Storyse'nin Diyet Günlüğü

girls_sb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
24
0
86
Sevgilimle 2,5 yıl önce tanıştık ve o zaman ben çok daha güzel, çok daha hoş görünüyordum... Ama 2 yıl önce ilaç kullanmam gerekti, ilaçların kilo aldıracağı söylenmişti bana; ama ben buna güvenip yedim de yedim... Önce; 80 kiloya çıktım diye şikayet ederken baktım ki 85 olmuşum... Ara ara çok başarısız diyet denemeleri, zayıflama ilaçları vs de geldi gitti tabi... 90'ı gördüğümde panikledim, ama kısa sürede yok artık diyeceğim 100 kiloya ulaştım :( :50: 2 gün önce bir tartıldım, ne göreyim! Tam 105 kg oldum!
Ve şu da var; erkek arkadaşım bu sürede benden vazgeçmedi ve yanımda oldu, üstüne üstlük ben 12 gün önce muhteşem bir evlenme teklifi aldım ve bize 22 Ocakta tanışmaya gelmeyi planlıyorlar!
Birşeyler yapmam gerek diye düşündüm artık! Artık onun yanına bile yakıştıramıyorum kendimi ki bunun sözü var, nişanı var,çekilecek fotoğraflar var, var da var!
Düşündüm ki; Her gün içimden geldikçe yazarsam buraya, yediklerimi de paylaşırsam sizlerle, sizden alacağım destekle kurtulabilirim bu kilolardan... Size karşı duyduğum sorumluluk beni pastalardan böreklerden uzaklaştırır he ne dersiniz? İyi dileklerinize ihtiyacım var:) Başarmalıyım ben!
Artık çok sık görüşmek üzere... :34:

hosgeldin aramiza canim günlügün hayirli olsun
buraya katildigin cok iyi oldu, bende burdaki arkadaslarimin sayesinde veriyorum kilolarimi
inan sende basarabilirsin.
kafada bitiyor hersey zaten eger sen kendine inaniyorsan, ben bu kilolari verebilirim diyorsan bu is tamamdir:21:
evlenme teklifide almissin tebrik ederim canim allah tamamini erdirsin:nazar:
dügününe kadar citipiti olursun inaniyorum sana.
takipdesin artik menülerini bekliyorum:10:

Son düzenleme:

merhaba canım aramıza hoşgeldin
ben buranın sayesinde 1buçuk ayda 7 kilo verdim arkadaşlarım çok ilgililer
boyunu merak ettim boyun kaç canım
erkek arkadaşını takdir ettim demekki böyle erkeklerde varmış:)

Son düzenleme:
ben de erkek arkadasini tebrik ettim, benimki ben 65 kiloyum diye cok sismansin diyip duruyodu...... kiymetini bil valla onun :)

böyle bi erkeğe de alkış gitsin burdan bence :46::46::46:

burda çok güzel kilo veriyoruz. buranın ve azmin peşini bırakmazsan neler neler olur :) kendin bile inanmazsın.

canım asla pes etme bende sıkı diyetteyim hic bışey zayıf olmak kadar guzel değil kendimzi tutup diyeimizi yaparsak en guzel bizler olcaz yaza cok güzel olarak gırmeyi düsünüyorum sımdı 80imama 5kilo verdm 1ayda hazirana kadar 60 düşnüym zayıflıcam ben yanlız olmadığımı biliyorm sende yanlız degılsın

Sevgilimle 2,5 yıl önce tanıştık ve o zaman ben çok daha güzel, çok daha hoş görünüyordum... Ama 2 yıl önce ilaç kullanmam gerekti, ilaçların kilo aldıracağı söylenmişti bana; ama ben buna güvenip yedim de yedim... Önce; 80 kiloya çıktım diye şikayet ederken baktım ki 85 olmuşum... Ara ara çok başarısız diyet denemeleri, zayıflama ilaçları vs de geldi gitti tabi... 90'ı gördüğümde panikledim, ama kısa sürede yok artık diyeceğim 100 kiloya ulaştım :( :50: 2 gün önce bir tartıldım, ne göreyim! Tam 105 kg oldum!
Ve şu da var; erkek arkadaşım bu sürede benden vazgeçmedi ve yanımda oldu, üstüne üstlük ben 12 gün önce muhteşem bir evlenme teklifi aldım ve bize 22 Ocakta tanışmaya gelmeyi planlıyorlar!
Birşeyler yapmam gerek diye düşündüm artık! Artık onun yanına bile yakıştıramıyorum kendimi ki bunun sözü var, nişanı var,çekilecek fotoğraflar var, var da var!
Düşündüm ki; Her gün içimden geldikçe yazarsam buraya, yediklerimi de paylaşırsam sizlerle, sizden alacağım destekle kurtulabilirim bu kilolardan... Size karşı duyduğum sorumluluk beni pastalardan böreklerden uzaklaştırır he ne dersiniz? İyi dileklerinize ihtiyacım var:) Başarmalıyım ben!

