stres atma merkezi!!!

komşucum niye benle yarışıp taklit ediyorsun.her aldığın kıyafeti bana göstermekten her gittiğin yeri bana anlatmaktan ne zevk alıyorsun.yarışma benle boşuna sen giderken ben dönüyordum.taklit etmeye de çalışma.sırf ben boyattım diye sarıya boyattığın saçların hiç yakışmadı sana.herkes dalga geçiyor seninle bilesin.ikizin mi olmaya çalışıyor bu senin diye.umrumda değil ama acıyorum sana.düş peşimden ya..bu arada ben aldıktan 1 ay sonra farkettiğin ve ağız ucuyla hayırlı olsun dediği arabam var ya onun aynısından almak için işe girmişsin kv söyledi.uğraşma boşuna kocan sana almaz.

odun kocamm evlilik yıldönümümüzü uyuyarak geçirdin yaaa bende bunu hiç ama hiç unutmayacağımm göreceksinnn yaptırmak istediklerinide artık rüyanda yaptırırsın...

köye 1 gün bile olsa gitmek istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa:84:nefret ediyorum ordan ordakı ınsanların dedikoduların; dan çok bilmişler....ay bi de herşeye senin adına karar vermiyolar mı ayar ediyolar ''gelin bi hafta kalın'' tamam olduu bende sizde kalmak için aldım bu kocayı zatennn.geriiiler geriiiiiiiii

Evliliğimin ilk gününden beri bana hep kötü davranıp sonra da oğullarına yaranmak için biz onu çok seviyoruz o bizi yanlış anlıyor diyen sevgili kayınvalide ve küçük görümcekim böyle akılsız hakareketler yaptığınız için size çok kızıyorum çooookkkkk.
Bunun doğuracağı çocuktan ne olacak deyip beni kendileri gibi kilolu olmadığım için küçük gören sonra da doğurduğum çocuğu görmek ve sevmek için yalakalık yapan kendilerine kızgınlığım daha da artıyor...
Ohhh rahatladım mı ne :))))

Beni her gören kişinin aaaaaaaaa seni tembel daha bebek yokmu diyen insanlardan nefrettttttttttt ediyorummmm:95:sanki elimizde olan birşey inşallah kendi başlarınada gelirde görürlerrrrrrrrrrrrrrrr

Bakkkk alerjiiiiiiiiiiiiiiii beni küçümsemeeeeee bana ne kadar sıkıntı versen deeeeeee moralimi ne kadar bozsan daaaaaaaaa bazen ağlamamak için sabretsem deeeee bütün cildimi etkkiiiii altına almışş olsan daaaaaaaaa senii yeneceğim göreceksiiinn. Senle deee mutluyum ama sen gidersen daha mutlu olacağımmmmmm ve seni galibiyetimle uğurlayacağımm. Elvedaaaaa sayanoraaaaa alerjii.

Geri Zekalı kadın gene beni çıldırttın :84: md olmuş ama beyin evresini tamamlayamamış henüzz.... o suratını görmek nasıl bir azap biliyomusunnnn..hiç aynaya bakmıyorsun heralde baksaydın biraz o mahkeme duvarı suratında tebbessüm yaratmaya çalışırdın...Gerçi sen gülsennn bile sevimli olamassın çünkü kazulet gibisinnn..

Forumda okuduğum bazı olaylar beni delirtiyor. Artık manyak elti, görümce, kayınvalide, eş haberleri görmek istemiyorum ya da siz onları bana yollayın hayrına döveyim diyebilme imkanı istiyorum. Off bu ne ya!

