Sticker nasıl tasarlanır, nereden bastırılır?

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
Merhabalar,

Sözümde dağıtmak için hediyelik bir şeyler yapmak istiyorum.
Öncelikle çok kararsızım her gün başka bir şey beğeniyor başka bir şey yapmaya karar veriyorum. :/
Yapacağım şeye illaki karar vereceğim onda bir sıkıntı yok.
En önemli konu benim için üzerine yapıştıracağım stickerlar... Nasıl tasarlanıyor dizayn ediliyor ve nereden bastırılıyor hiç bir fikrim yok. Denemedim değil denedim ama olmuyor word ya da excel de yaptım ama çok komik görünüyor.
Bilen, daha önce yapan hanımlardan yardım rica ediyorum.

İnternette kimse yapılışını anlatmamış yardım istediklerim ver parasını ben yapayım diyor. :)

Photoshop,indizayn gbi programlarda yapılıyor.Grafikerlr,tasarımcılar yapıyor.Bende grafkerm cnku.Matbacılarda basıyor canım

sen kafanda nasıl birşeyler düşündüğünü azda olsa tasarla
aç bi point orda resimleri yazıları yaz
düzeltilecek yerler mutlaka olabilir onada matbaacı yardımcı olur.
ahım şahım bi olaya gerek yok çok kolay işlem
düşündüğün şey nasıl bişi peki
bi de bişi daha stckeri ne yapacaksın ki ?
magnet daha iyi olmazmı ?

Ben photoshopta tasarladım kendim için, ve gidip bir kırtasiyeden yapışkanlı kağıda baskı aldım

Nasıl bir şey istediğini bilirsem sana yardımcı olabilirim tasarımım iyidir program bilgimde. ücretle yapayım demem merak etme :)
Maksat sözünüze katkı olsun

Photoshop programını az buçuk biliyorsan çok kolay yapabilirsin, sonrası zaten belleğe atıp matbaaya götürüp (ki artık büyük kırtasiyeler de yapabiliyo) sticker kağıdına bastırmak

Ben de liseden fotoğraf-grafik çıkışlıyım üniversitede de ilerlettim canım yapamazsan yardımcı olmaya çalışırım Ben en son sevgilimin doğum günü için yapmıştım hediyeleri craft kağıdıyla kaplayıp sticker yapıştırmıştım daha özel olmuştu

Söz için çevremden örnek vermem gerekirse minik süs gibi kavanozların üzerine sticker, kapak çevresine kurdele, içine renkli taş ve badem şekeri, düğünde de yine üstü stickerlı fidan hediye etmişlerdi

Son düzenleme:
photoshop programını bilmiyorum sıkıntımda o zaten ya...
Kimyacıyım ben kimyacı ne anlar photoshoptan.

magnet daha iyi olur demiş bi arkadaş ama ben kavanozda şekerleme ya da mini cam şişede kolonya dağıtmayı düşünüyorum o yüzden sticker daha bi işimi görür. :)

Nasıl bir şey istediğini bilirsem sana yardımcı olabilirim tasarımım iyidir program bilgimde. ücretle yapayım demem merak etme :)
Maksat sözünüze katkı olsun

Teşekkürler desteğinize...
isteğim hemen hemen bunun gibi bişey

nasıl? olur mu ki?

Arkadaş benden önce davranmış

sende mi gönüllüsün :) olabilir değişik fikirler değişik el emeği güzel olur yani beğendiğini alır :)
şuan 3 5 tane tasarladım bir de ek olarak verdiği resimdekini yapmaya çalışacağım

Arkadaş benden önce davranmış

sende mi gönüllüsün :) olabilir değişik fikirler değişik el emeği güzel olur yani beğendiğini alır :)
şuan 3 5 tane tasarladım bir de ek olarak verdiği resimdekini yapmaya çalışacağım

çok teşekkür ederim ikinizedeeee
pembe mor mint yeşili kırmızı turuncu...
hepsi olabilir yazı anımsatan renkler olsun istiyorum. :)

aynı konuyu ben de araştırıyordum. bi anda'' ben de ben de '' diye çıkmak istemezdim ama bi türlü halledemedim kaç gündür. nişan kurabiyesi ve hediyelik bakır lokumluk yaptım. ama onların sticerlarını halledemedim bir türlü . 22sinde nişanım var hala kafamda etiketleri düşünüyorum. bilen biri için sanırım kolay bir şey. yardımcı olursanız çok çokk sevinirim bende. özge sende hakkını helal et senin konuna daldım kendim için bi anda

Canım sitedede konusu vardı paşabahçenin minik kavanozları var onlara kahve koyup dağıtabilirsin

bende 29 cclik cam kavanoz lara söz kahvesi yaptım sözümde dağıttım. bilgisayar bilgim çok yok o yüzden kendim yapamadım stickerları çok araştırdım küçk yerde byaşıyorum yapacak birilerini bulamadım internetten sipariş ettim ertesi gün elime ulaştı 100 tanesi 25 liraya yaptırdım ben defalarcada taslak gönderdiler çok güzel oluyor ben çok severek yaptım. inşallah gönlüne göre bulursun eğer istersen özelden ataym site adını

Sticker tasarımı isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim ben de nasıl bir şey istediğinizi tarif eder ya da örnek benzer bir resim koyarsanız,üzerinde ne yazsın istediğinizi söylerseniz seve seve yaparım,ücretsiz ve tabi

BADE ve arcLizzie çok çokk teşekkür ederim. mesaj sayım yeterli olmadığı için size mesaj atamıyorum
sayıyı doldurur doldurmaz hemen atacağım mesaj :))

BADE ve arcLizzie çok çokk teşekkür ederim. mesaj sayım yeterli olmadığı için size mesaj atamıyorum
sayıyı doldurur doldurmaz hemen atacağım mesaj :))

Bekliyorum yalnız bayramdan sonra olur değil mi? Tatile çııkacağım da şimdi geç kalırsam üzülürüm senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…