işte bu azimleee başlayalı 3 gun oldu veee aylardır uymazken bak canımmm sımdıı hep buraya alıstım yazmayaaa destek bol tek yurekk yuzbınnn kuvvetttt:)))))

Hepinize çok çok teşekkür ederim! Ne güzel bir destek bu :) İnanılmaz sevindim! İnternet probemleri nedeniyle birkaç gün yazamadım :( Ama şimdi burdayım! :) İnşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz! Tanışmaya gelişleri 29 una ertelendi, yani bu pazar, ben diyete geçen hafta başladım! Daha tartılmadım ama kaç kg a düştüm diye, umarım 1-2 kg vermişimdir. Evet kısa zamanda büyük sonuçlar beklemiyorum ve SAĞLIKLI kilo vermek istiyorum ki bir daha almayayım onları geri.. ama şöyle pazara kadar minnacık toparlasam iyidir :) Sabah kahvaltılarımda; kepekli beyaz peynirli sandeviç yeyip, öğlen biraz çorba ve ekmeksiz yada pilav makarna olmadan yemeklerimi küçük porsiyonlarla yiyorum. acıkırsam arada form bisküvilerden birkaç tane yada meyvayla tokluk katıyorum mideme... akşam yemeğinde de ya bir kase salata, yada balık veya tavuk gibi ızgaralar :) Ama spor eksik... En azından her gün mutlaka mekik çek diyor yakınlarım... Ah şu pazar gününü bir atlatsak... İnşallah daha iyi olacak her geçen gün... :)
Desteğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim! İYİ Kİ VARSINIZ!

Hepinize çok çok teşekkür ederim! Ne güzel bir destek bu :) İnanılmaz sevindim! İnternet probemleri nedeniyle birkaç gün yazamadım :( Ama şimdi burdayım! :) İnşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz! Tanışmaya gelişleri 29 una ertelendi, yani bu pazar, ben diyete geçen hafta başladım! Daha tartılmadım ama kaç kg a düştüm diye, umarım 1-2 kg vermişimdir. Evet kısa zamanda büyük sonuçlar beklemiyorum ve SAĞLIKLI kilo vermek istiyorum ki bir daha almayayım onları geri.. ama şöyle pazara kadar minnacık toparlasam iyidir :) Sabah kahvaltılarımda; kepekli beyaz peynirli sandeviç yeyip, öğlen biraz çorba ve ekmeksiz yada pilav makarna olmadan yemeklerimi küçük porsiyonlarla yiyorum. acıkırsam arada form bisküvilerden birkaç tane yada meyvayla tokluk katıyorum mideme... akşam yemeğinde de ya bir kase salata, yada balık veya tavuk gibi ızgaralar :) Ama spor eksik... En azından her gün mutlaka mekik çek diyor yakınlarım... Ah şu pazar gününü bir atlatsak... İnşallah daha iyi olacak her geçen gün... :)
Desteğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim! İYİ Kİ VARSINIZ!

Selam canimm buraya kesinlikle sIk sIk ugramaya calis. Ve kesinlikle hergün menülerini yaz ... Hem böylece kendinde görürsün neler yedigini ;)
Bizde sevdicegimle yazin en gec son baharda nisanlanmayi düsünüyoruz :) Ne güzel heycanlardir simdi bunlar:)
Zaten bu söz/nisan olayi dank ettirdi kafama artik zayiflamalisin diye. Zayiflamalisinki nisan resimlerinde manken gibi olasin diye:) burda hep beraber el ele vercez bu fazlaliklari :)

