Nasıl bir şey istediğini bilirsem sana yardımcı olabilirim tasarımım iyidir program bilgimde. ücretle yapayım demem merak etme :)
Maksat sözünüze katkı olsun
Photoshop programını az buçuk biliyorsan çok kolay yapabilirsin, sonrası zaten belleğe atıp matbaaya götürüp (ki artık büyük kırtasiyeler de yapabiliyo) sticker kağıdına bastırmak
Ben de liseden fotoğraf-grafik çıkışlıyım üniversitede de ilerlettim canım yapamazsan yardımcı olmaya çalışırımBen en son sevgilimin doğum günü için yapmıştım hediyeleri craft kağıdıyla kaplayıp sticker yapıştırmıştım daha özel olmuştu
Söz için çevremden örnek vermem gerekirse minik süs gibi kavanozların üzerine sticker, kapak çevresine kurdele, içine renkli taş ve badem şekeri, düğünde de yine üstü stickerlı fidan hediye etmişlerdi
Teşekkürler desteğinize...
isteğim hemen hemen bunun gibi bişey
Eki Görüntüle 762756
nasıl? olur mu ki?
Arkadaş benden önce davranmış
Arkadaş benden önce davranmış
sende mi gönüllüsün :) olabilir değişik fikirler değişik el emeği güzel olur yani beğendiğini alır :)
şuan 3 5 tane tasarladım bir de ek olarak verdiği resimdekini yapmaya çalışacağım
Sticker tasarımı isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim ben de nasıl bir şey istediğinizi tarif eder ya da örnek benzer bir resim koyarsanız,üzerinde ne yazsın istediğinizi söylerseniz seve seve yaparım,ücretsiz ve tabi
BADE ve arcLizzie çok çokk teşekkür ederim. mesaj sayım yeterli olmadığı için size mesaj atamıyorum
sayıyı doldurur doldurmaz hemen atacağım mesaj :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?