Yakın arkadaşımın karakterinden nefret ediyorummmmmmmm, nası büyük bi hata yaptım ben yaa onla arkadaş olunur mu niye çevremde düzgün insan yokkkk , hepiniz gerizekalısınızzzzzzz :95:

eski yurttaki gerizekalı oda arkadaşlarımdan nefret ediyorum nasıl bir kötülük işledimde sizin gibi salaklarla karşılaştım anlamıyorum allah hpinizi bildiği gibi yapsın
kardeşimden bana yaptığı yanlışlardan dolayı gıcık alıyorum ama kardeşim işte bişey yapamıyorum
bi de ssevgilimin kardeşleri onu devamlı küçümseyip benimle her konuşmalarında laf sokuşturmalarından nefret ediyorum
bir de ve en önemlisi kpss de türkiyede 675. olmama ragmen beni memur olarak atamayanlardan nefret ediyorum allah hepinizin cezasını versin pislikler

bu nasıl bi topic ya hayran kaldııımmmm :81:
bende şu ara kardeşime sinir oluyorum, kendini bişey zannetmesine ve benim işime sürekli karışmasına sinir oluyoruuummm :84:
hayatımı cehenneme çeviriyo ya

gerizekalı iş arkadaşıma sinir oluyorum. 2dir bana atar yapıyor, ani ve gereksiz çıkışlar... sonunda hep verdiğim cevapla kapak olan o oluyor... vazgeçsin artık, adam olsun...

Ne kadar iyi arkadaştık iş yerinde ayrı dışarda ayrı hep birlikteydik sizinle...birbirimizle herşeyi paylaşırdık ama siz ne kadar ........ ne kadar kıskanç bayanlarmışsınız nasıl da içten içe beni çekemediğinizi ayağımı kaydırmak istediğinizi anlamamışım yeri geldi evimde kalıp ekmeğimi yediniz bu yapılırmıydı bana genel müdüre size söylediğim sizinle paylaştığım herşeyi nasıl anlatırsınız da işten çıkmama sebep olursuz bu kadar ........ olunabilir ancakk...şuan sizden daha iyi konumdayım ve iyi para kazanıyorum çıkmam belkı de ıyı oldu ama bu ........liği kaldıramıyorumm ve sizi allaha havale ediyorumm..

içimde hiç bişey kalmadı ne var ne yok millet etendekı tasları doktu bırbır..

gorumcem bana benım beklentılerımı karsılamıyorsun bızım istedğimiz gibi bi gelın değilsin eger böyle devame deceksen yakında dıskapının mandalı dahası bosattırırım senı dedi..

bende dedımkı.. eşimin beklentilerini karsılıyorsam gerısı benım için teferruattır.. haddin kadar konus..nokta :)

-tabı bu kavgamızın ufacık bi repliği

aptal gerizekalı hayvan sen kim oluyosun da benim nişanlımın elini tutuyosun be hem de benim yanımda. Allah belanı versin pis sürtük

(ay kızlar rüyamda bi tane k..r nişanlımın elini tuttu benim yanımda. Uyandım öyle siniirliyim ki. Allahtan yüzünüşimdiye kadar görmediğim biriydi

ay tam olarak rahatlamadım ya

ben senin o elini kırarım, yine yetmez diğer elini de kırarım, yine yetmez komple kollarını kopartırım ulan seni sürüngene çeviririm
öküz makinası nolcak
geber inşaAllah

Eşimin iş yerini basıp, patronlarını eşek sudan gelene kadar dövesim var. İki haftadır akşam on buçuklara kadar çalışıyorlar. Sürekli webcamlerimiz açık, başka türlü doğru dürüst göremiyoruz ki birbirimizi. :84:

Bu arada;
k..r ????????????????????
Beş harfli bir peynir çeşidi. Küfür değil ama büyüyü bozmak istemediğim için ben de yazmayayım.

Son düzenleme:
Biraz anlasan biraz insan gibi davransan ölcekmisin ?! Yoook ama sen odun odun devam etmeye çok kararlısınn. Başlıycam sevginede sanada senin için önemli olan ben olsam benim istediğim gibi davranırsın.. Keyfine göre davranmalarından laflarındann soğukluğundan çok sıkıldım ! Yeter be.. Ağzından bi bitanem askım cıkması için napmam gerekiyo artık söylermisin ?!?!?!
Odun. Odun. Odun.

Yaa aşkım sen şimdi başka şehre gidiyorsun yaa aslında hiç beğenmedim de sevinmedim de beeen ve ismini vermek istemediğim bi arkadaşım her ne kadar bu forumda olmasan da yazmayayım adını. sana sesleniyorum: Çoooooooooooooooooook konuşuyorsun sürekli vır vır vır bıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım oohh beeee Allah razı olsun bu topiği açandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…