İnşallah hepimiz muhteşem çıkarız fotoğraflarımızda, giydiğimiz o bembeyaz gelinliklerimizde ! :) Bu pazar tanışmak için gelecekler, o kadar heyecanlıyım ki! :) Yaklaşık bir haftadır hiç ama hiç aksatmadan başlattığım diyet serüvenimde ilk tartıma dün çıktım; veee gözlerime inanamadım; tam 3 kg vermişim :) Mutluluktan uçtum resmen, birazcık şekillenmek istiyordum çünkü onlar gelene kadar, elbisemi bu hafta aldım... Siyah renk tercih ettim ki daha derli toplu durayım; göğüs bölgesinden sıkı, önünden döküm inen; eteklere doğru bollaşan bir model tercih ettim... Daha da zayıf durayım; ilk intiba önemli! :) Şu pazar gününü sorunsuz halledersek inşallah istemeye gelene kadar iyice şekillenirim :)
Diyet menüm hep aynı devam ediyor; Sabahları kepekli 1 adet sandeviç (beyaz peynir-domates-salatalıklı) Öğle yemeğinde mümkünse yarım kase çorba ve salata (eğer sebze yada beyaz et varsa onu da tercih ediyorum) Akşamları da salata yada ızgara beyaz et... Menülerimde hiç pilav-makarna-asitli içeçek yada aralarda aburcubur yok :) En zor olan da çikolataya veda etmek oldu! :) Ama başardığıma inanıyorum... En azından başaracağıma :) E önemli olan istikrar..
Artık mesela canım eğer inanılmaz istemediyse zararlı birşey yemek; bir saniye durup düşünüyorum ve AMAAN ÇOK DA ÇEKMEDİ CANIM, BU KALORİYİ ALMAYA DEĞMEZ! diyorum kendime :)

İnşallah hepimiz muhteşem çıkarız fotoğraflarımızda, giydiğimiz o bembeyaz gelinliklerimizde ! :) Bu pazar tanışmak için gelecekler, o kadar heyecanlıyım ki! :) Yaklaşık bir haftadır hiç ama hiç aksatmadan başlattığım diyet serüvenimde ilk tartıma dün çıktım; veee gözlerime inanamadım; tam 3 kg vermişim :) Mutluluktan uçtum resmen, birazcık şekillenmek istiyordum çünkü onlar gelene kadar, elbisemi bu hafta aldım... Siyah renk tercih ettim ki daha derli toplu durayım; göğüs bölgesinden sıkı, önünden dökümM inen; eteklere doğru bollaşan bir model tercih ettim... Daha da zayıf durayım; ilk intiba önemli! :) Şu pazar gününü sorunsuz halledersek inşallah istemeye gelene kadar iyice şekillenirim :)
Diyet menüm hep aynı devam ediyor; Sabahları kepekli 1 adet sandeviç (beyaz peynir-domates-salatalıklı) Öğle yemeğinde mümkünse yarım kase çorba ve salata (eğer sebze yada beyaz et varsa onu da tercih ediyorum) Akşamları da salata yada ızgara beyaz et... Menülerimde hiç pilav-makarna-asitli içeçek yada aralarda aburcubur yok :) En zor olan da çikolataya veda etmek oldu! :) Ama başardığıma inanıyorum... En azından başaracağıma :) E önemli olan istikrar..
Artık mesela canım eğer inanılmaz istemediyse zararlı birşey yemek; bir saniye durup düşünüyorum ve AMAAN ÇOK DA ÇEKMEDİ CANIM, BU KALORİYİ ALMAYA DEĞMEZ! diyorum kendime :)

Ayy nasildi kiz pazar günüüü anlat biraz :)) Ben heycanlandim sen böyle diyince:)
Aferim canim benim 3 kg az degil süpersinnn daha fazla vericeksin yeterki üzerinde dur :) Seni istemeye geldiklerinde gözlerine inanamicaklar:)
Menün gayet güzel canim ne güzel vaz geciyorsun öyle yiceklerden:)) Ben 1 saniye durup düsünsem amann bitanecikden biseycik olmaz derdim kesin :))))) :1:

Ayy nasildi kiz pazar günüüü anlat biraz :)) Ben heycanlandim sen böyle diyince:)
Aferim canim benim 3 kg az degil süpersinnn daha fazla vericeksin yeterki üzerinde dur :) Seni istemeye geldiklerinde gözlerine inanamicaklar:)
Menün gayet güzel canim ne güzel vaz geciyorsun öyle yiceklerden:)) Ben 1 saniye durup düsünsem amann bitanecikden biseycik olmaz derdim kesin :))))) :1:

