcağını sadece sen anlayabilirsin aranızdaki ilişkiden...
okuyan adam olur lafının ne kadar boş olduğunu çok iyi biliyorum okusanda okumasanda karekterinle kendini ne kadar yetiştirdğinle alakalı böyle şeyler.

aslında statünüzün yüksek olması sizin için daha iyi...evlilikte ezilmezsiniz....saygı görülen taraf hep önce siz olursunuz...o sizi kaybetme korkusuyla hiç yalnız bırakmaz....bu bir avantaj diyebiliriz...hatta kuaför olması da cok iyi her gün bakımlı olursunuz :) tabi kadın kuaförüyse...eğitim seviyesi düsük olması cok sorun olmamalı kendini geliştirebilir...bu daha iyi gercekten el üstünde tutulursunuz....yeter ki bunu kullanmayı iyi bilin...ve ilerde asla sen benden daha yükseksin ya da daha cok kazanıyorsun diye üste çıkmasını gerektircek durumlara girmeyin...

ben bunu sorun ederim doğruya doğru. ama bunu bildiğim için en başından böyle bir ilişkiden uzak dururdum açıkçası

aslında statünüzün yüksek olması sizin için daha iyi...evlilikte ezilmezsiniz....saygı görülen taraf hep önce siz olursunuz...o sizi kaybetme korkusuyla hiç yalnız bırakmaz....bu bir avantaj diyebiliriz...hatta kuaför olması da cok iyi her gün bakımlı olursunuz :) tabi kadın kuaförüyse...eğitim seviyesi düsük olması cok sorun olmamalı kendini geliştirebilir...bu daha iyi gercekten el üstünde tutulursunuz....yeter ki bunu kullanmayı iyi bilin...ve ilerde asla sen benden daha yükseksin ya da daha cok kazanıyorsun diye üste çıkmasını gerektircek durumlara girmeyin...

Çok tatlısın ya:D Bak bunu hiç düşünmedim desem:) Evet bunu kendi lehime çevirebilirim bak evet kendisi baya kuaförü o konuda bayağı bir katkısı oluyor zaten:)

evlenmem çocuklar bile yıllar sonra anne babalarının diplomaları yaş hesaplarına düşüyor. Asla evlenmem birgün karşınıza olumsuz çıkar

evlenmem çocuklar bile yıllar sonra anne babalarının diplomaları yaş hesaplarına düşüyor. Asla evlenmem birgün karşınıza olumsuz çıkar

Asla deme.. Büyük konuşma , çünkü asla yapmam etmem dediklerim içindeyim şuan bende büyük konuştum çünkü..

iyi de statüyü sadece eğitime bağlamamak lazım ki burda eğitim açıısndan bariz bi fark yok kesinlikle

Zamanla her şey tersine dönebiliyor, aşk bitiyor, önemsiz denilenler göze batar hale geliyor. Büyüklerinizin fikirlerine önem verin. Kendi aranızda da bu konuyu konuşun. Sağlam adımlarla ilerleyin, evlilik çok farklı bir durum. Bir de ilerde onun için olmasa bile sizin için sorun olma ihtimali var mı? Hayalleriniz birbirinden kopuk değil de benzer şeylerse bu iyi mesela. Birbiriniz için değişmeniz gerekmeyecekse devam edin bu yola.

Varan 1 - Yazıldı bence :51:
Büyük lokma yut, büyük söz etme denir...
Haklılarda :51:
Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın...

1. olarak işi var evlendiğinizde geçinebileceksiniz
2.si anlaşabiliyosunuz.
3.hep örnek veririm şu acun ılıcalıyı .adam üni.yarıda bırakmış şimdi parayla oynuyo.
4.bu negatif yön ..ilerde etrafta iyi niyetli olmayan dost akraba alaycı yaklaşıp canınızı sıkabilirler..veya çocuklarınız utanabilirler..
5..dışardan liseyi bitirebilir aslında..böyle ehliyet de alamaz sanırım.zor bişey değil..sonrasında işini etkilemeden açıköğretim filan olabilir...

benim gördüğüm bişey var başka meslekten olunca bile kavga cıkıyor.. zaten sen cok biliyorsunlar hiç bitmiyor.. bilmiyorum valla benim dilim cok yandı

Son düzenleme:
Eğitim durumu dert edilecek bir şey değil kişi bunu hissettirmiyorsa. nice okumuş insanlar var doktoru, avukatı bilmem nesi, ahırdaki öküzden farkları yok. ne lise mezunu insanlar var adam gibi adam.

Back
X