Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler straplez elbiseye kombin yardım edin

8Ekim

pelin2015
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
74
0
96
arkadaşlar kardeşimin düğünü için straplez su yeşili göğüs kısmı taşlı uzun bir elbise aldım ayakkabılarda elbisenin taşları gibi gümüş taşlı çantamda öyle ancak takı konusunu bilemedim kolye küpe yada bilezik ne olmalı hepsi gümüş taşlı olsa çokmu parıl parıl olur yoksa sade birşeylermi takayım yardım edin lütfen

eğer elbisen ve ayakkabın taşlıysa bence küçük sadece bi kolye takabilirsin. straplez elbiseye kolye yakışır. çünkü zaten askıları yok boynun boş kalıcak. eğer saçını da toplıcaksan daha gösterişli kolye tak küçük pırlanta kolye gibi. eğer saçını açıcaksan daha sade göz almayan kolye takmalısın. bilelik olarakta kesinlike gümüş ince sade bileklik olmalı. altın da olabilir su yeşiline güzel gidecektir. yüzük takmayı planlıyosan çantan taşlı olduğuna göre bence yine kolyenle eş olarak saçına göre planlayabilirsin. ve su yeşiline bayılırım harika renk seçmişsin :) :97:

bence çok abartılı olmayan gümüş rengi sade bir küpe ve bi yüzük takabilirsin. göğüs kısmı taşlıysa boynuna takı takmamanı öneririm

Son düzenleme:
Bence böyle konu başşlıkları soru ve yorumlara resim gerekli.
Böyle yazınca hayal gücü herkesin farklı ve geniş. Bodaslama yorum yazıyoruz.
Daha sağlıklı ve yorum yelpazesi geniş olsun isterseniz resim ekleyiniz.
Saygılar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…