Gelemediler ki Pazar günü :( Ailevi sağlık problemleri oldu, ertelemek zorunda kaldık... Ama üzülmedim :) Dedim ki Bu bir işaret sevgi, sıva kolları, biraz daha zayıfla :) Bugün tartıldığımda 2 kg daha vermiştim bile! :) Maşallah maşallah :) :21: Toplam 5 kg vermiş oldum böylece... Geçtiğimiz Pazar biraz fazla kaçırdım bende, dondurma bile yedim :54: Ama ertesi günden itibaren yine düzenli devam ettim... Baktım ki kilo almamışım... Sanırım alışkanlık haline gelmedikçe sorun olmuyor :) Aldığım elbise bile büyük geldi şimdiden, başka bir elbise seçtim :)
Bakalım nasıl olacak; kepekli sandeviçlere, salatalara devam! :)
_Sevdali_'cım seninde çizelgene baktım; ne güzel başabaş gidiyoruz! İnşallah hedeflerimize hemencecik ulaşırızzzzz :)

benimde yaza düğünüm var zayıflamam lazım çok yemiyorum aslında ama sporsuz olmuyor e bu soğukta yürüyüşte yapamam nasıl zayıflıcam ben ya:50:

Gelemediler ki Pazar günü :( Ailevi sağlık problemleri oldu, ertelemek zorunda kaldık... Ama üzülmedim :) Dedim ki Bu bir işaret sevgi, sıva kolları, biraz daha zayıfla :) Bugün tartıldığımda 2 kg daha vermiştim bile! :) Maşallah maşallah :) :21: Toplam 5 kg vermiş oldum böylece... Geçtiğimiz Pazar biraz fazla kaçırdım bende, dondurma bile yedim :54: Ama ertesi günden itibaren yine düzenli devam ettim... Baktım ki kilo almamışım... Sanırım alışkanlık haline gelmedikçe sorun olmuyor :) Aldığım elbise bile büyük geldi şimdiden, başka bir elbise seçtim :) Bakalım nasıl olacak; kepekli sandeviçlere, salatalara devam! :) _Sevdali_'cım seninde çizelgene baktım; ne güzel başabaş gidiyoruz! İnşallah hedeflerimize hemencecik ulaşırızzzzz :)
Insallah canimm benim hemen hemen 5 ayim var daha :)) Seninki daha acil:) Allahim sana sabir versin kilocuklarinida hemencik vermeyi nasip eder insallah canimm :) Bu yaz bizim olacak citir citir gezcez :21: :21:

:) Yuppi ilk basamağı çok şükür atlattık :) Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederek başlamak istiyorum öncelikle tatlılarım :) Bir de ben işyerimde sabahtan akşama masa başında olduğumdan; bir de evde artık üşendiğimden malesef ki spor yapamıyorum. Ama inşallah önümüzdeki günlerde başlayacağım; evde koşu bandı vs var ama başına oturacak azim yok şimdilik :D Bir yerde duymuştum, hiç spor yapmasanız bile hergün mekik çekin diyordu... Karın bölgesini çok güzel düzene sokuyormuş. Bugünden itibaren onu deneyeceğim! :)
Gelelim diyetimeeeee;
Bugün tartıldım, sadece gr vermişim :) Yani hala 5-5,5 kg vermiş gibiyim. Ama dert etmiyorum çünkü duraklama kısmı olacağını tahmin ediyordum. Tahminimce bu hafta ortasından sonra duraklama kısmı bitecek ve yine kg vermeye başlayacağım inşallah! :)
Dün geldiler :) Koşturdum durdum. Dar kesim bir elbise giydim; siyah... Mutlaka görmüşsünüzdür; klasik üst tarafı tül olan dar elbiseler var, hemen her sitede satılıyor... (Şuanda fotoğraf eklemeyi bilmiyorum daha siteye :D Bu yüzden hayal gücünüze bıraktım ) Onlardan giydim. elbise kısa kollu olduğu için bir ince uzun hırka giyim üstüne, bir de siyah opak çorap, uzun düz saçlar; tamamdır! :) Sevdiğim de siyah takımıyla geldi; tencere-kapak oluverdik :) < Ama ben hala bu ikilinin TENCERE kısmıyım :D > :25: Ama olsun, çünkü onlardan önce benim teyzemler anneannem vs gelince hemen farkettiler zayıfladığımı :) 1 beden inceldim ben! :) Şimdiki hedefim 15 günde 5 kg... Böylece yaklaşık 5 haftada 10 kg vermiş olacağım İNŞALLAH! :65:
Bugün kepekli tost ekmeğine beyaz peynirli domatesli bir tost yedim... Çayımı şekersiz içtim; şimdi öğle yemeğinde ekmeksiz-karbonhidratsız bir salata yada sebze yemeği yemeyi planlıyorum... Akşam da biliyorsunuz sadece ızgara beyaz et yada salata yiyorum...
Aaaa bir de söylemeyi unuttum; ilk çikolata kaçamağımı cumartesi yaptım :83: Cumartesi Sevdiğim'le aramız minicik bozulunca en yakın arkadaşım elinde bir kutu nutella ile kapıda beliriverdi! :D Ben nutellamdan yerken bir baktım Sevdiğimle barışmışız bile :))
Kesin kilo alıcam diye düşündüm ama almamıştım; sanırım alışkanlık haline gelmedikçe bedenimiz minicik kaçamaklarda bize bir şans daha veriyor!
Benim de hemen diyetime devam etmem için daha bir hevesim oluyor... :)
İşte böyle :) SİZİ SEVİYORUM! :) Diyete ve kilolardan kurtulmaya devam :))

