TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 746 363 11 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #1 Selam kızlar.. Sonunda yüzlerce seçeneği eleyerek bu iki markaya geldim.. Biri bilim adamlarının bağrından Norveçten biride mühendislerin bağrından Almanyadan kopuup gelmiş iki ürün Kullanan,etrafında kullanıp memnun kalan tanıdığı olan var mı? Netttekileri okudum ama avantajı dezavantajı neler sizin için? Nette iki site dışında satıcı firma bulamadım.. Satan yerler nereler bilen var mı? Şimdiden teşekkürler..
Selam kızlar.. Sonunda yüzlerce seçeneği eleyerek bu iki markaya geldim.. Biri bilim adamlarının bağrından Norveçten biride mühendislerin bağrından Almanyadan kopuup gelmiş iki ürün Kullanan,etrafında kullanıp memnun kalan tanıdığı olan var mı? Netttekileri okudum ama avantajı dezavantajı neler sizin için? Nette iki site dışında satıcı firma bulamadım.. Satan yerler nereler bilen var mı? Şimdiden teşekkürler..
Masanitsa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2015 590 350 63 40 11 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #2 joker mağazalarında bulabilirsin ben de mima ve stokke arasındayım
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 746 363 12 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #3 Masanitsa .!.: joker mağazalarında bulabilirsin ben de mima ve stokke arasındayım Genişletmek için tıkla... joker bulunduğum yerde yok..netten alacağım sanırım.. karar vermek zor..görmeden..
Masanitsa .!.: joker mağazalarında bulabilirsin ben de mima ve stokke arasındayım Genişletmek için tıkla... joker bulunduğum yerde yok..netten alacağım sanırım.. karar vermek zor..görmeden..
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 746 363 12 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TheTudors #4 Kızlaar yok mu fikri olan,deneyımı olan?