Sticker nasıl tasarlanır, nereden bastırılır?

pinterest'te şablon araştırıp içini doldurabilirsin beğendiklerinin.

neredeyse bi yıl geçmiş ama bana sticker konusunda yardımcı olabilecek var mıı?

benim tasarlama knusunda yardıma ihtiyacım var :/
çıktısını alırım da
İstanbuldayım

Ben internetten bir site keşfetmiştim .....com kendi etiketini kendin tasarlıyorsun ve etiket fiyatları da gayet makul seviyelerde 24 adet etiket 5 tl sitede tavsiye ederim gayet parlak bir etiket baskısı yapıp gönderiyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
bence onun yerine daha kalıcı daha hoş kullanışlı şeyler yapmanı tavsiye ederim mesela ben taş boyama yapıyorum çok da güzel oluyor arkasınada mıknatıs yapıştırıp buzdolabına falan asılabilir kalıcı olur en azndan ama yinede siz bilirsinz

ozalitçilere gidin onlar hem yapar hem basar

Çok uzun zaman geçmiş konu açılalı ama benimde sticker a ihtiyacım var küçük kavanozlarin üzerine yapıştırmak için. acaba yardımcı olabilecek biri var mı? 1 hafta gibi bir zamanım var :\

Bana yardımcı olur Musunuz yapmasanıza Nasıl bi yol izlicem nerde yaptırabilirim

Zazzle.com'da çok çeşitli sticker örnekleri var; ben bebek şekeri için ordan bi tane seçtim, bilgisayara indirdim, üzerinde isim ve tarih değişikliği yaptım, word dosyasına atıp çoğalttım, büyüklüğünü ayarladım, bi sayfada 50 tane oldu mesela, usb'ye kaydettim. Eşim usb'yle renkli yazıcıdan çıktı aldı. Ama normal kağıt değil, karton kağıda bastırdık. Rve gelince de makasla kesip şekerlerin üzerine zımbaladık. İsterseniz etiket şeklinde yapışkanlı basan yerler de var. Siz zazzle.com'a bakın, bir sürü örnek var. Üstelik ücretsiz.

Bana yardımcı olur Musunuz yapmasanıza Nasıl bi yol izlicem nerde yaptırabilirim
merhaba ben eskiden yapıyordum boş zamanım çoktu
şu an yokki maalesef
netten araştırabilirsiniz instagramdan da mutlaka yapan birileri vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…