stres atma merkezi!!!

bak kedi! ben seni sevmek için aldım. bu evdeki tek görevin bu, uslu durup okşanmak. bu anla artık, sinirimi bozma, bi daha da tırmalama beni.

hayat ipini bir çeksem... nasıl haz duyardım.

yeter artık. karşımda oturan kaypak herif, senden nefret ediyorum.
ve de şu an burada olmayan ama her gün; bütün günlerimin içine eden kadın müsvettesi; senden iğreniyorum. yapılan herşeyin sorumluluğunu üzerinizden atıp bana bok atmaya çalışmanızdan bıktım usandım artık. her gün ayrı bir patırtı. bi kerecik de hatanızı kabul edip susun. susmayı bilin.
ve bu iğrenç insanlara prim veren sevgili amirim; sana da uyuz oluyorum. nasıl olur da bu yalancılara inanırsın, bir türlü aklım almıyor.

tek başıma deniz kenarına kaçıp bütün dertlerimi suya atmak istiyorum

yengemin bi kuzeni var cok gıcık oluyorum kıza ya ben sevmeye calıstıkca zorlaaa uzaklastırıyo.bide yeni kuzenim oldu paylasamıyoruz onu.soguk bi savas baslattım:dgıcık oluyorum buralara uzak olsun istiyorum.bu sehirden tasınma ihtimalleri var eger tasınırlarsa en cok ben sevincem heraldeburalardan uzaklarda mutlu mesut olsun
bide su sınavlara sinir oluyorum. acaip strese sokuyo beni yasama sevincimi söndürüyor resmen.ya kaldırılsın su sınavlar bu yıl herkes sınavsız üniversiteye gtsin istiyorum cok sey istemiyorum ben ya ne var bunlar olsa. calısmaktan sıkıldım ya .mat türkce tarh görmek istemiyorummoooof bak yine sinirlendim yaaaaa

içtiğin çaya isal ilacı damlatsam şahane olur

çok sıkıntılıyım offffffffffff eşim beni deli ediyor ayy kafasına yastık atıcam az kaldı

off ya hasan bey değil de hasan abi dediysem nolmuş. buranın patronluğu sana mı kaldı hasan abi burda değil hasan bey burda diyor aman aman nezaket kurallarını senden öğrencektim sanki ben keyfim isterse hasan amca bile derim sananeeee.sen bana bir two_che de de ben sana göstermiyor muyum

tamda ihtiyacım olan yer,açandan Allah razı olsun
başlıyorum.
seni çok bilmiş,ukala sanki herşeyi çok biliyosun
sen kimsin ya kimsin,en sinir olduğum şey iyilikten anlamayan kişiler.bundan sonra ne hali varsa gör
kılımı kıpırdatmam senin için.istersen kıvran napıcam ne edicem diye beni hiiiiç ilgilendirmez
banane ya ne yaparsan yap

öbür tarafa gidince kıvranırsın acaba ameliee bu nasıldı bunu nasıl yapıcam diye.
o zaman ben sana gösteririm.muhalefet seni.
ne ayıp şey ya.kendime yararı olsun diye değil sen zor duruma düşme diye mudahele ettim düşüncesiz
ay çok sinirliyim be

Ben kaynıma gıcık oluyorummm!!!!
elimde olsaaa eline zorla gülü vercemmm,,git eltimin gönlünü al dicemmm!!!
ama yokkkkk,,,kafası almazzz

Hayatıma giren 3.kşilere özelliklede boş düşüncelerine sinir oluyormmm.bunlar tbı görümcelerim olurlar malesef bogasım var hepsını

Kendi yazdığı ve dönem boyu ders kitabı olarak kullandığı kitaptaki yanlışları buldum diye beni konumu gereği sınıfta rezil edebileceğini sanan çok sevgili hocam
-bi anda içimden çıkan panterle ben de dahil tüm sınıfın ve kendisinin ''noluyo lan?!'' dediği- o küçük miniminnacık olayda hatasını kabul etmeyip beni bölüm başkanına şikayet etti mi?
evet
bununla da kalmayıp sınav kağıdımla oynadı mı?
evet
peki benim içimdeki panteri kediye dönüştürüp sessiz ve sinsice mahkemede hakkımı geri aldım mı?
evet
bütün bunların üzerine o okkalı bi ceza aldı mı?
evet
peki sinirim geçti mi?
hayır
psikopat mıyım neyim yahu yedim bitirdim garibi hala öfkem dinmedi
şu an burda olsa böle mini mini boyutlara getirip onları da asitte eritmek isterim
acilinden tedavi mi olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…