Bir sorun var sanırım :84: Sorun şu; ben bu hafta hele hele son günlerde aynaya baktığımda sanki kilo alıyormuşum gibi hissediyorum kendimi; gitgide daha şişiyormuşum gibi.. Ama tartıldığımda kilo almamış oluyorum... Seviniyorum tabi ama ben bu diyet işine birazcık psikolojimi mi bozdum acep? :( :84:

Merhaba Sevgi, seni iki kez tebrik ederim. Öncelikle evlilik yolunda attığın ilk adımın için; sonra da karar alıp uygulamaya geçmiş ve uygulaman sonucunda hemen kilo kaybını görmüş olduğundan. Bence hissettiğin şey şişkinlik olabilir. Ya da regl dönemin yaklaşmış olabilir. Yediklerin aynı olsa bile gün gün yazmanda fayda var. Tükettiğin su ve yeşil çay miktarını da not edebilirsin. Böylelikle geçmişe dönüp bakma imkanın olur. Duraksama dönemine geldiğinde de menünü değiştirerek devam edersin. Buraya yazarsan menülerini değerlendirecek bir sürü arkadaşın sana yardımcı olacaktır. Sevgiler.

Merhaba Sevgi, seni iki kez tebrik ederim. Öncelikle evlilik yolunda attığın ilk adımın için; sonra da karar alıp uygulamaya geçmiş ve uygulaman sonucunda hemen kilo kaybını görmüş olduğundan. Bence hissettiğin şey şişkinlik olabilir. Ya da regl dönemin yaklaşmış olabilir. Yediklerin aynı olsa bile gün gün yazmanda fayda var. Tükettiğin su ve yeşil çay miktarını da not edebilirsin. Böylelikle geçmişe dönüp bakma imkanın olur. Duraksama dönemine geldiğinde de menünü değiştirerek devam edersin. Buraya yazarsan menülerini değerlendirecek bir sürü arkadaşın sana yardımcı olacaktır. Sevgiler.

Serapcım çok çok teşekkür ederim :) Dediğin gibi de olabilir, yada ben gerçekten bu diyetle bozmuş olabilirim :) Günlük yediklerim listesinde de önerini mutlaka dikkate alacağım, hani aynı şeyleri yazıp sıkmak da istemedim kimseyi; ondan :) Önümde 10 günüm var, bi 2-3 KG kesin gitmeli... Hala aynıyım, ama dönemsel olduğunu düşünüyorum, elbet zayıflamaya devam edeceğim İnşallah :) Tekrar çok teşekkür ederim, iyi ki varsın, iyi ki varsınız :)

Merhaba canım,

Öncelikle evlenme teklifi için hayırlı olsun demek istiyorum ve Allah tamamına erdirsin inşallah.ve erkek arkadaşınada helal olsun demek istiyorum demekki seni gerçekten çok seviyor,seni sen olduğun için seviyor.sen bir karar vermişsin ve bu zor yolculuğa çıkmışsın önemli olan karar verip başlayabilmek zaten.kilo vermeye de başlamışsın çok sevindim.sana birkaç tavsiyede bulunacağım..öğle ve akşam yemeklerine mutlaka 2 yk yarım yağlı yoğurt ekle yağ yakımını hızlandırır ve karın yağları için çok etkili..birde günde 2-3 fincan yeşilçay iç...bu arada boyunu ve yaşını öğrenebilir miyim ? tekrar tebrik ederim canım..benim günlüğüme de beklerim :)

Back
X